Poka'dan aldığım 22 Mart tarihli Nensebo Refisa'yı degas beklemeden bugün demledim. Ufuk çizgisi kadar düz bir kahve gibiydi ilk iki yudumda. Ama kötü değil düzdü sadece. Soğudukça epey değişti ahududu oldu koruk oldu ilginç bir şekilde. Degasi bitince daha da farklılaşır mutlaka. 80 liraya çok çok iyi bir performansı var bence. Hala aynı fiyatsa daha da alınır.80 liraya kargo dahil Nensebo aldım![]()
Sizi şöyle alalım.Bu başlık sürekli para harcamaya teşvik ediyor takibi belli bir süre bırakmalıyımİhtiyacım olmayan şeyleri ihtiyacım varmış gibi hissediyorum
![]()
100lü karton kutu arada bir kağıt yağısına sahip. Bol poşete daha yakın gibi gördüm ben.40 lı kutu ile 100 lü kutu arasında bir fark var mı acaba
40 lı kutu ile 100 lü kutu arasında bir fark var mı acaba
Bol poşet ve kutulu 100'lü aynı kağıtlar değil. Kutulu filtrenin kağıdı daha kalın, akış daha yavaşMerhaba.
100lü kutu, 100lü bol poşetteki filtrelerin kutulanmış hali. 40lı kutudaki filtre kağıdının biraz daha kalın olduğunu söyleyenler var. 40lı kutudaki filtrede kulakçık yok, 100'lülerde var. 100lü kutu ve bol poşet Japonya Morokawa'daki cam fabrikasında üretilirken, 40'lı filtre Japonya Fuji'deki kağıt fabrikasında üretiliyormuş.
Bol poşet ve kutulu 100'lü aynı kağıtlar değil. Kutulu filtrenin kağıdı daha kalın, akış daha yavaş
Hopide ilk alışverişimi yaptım ama MERHABA10 veya HOSGELDIN10 kodları hala %10 indirim veriyorHopi çark yeniden aktif.
Geçen ay 250TL olan alt limit bu ay 300 TL olmuş.
Merhaba10 degil ama hosgeldin10 ile ben de %10 indirim aliyorumHopide ilk alışverişimi yaptım ama MERHABA10 veya HOSGELDIN10 kodları hala %10 indirim veriyor
Paper Coffee'ye abanmak istiyorum ben de. Sayenizde çarktan 100 TL düştü. Sepete La Cruz, El Toston ve Guatemala koydum. Bu kahveleri deneyen arkadaşlar ne düşünüyor?Merhaba10 degil ama hosgeldin10 ile ben de %10 indirim aliyorum