Merhabalar,
1 Ağustos günü oluşturduğum şiparişim dün akşam üstü saatlerinde elime ulaştı, sade bir kargo poşetinin içerisine aldığım ürünler yerleştirilmiş dış görüşünte herhangi bir hasar olmadığı için paketi aldım fakat poşeti açmamla kahve tanelerinin yere dökülmesi bir oldu, satın aldığım el toston paketinin ağzı kilitli değil ve poşet açıktı bir miktar kahveyi bu nedenle fireye ayırmak zorunda kaldım, sizden yapmış olduğum ilk alışverişti böyle bir tablo çok güzel bir ön izlenim olmadı, en azından küçük bir kutuya konulabilir veya paketin kilitli olup olmadığı kontrol edilebilirdi, saygılarımı sunar iyi çalışmalar dilerim
bana yapılan geri dönüş ise ;
Paketin açık olması özensizlikten değil ve çok nadir veya hemen hiç yaşamadığımız bir durum ama dikkat etmek lazımdı. O konuda haklısınız. Ama kutu meselesi dediğiniz ucuz ve hatalı bir çözüm hele de valsiz paket bir de naylon içinde koyduklarında kahveyi.
Kahvenin tazeliği konusuna gelince, size kendimi ya da probadoru anlatmayacağım ama bu tür ithamlarda bulunurken daha dikkatli olmak lazım. Kahveye yaklaşımımız, her hafta bazı kahvelerin az kavurduğumuz için stokta bitmesi vs gibi unsurlar bir yan, zaten El toston’u o bir hafta önce listeye eklemiştik, nasıl olur da beklemiş kahve yollayabiliriz zaten imkansız. Bizim çok hassas olduğumuz bir konu.
Ücretiniz iade edildi