• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Kasım Ayı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar IMS shower screen ve sepet almayı düşünüyorum, ve anladığım kadarı ile, beko/arçelik 2170modelleri gaggia evolutionın yerel marka adı altında satışı ve yine anladığım kadarı ile bu modeller gaggia classic modelinin daha ekonomik versiyonları ve grup başları, iç aksamları vs çoğunluğu ile aynı.
Demem o ki almayı düşündüğüm ürünler uyumlumudur acaba?
Gaggia modeli IMS shower screen ile uyumlu bende aldım kullandım. Sepet zaten 58 mm portafilteler ile uyumlu. Önce Arçelik'te şimdide Lelit Glenda da kullanıyorum.

@Globally ürünler farklı konumlardan mı kargolanıyor acaba bir gaggia shower screen birde mokapot filtresi şiparişi verecektim aklıma takıldı shower screende kargo bedava ama mokapot filtresi eklersem sepete kargo ücreti ekleniyor.
Kusura bakmayın bende yanlış anlamış olabilirim.

@Globally Merhaba,

25 Kasım’a doğru ayrı bir kampanya hazırlığınız var mıdır?

Şu Sculptor 078'i açıkcası ben de merakla bekliyorum.

Kampanyaya mı denk geldim yoksa firma fiyat güncellemeyi mi unuttu bilmiyorum 😁 ama 100'lük Kalita 185 filtresini kargo dahil 136 liraya aldım.

Üstad sen yaş tahtaya basmazsın. Bu kettller staggla yarışır mı sence.
Stagg kullanmadığım için yorum yapamam. Ben ocak üstü versiyonu kullanıyorum, ocak üstü versiyonu sapı dayanıklı olmadığı için önermem. Elektriklide bir sorun yok, duymadım.

Akış hassasiyeti yüksek ürün bence. Nurgaz ile kıyaslayınca bariz şekilde önde. Hem ince akış yapabiliyor hem de 90 derece veya oraya yakın şekilde döküş yapabiliyorsunuz. Kısacası istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.

Benim gördüğüm tek eksi döküşe başlarken çok kısa bir süre şapırdatma yapabiliyor, sonra düzeliyor.

Örnek vermek gerekirse 9.53'teki döküşe bakabilirsiniz: kahve masası

Geri