• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gordion Coffee Roastery

Tarık bey blend değildir denmiş, ben mi kaçırıyorum acaba, tam olarak nedir?
Kaçırdığınız bir şey yok, orada ne yazıyorsa o. Single origin arabica çekirdeğidir. Detaylı künye bilgisinden bahsediyorsanız firmamızın isimlendirme yapıp piyasaya en çok verdiği çekirdek olduğu için paylaşmıyoruz. Paylaşmadığımız için de taklit edilemiyor.

@portakalhalil kim ne yapmak istiyorsa kendi bilir bizi ilgilendirmez. biz kendi markamızla ürünümüzle ilgiliyiz, emeğimizi çabamızı rekabet ortamına yedirmek istemiyoruz bu kadar basit bir durum.

Son düzenleme:
@portakalhalil kim ne yapmak istiyorsa kendi bilir bizi ilgilendirmez. biz kendi markamızla ürünümüzle ilgiliyiz, emeğimizi çabamızı rekabet ortamına yedirmek istemiyoruz bu kadar basit bir durum.
Hakkınız zaten ben olsam bende aynısını yapardım bahsettiğiniz durumun örnekleri de var piyasa aç, bir elinde ekmek bir elinde çatal bekliyor

Tarık bey, piyasada aynı çekirdekleri satan bir çok arkadaş var, Legend diye isimlendirdiğiniz çekirdeği özel olarak mı getirdiniz, öyle olsa bile bunu belirterek yazabilirsiniz de, yani ticaret vs. kendi bileceğiniz durum, ama ben kopyalanma kısmına takıldım. Herkesin kavurma profili becerisi ayrı zaten, dediğim gibi aynı çekirdeği satan farklı farklı kavurucular da var.

Kaçırdığınız bir şey yok, orada ne yazıyorsa o. Single origin arabica çekirdeğidir. Detaylı künye bilgisinden bahsediyorsanız firmamızın isimlendirme yapıp piyasaya en çok verdiği çekirdek olduğu için paylaşmıyoruz. Paylaşmadığımız için de taklit edilemiyor.
Piyasada olan cekirdekler belli hep aynı çekirdekler zaten kavuranlar farklı,kim müşterinin damagina cebine uyuyorsa onu tercih ediyor.Her şeyden önce "orada ne yazıyorsa o." tavrının 3. nesil kahvecilige uymadığını düşünüyorum.Kavurucularin çoğu yalnızca bir kahve değil bir deneyim sağlama peşinde,kahvenin teruari,hikayesi bu deneyimin birer parçası.Musteriyle araya set çekmenin ,şeffaf olmamanın iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum.

@DtB hakikaten set çektiğimizi düşünüyorsanız demek ki geçirememişiz bir şeyleri sağlık olsun teşekkür ederiz. Konuyla ilgili açıklamamı yukarıdaki mesajlarda yaptım fikrinize saygı duyuyorum.

@DtB hakikaten set çektiğimizi düşünüyorsanız demek ki geçirememişiz bir şeyleri sağlık olsun teşekkür ederiz. Konuyla ilgili açıklamamı yukarıdaki mesajlarda yaptım fikrinize saygı duyuyorum.
Estağfurullah @TarıkTercan Bey,büyük özen gösterip tek tek bütün kahvelerinize reçeteler çıkarıp paylaşmanız bile bende yerinizi apayrı kılmaya yeter,böyle bir seçim yaptıysanız elbette arkasında mantıklı,maddi,manevi gerekçeleriniz vardır,belirttiğiniz gibi.Benim kastettiğim bu iş bir yerde 4. dalgaya giderse olmasını umduğum şey tamamen şeffaflık.Sektorde yer edinmiş söz sahibi olmuş sizin gibi güzide temsilcilere buna katkı sağlamayı daha çok yakıştırıyorum demek istedim.

Estağfurullah @TarıkTercan Bey,büyük özen gösterip tek tek bütün kahvelerinize reçeteler çıkarıp paylaşmanız bile bende yerinizi apayrı kılmaya yeter,böyle bir seçim yaptıysanız elbette arkasında mantıklı,maddi,manevi gerekçeleriniz vardır,belirttiğiniz gibi.Benim kastettiğim bu iş bir yerde 4. dalgaya giderse olmasını umduğum şey tamamen şeffaflık.Sektorde yer edinmiş söz sahibi olmuş sizin gibi güzide temsilcilere buna katkı sağlamayı daha çok yakıştırıyorum demek istedim.
Şimdi o zaman piyasa da 500 tane firma san sebastian yapıyor, nette onlarca tarif mevcut.gidin bakalım viyana kahvesi size reçetesini verecek mi..ortada maddi kazanç sağlanan bireysel bir reçete varsa bunu paylaşmamak değil paylaşır mısınız diye sormak ayıp bence.şeffaflık ile firmaya özel bir ürünün reçetesini istemek apayrı olaylar.

