• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Washed Anaerobic olan Quimbayo çekirdeği ile başladık. Tetra ile böylece tanışmış olduk. Genel bir değerlendirme olarak; maşallah ya bayağı iyiler. Paketleme, kavrum kalitesi, müşteri ilişkileri; maşallah ÇOK iyiler. Bu seviyede iş yapan kahvecileri görmek insanı mutlu ediyor. İnşallah bozulmadan, hem üstüne koyarak devam edebilirsiniz sevgili @Tetra.n.Roastery .

Şu premium paketlemeye zip ekleyerek başlasanız ya mesela üstüne koymaya. 😛
Afiyet olsun paketler konusunda önümüzdeki dönemlerde yenilikler yapacağız.😊

Bir de duyurumuz var ALLY Seçkimizi tadım paketi olarak da satışa çıktı : ALLY Seçkisi Tadım Paketi

Merhaba, Bench Maji için başlangıç reçeteniz mevcut mu acaba?
Merhabalar CMD 22-23 click(orta kalınlık) ile Nestle 93 derece su. 50-50-150 (30'ar saniye arayla) döküş ile başlayabilirsiniz. Akış hızınıza kullandığınız değirmene ve ekipmana göre bu döküşleri 4 e ya da 5 e bile bölebilirsiniz. alternatif olarak :

20 gram kahveye 290 ml su ile yukarıdaki bilgilerle:
00:00 - 00:30 - 60 gram su
00:30 - 01:00 - 60 gram su
01:00 - 01:30 - 60 gram su
01:30 - 02:00 - 110 gram su
2:45 bitiş

aldığınız tatlara göre su döküş hızınızı, sıcaklığını ve öğütüm kalınlığını değiştirerek kendi damağınıza en yakın tatları alabilirsiniz. Afiyetler olsun😊

Bu ay belli bir bütçe dahilinde alım yapacağım ama şu durum arasında kaldım. Deneyimleyenler yardımcı olursa çok sevinirim. Jairo mu yoksa onun yerine san victor + costa rica aquiares mi? Yani jairo yerine iki farklı kahve deneyimlemek mi yoksa jairo o iki kahve yerine kesinlikle denemeye değer mi? Bu bahsettiğim iki tercihten birini seçip yanına da brazil sitio düşünüyorum. Sanırım onu da deneyimleyen hiç yok gibi.

Bir de başka merak ettiğim her kahve paketi turuncu kutular gibi aynı mı mesela costa rica aquiares için kahve paketi kutusu göremedim sitede, ama brazil sitio’nun farklı olduğu görülüyordu @Tetra.n.Roastery
Merhaba ay başında Jairo almıştım ve denedim. Aquires’i yeni sipariş verdim henüz elime ulaşmadı.
Eğer farklı tatlar deneyimlemeyi seviyorsanız Jairo gibi bir kahveyi ömrünüzde bir kez de olsa denemenizi tavsiye ederim.Aklınıza kazınacak kahvelerden.Fakat çok uçup kaçmasına gerek yok, ortalamanın üstünde olsun derseniz tavsiye etmem.

Merhabalar, konu altındaki tavsiyeleriniz üzere ve merak ettiğim

Kahveleriyle alıma katıldım. Hepsini denemek için sabırsızlanıyorum doğrusu.

#TR1518 Sipariş numarasına not olarak eklemeyi unuttum ne yazık ki.

Rica edersem mümkün olduğunca eski kavrum olursa çok sevinirim. Elimde başka kahve olmadığından
içmeye hazır veya yakın kahve lazım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

@Tetra.n.Roastery @Sefer Dağ

Kolombiya cofinet tadim serisi Ile alima katilmistim. 3. Nesil kahve ile ilk isvicrede okurken tanismistim. Ilk Basta forumdaki kavrumla ilgili "bilir Kisi" yorumlari beni tedirgin etmesine ve cekirdekleri kiyasladigimda isvicrede ictigim kahvelerin kavrumlarinin daha acik olmasini farketmeme ramen yeterli demleme deneylerini kendim yapmadan bir yorum yapmak istemedim. 750 gr kahveyi 2 haftadan az bir surede bitirip kimi zaman kendime hediye ettigim panik atak ve carpintilara kesinlikle degdi. Kahvelerden istedigim sonucu aldim. Tetradan kahve alimlarina gonul rahatligi Ile devam edecegim.

Ally seçkisindeki yeni kahveleri deneyen arkadaşlar varsa tadımla demlemeyle ilgili tecrübelerini paylaşmaları güzel olur

Merhaba ilk defa bu alımla Tetra ile tanışıyorum henüz paketleri açıp denemeye başlamadım fakat güzel kokuların geldiğini hissedebiliyorum. Yalnız şöyle bir eleştirim olacak 400 ila 1.000 tl arasında sepet oluşturuyoruz fakat kahve paketleri zipli değil umarım bir sonraki karşılaşmamızda bu sorunu çözmüş olurlar.☺️ Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Merhaba
Guatemala San Victor çekirdek olarak seçildiğinde stok yok diyor. Tüm öğütme çeşitlerinde ise stok veriyor ve sepete eklenebiliyor. Hata mı var, kontrol edebilir misiniz?

Djimmah için herhangi bir demleme tavsiyesi olan olan var mı?

Geri