• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Ücretsiz kargoyla bir anlaşamadım. İndirimli hali 296 lirada kaldı. 4 liralık poşet eklesek olmuyor mu? :D

Hediye çekini kullan deyince undefined diye bir hata çıkıyor ve indirim uygulamıyor bende şu an.

Ücretsiz kargoyla bir anlaşamadım. İndirimli hali 296 lirada kaldı. 4 liralık poşet eklesek olmuyor mu? :D

Hediye çekini kullan deyince undefined diye bir hata çıkıyor ve indirim uygulamıyor bende şu an.
üye olmanız gerekiyor da siteye ondan olabilir. üyeyseniz de çerezleri temizleyip telrar dener misiniz?

Benim hatam, ekipman indirim kodu kahveler için de geçerli olduğundan fark etmemişim indirimi eksik uyguladı sandım.

Son düzenleme:
Bugün Ethiopia Kabira'yı deneme fırsatım oldu. Oldukça keyif aldım teşekkürler. Sırada Burundi var.

Fakat bir eleştirim var. Ambalajların kalitesini pek beğenmedim, zayıf olmuş. Umarım değiştirirler.

Bugün Ethiopia Kabira'yı deneme fırsatım oldu. Oldukça keyif aldım teşekkürler. Sırada Burundi var.

Fakat bir eleştirim var. Ambalajların kalitesini pek beğenmedim, zayıf olmuş. Umarım değiştirirler.
Afiyetler olsun.
Sizin paket 250gram’lık mı 500-1000 mi?

250 ise ne yalan söyleyeyim paketler ile ilgili ilk eleştiriyi sizden almış olduk. :)

Teşekkür ederim.

250gr'lik paketlerden aldım.

Belki bana denk gelmiştir ama paketlerin sızdırmaz mühürleri ayrık oyüzden ağzı açık kalıyor :)

**Bu arada sizi burda bulmuşken soraym, Eureka single dose'lar için ne zaman teslimat olacak acaba?

Teşekkür ederim.

250gr'lik paketlerden aldım.

Belki bana denk gelmiştir ama paketlerin sızdırmaz mühürleri ayrık oyüzden ağzı açık kalıyor :)

**Bu arada sizi burda bulmuşken soraym, Eureka single dose'lar için ne zaman teslimat olacak acaba?
Size denk gelmiş olabilir, konveyörden geçerken tam yapışmamış olabilir, kusura bakmayın :)

@cemtolgaizm Merhabalar ben internetten kahve almaya yeni başladım sizden ilk defa alıcam o yüzden çok bilmiyorum.Alaska Blend espresso kısmında bulunuyor. Ben filtre kahve makinesinde yapıyorum orada tadı nasıl olur. Sert bir kahve mi

öneriniz için teşekkür ederim yöresel olarak colombia aldım ama blend kahvede almak istiyorum alaska blendi övenler var ondan merak ettim ne gibi farklar oluyor @yakup

Son düzenleme:
@cemtolgaizm Selamlar , farklı acme fincanlardan bu aya özel bir fincan seti yapılsa tadından yenmez :)

@cemtolgaizm d6e1efbe9e167 siparişim ile cuma akşamı bir Eureka Casa aldım.Haftasonu kapalıymışsınız.Yarın İstanbul içi teslim edilir sanırım.Kampanya için teşekkürler.🙏🏻

Selamlar, Rocky Mountains Blend filtre için de uygun mudur? Geçen sene alıp filtrede memnun kalmıştım şimdi emin olamadım.

Selamlar @cemtolgaizm Acaia Pearl yakın zamanda stoğa girme ihtimali var mı?

Geri