Keza şu indirimi de özellikle rica ettim Tarık beyden insanlar denesin ki ,2 katı paraya çok kötü kahveler içmekten biraz da olsa kurtulsun diye.bizim grubumuzda birçok kişi aldı son 1 haftadır alan herkes memnun ve bana teşekkür ediyor, hatta açar açmaz ilk shottan sonra abartıp aynı çekirdek gelsin diye direkt 1 kg alanlar bile oldu :)

Tabi bura da da Tarık bey in insiyatifi kalıyor.satışlar artarsa umarım fiyat ve kalite politikaları değişmez.grup olarak kg 400 e aldığımız mesela bir firmanın kahvesi vardı 2 ayda 700 tl oldu :)

ortada maddi kazanç sağlanan bireysel bir reçete varsa bunu paylaşmamak değil paylaşır mısınız diye sormak ayıp bence.şeffaflık ile firmaya özel bir ürünün reçetesini istemek apayrı olaylar.
Ürün blend değil tek yöre,yüzde yüz arabica olduğu ifade edildiği için soru soruldu,kimsenin formülü vs desifre edilmeye çalışılmıyor.Vurgusu yapılan şeffaflık konusu 3. dalganın temel ozelliklerinden biri kabul edildiği için gündeme getirildi tarafımdan,bahsettiğim gibi sektörde varlığından hoşnut olduğumuz temsilcilerden kendileri,onları uzun süre daha böyle görmek için maddi manevi kaygıları varsa elbette anlaşılabilir.Dedigim gibi @TarıkTercan bey efsane dediyse o efsaneden tatmak gerek,umarım böyle maddi manevi kaygıların yaşanmadığı günler gelir ve insanlar emekleri,katma değer kattıkları ürünleri hakkında böyle önlemler almak gereksiz bir hal alır.

Çok mersi, anlaşılmamıza sevindim çünkü bu bizim için önemli. Güzel yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederim.
Dedigim gibi @TarıkTercan bey efsane dediyse o efsaneden tatmak gerek,umarım böyle maddi manevi kaygıların yaşanmadığı günler gelir ve insanlar emekleri,katma değer kattıkları ürünleri hakkında böyle önlemler almak gereksiz bir hal alır.
Kesinlikle öyle, ülkemizdeki sektörel dengesizliklerin en şiddetli vurduğu sektörlerden biri de malesef kahve sektörümüz. Arz korkunç şekilde arttı artmaya da devam ediyor. Farkındasınızdır Türkiye'de günde 5 ila 10 arası kavurucu açılıyor. Pasta dar bundan pay almak isteyen çok, öyle olunca da malesef çeşitli önlemler almak gerekiyor.
Ürün blend değil tek yöre,yüzde yüz arabica olduğu ifade edildiği için soru soruldu,kimsenin formülü vs desifre edilmeye çalışılmıyor.
Kesinlikle katılıyorum sadece bilgi almak istendi. Bence @sugosu 'da kötü bir şey ima etmedi en azından yazdıklarındaki maksadın o olmadığını düşünüyorum. Herkes fikirlerini burada gayet güzel şekilde açıklıyor bu ortama hasret kaldık. Birbirimizi kırmayalım güzel kahvelerimizi içip şu yağmurlu günün tadını çıkaralım. Herkese sevgiler.

Çok mersi, anlaşılmamıza sevindim çünkü bu bizim için önemli. Güzel yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Kesinlikle öyle, ülkemizdeki sektörel dengesizliklerin en şiddetli vurduğu sektörlerden biri de malesef kahve sektörümüz. Arz korkunç şekilde arttı artmaya da devam ediyor. Farkındasınızdır Türkiye'de günde 5 ila 10 arası kavurucu açılıyor. Pasta dar bundan pay almak isteyen çok, öyle olunca da malesef çeşitli önlemler almak gerekiyor.

Kesinlikle katılıyorum sadece bilgi almak istendi. Bence @sugosu 'da kötü bir şey ima etmedi en azından yazdıklarındaki maksadın o olmadığını düşünüyorum. Herkes fikirlerini burada gayet güzel şekilde açıklıyor bu ortama hasret kaldık. Birbirimizi kırmayalım güzel kahvelerimizi içip şu yağmurlu günün tadını çıkaralım. Herkese sevgiler.
Bu kadar hızlı bir şekilde sizinle doğrudan iletişime geçip merak ettiklerimize cevaplar sunmanız dahi çok çok önemli ,bu ilginiz ve cevaplariniz için çok teşekkür ederim.Bence de sayın @sugosu 'nun niyeti iyi ve kötü bir şey söylemedi.Bu güzel günde kendilerine ve sizlere keyifli fincanlar dilerim,sevgiler,saygilar bizden 😊

Denemek istediğim kavuruculardan biri, finca medina ve fazenda ines kahvelerini baya merak ediyorum, ayrıyeten siteleri gayet iyi blog kısmı çok güzel, demleme rehberi olayı bence ev demleyicisi için bulunması baya önemli, işlerini severek samimiyetle yaptıkları gayet belli yakın zamanda görüşürüz gordioncum.

