• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

#32858 sipariş kodu,
Kolombiya Elkin Guzman Naturra Strawberry ve Kolombiya Alto Cielo Natural ile katıldım. Umarım keyifli bir deneyim olur. İndirim için teşekkürler.

Evet dostlar, alım kampanyası bitmeden bende coffeenutz’dan alım yapmak istiyorum. Tecrübeleriniz doğrultusunda hangi kahveyi almalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler 🤗

32911 nolu siparişle son günlerde katıldım bu yeni giren kahvelerden sipariş verdim 16.12 diyor tarihine o tarihte mi gelicek acaba

Değerli arkadaşlar,

Yeni kahveler gümrüğe girmek üzere ama garanti olsun diye 16.12.23 kavrum tarihi ile kampanya ve Comandante fırsatından yararlanmanız için şimdi alıma açıldılar.

İlk 2 ürün yani Kolombiya'lar dükkana girene kadar (ve şu anda) ilave %10 indirimli ;) Daha erken gelirlerse de sıradan gönderimlere başlarız.
  1. Kolombiya Luis Anibal Pink Bourbon Yepyeni hasat kalitesi ile çikolatanın güzel diyarlarında bir gezinti ama kahvelikten çıkmadan...
  2. Kolombiya Alonso Bustos El Mirador Papayo Hasatı daha yeni yapılmış kahvelerde notalar daha belirgin ve karakteristik oluyor. Bu ithalatımızda kahve içme deneyimini şekerleme lezzetini anımsayarak tecrübe edeceksiniz.
  3. Brezilya Klem Farms Bu seneki Sucafina'larda 2 (hasatı satın alımdan 2 ay önce yapılmış) taptaze Kolombiya'mız var ama yanına onlar kadar taze olmasa da parlak notalarıyla fiyat avantajlı bir kuruyemiş, meyve ve gofret tatlarıyla bir Brezilya yakıştı.
Selamlar, iyi alımlar.

behzadamir

9. gününde Etiyopya Aricha denedim. Sıcakken hala daha gaz salınımına ihtiyaç duyduğunu hissettirse de soğukken bayağı keyifliydi bunu hiç beklemiyordum. Soğukken limonlu şeftali suyu gibiydi. Ama tabi minimum 11 güne ihtiyacı var gibi.

Merhaba değerli arkadaşlar,

"Sonraki kavrum tarihi" 1 Aralık 2023" olarak güncellendi ve Guatemala Nueva Oriente sonraki kavrum için envantere eklendi.

Elkin Guzman kapattım, muhtemelen bitti, belki sayımdan sonra 1-2 paket çıkar, şimdi 16 Aralık kavrumlu yeni ithalat kahveler için doğru zaman(y)

Son 4 Gün ;)

Sevgiler

#32747 sipariş numarası ile toplu alıma katıldım. Fakat, kargo ile ilgili herhangi bir e-posta gelmedi. Acaba kargolandı mı ki siparişim?

#32929 ben de sonundan yakaladım, Elkin Guzman a yetişemedim artık gelince denerim onu

"Sonraki kavrum tarihi" 1 Aralık 2023" olarak güncellendi ve Guatemala Nueva Oriente sonraki kavrum için envantere eklendi.
Bir önceki kavrum tarihi hangisiydi? Kaçından itibaren girilen siparişler için geçerli bu durum?
Selamlar

Bir önceki kavrum tarihi hangisiydi? Kaçından itibaren girilen siparişler için geçerli bu durum?
Selamlar
bir önceki tarih 27.11.23 yani bugün. 32910 no'lu sipariş dahil olmak üzere sonrakiler 1 Aralık kavrumundan gönderilecek.

Talep yüksek gibi ama çeşit de var biraz düşündürücü açıkçası buradan keşke bu gibi konularda da pratik oylamalar yapabilsek.

Bunu düşüneceğim haftaya Pazartesi kavrumuna gelirse mutlaka haber veririm buradan.
Ömer Bey Etiyopya Aricha Natural' in tekrar stoklarınızda olup olmayacağı netleştimi.

Geri