Denemek istediğim kavuruculardan biri, finca medina ve fazenda ines kahvelerini baya merak ediyorum, ayrıyeten siteleri gayet iyi blog kısmı çok güzel, demleme rehberi olayı bence ev demleyicisi için bulunması baya önemli, işlerini severek samimiyetle yaptıkları gayet belli yakın zamanda görüşürüz gordioncum.
Metehan Bey yorumlarınız için teşekkürler 🙏

Denemek isteyen, tekrar almak isteyen olursa bugün saat 23:59'a kadar aktif bir kupon mevcut. Black friday indiriminden yararlanabilirsiniz. Sadece Signature Series'de geçerli değil onu da kargo ücretsiz temin edebiliyorsunuz yada yanına başka bir ürün daha alıp kargo ücretsiz alabiliyorsunuz.

Kupon kodu: gordionfriday

Bir önceki indirmde Keramo ya hayran kalıp son indirimde Keramo ve Risaralda aldım. Karamo yine beklediğim gibi aşırı meyvemsi keyifliydi son 50 gr kaldığı için biraz üzülüyorum 🥲 ama beni asıl şaşırtan Risaralda oldu. Tadım notalarında yazan çikolata üzüm karamelin dışında önerdiğiniz reçeteden bi tık ince öğütünce çok keyifli bi tarçın tadı ortaya çıkıyor. Soğuk Ankara sabahlarında süper gidiyor. Gerçekten iyi kavurucudan içilen her kahve keyif veriyor, Emeğinize sağlık.

Gordion'dan Kahve Klubü'ne özel Aralık indirim kampanyasından kahve aldım. Daha önce Santa Rosa ve Keramo kahvelerini çok başarılı bulduğum firmanın diğer kahve çeşitlerini de deneyimlemek istedim. "Blue Bataq" Endonezya kahvesi tam bir fiyasko çıktı ne yazıkki, muhtemelen yanlış kavrum sonucunda çekirdekler niteliğini ve aromasını kaybederek acımsı ve asiditesi yüksek hale gelmiş. Firmaya ulaşıp durumu anlattım ancak ürünle ilgili bir sorun olmadığını söylediler. Bunca yıllık kahve tecrübelerime dayanarak sizleri de uyarmış olayım blue bataq almayı düşünenler varsa beklentilerini minimumda tutsunlar nitelikli kahveden ziyade robusta granül kahve ayarında bir tadım deneyimlemiş olursunuz. Saygılar ..

Gordion'dan Kahve Klubü'ne özel Aralık indirim kampanyasından kahve aldım. Daha önce Santa Rosa ve Keramo kahvelerini çok başarılı bulduğum firmanın diğer kahve çeşitlerini de deneyimlemek istedim. "Blue Bataq" Endonezya kahvesi tam bir fiyasko çıktı ne yazıkki, muhtemelen yanlış kavrum sonucunda çekirdekler niteliğini ve aromasını kaybederek acımsı ve asiditesi yüksek hale gelmiş. Firmaya ulaşıp durumu anlattım ancak ürünle ilgili bir sorun olmadığını söylediler. Bunca yıllık kahve tecrübelerime dayanarak sizleri de uyarmış olayım blue bataq almayı düşünenler varsa beklentilerini minimumda tutsunlar nitelikli kahveden ziyade robusta granül kahve ayarında bir tadım deneyimlemiş olursunuz. Saygılar ..
Merhaba, birincisi kahve kulübüne özel bir indirim vermedik ilk önce 2021 konusuna sonra da hızınızı alamayıp gelip buraya yazmışsınız. Üye kaydınız bugün açılmış iki mesajınız var ikisi de firmamızı hedef alan yazılar. Sizi iyi niyetli görmüyorum. Normalde polemiklerden firmamız uzak durur fakat size kayıtsız kalamadım. Konuyla ilgili bahsettiğiniz batch incelendi ve herhangi bir sıkıntıya rastlanmadı ve bunu size aktardık. Problem görsek zaten elimizden geleni yaparız bir paket kahvedir. Ama burada başka bir olay var. Yaklaşımınız son derece sert ve firmayı azarlarcasına bir mail atmışsınız. Foruma gireyim hesap açayım firmaya çamur atayım izi kalsın yok öyle birşey. Ürünü beğenmeyebilirsiniz tatsal karakteri size uymayabilir. Robusta, granül gibi ifadelerle de deşarj olmuşsunuz. Ürünü iade alsak yada değişim yapsak bunları yazacağınızı hiç düşünmüyorum. Birde bu hırs şiddet neden? Burada farklı bir motivasyon var. Hayata olan sinirinizi lütfen başka yerde atın.

Geri