• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Aiden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Arkadaşlar,

Fellow Aiden için yoğun talep üzerine son tur kampanyayı açıyoruz.

İlk kampanyanın aynısı, hem indirim hem vade farksız taksit var.

23.500 TL ve vade farksız 3 taksit avantajıyla satın alabilirsiniz. Fırsat 15 üniteyle sınırlı.
https://tincoffee.net/urun/fellow-aiden-precision-coffee-maker/

Genel duyurulardan önce buraya ekledim, bu kampanyayla stok bitme durumuna gelecek zaten, şu an için tekrarı olmayacak yani.

Selamlarımla.
Siparişimi verdim. İlkini kaçırmıştım. Kısmet bugünemiş...

Arkadaşlar,

Genel kampanyadan bahsediyorum. Şartları aynı. İndirim ve taksit var, başka bir hediye vs durumu yok.

KK içinse özel bir çabayla bir kerelik jest yapıldı, arkadaşlarımız mutlu mesut kullanıyor şu an Aiden'larını. :) Bunun devamı yok.

Herkese Sevgiler.

Arkadaşlar,

Genel kampanyadan bahsediyorum. Şartları aynı. İndirim ve taksit var, başka bir hediye vs durumu yok.

KK içinse özel bir çabayla bir kerelik jest yapıldı, arkadaşlarımız mutlu mesut kullanıyor şu an Aiden'larını. :) Bunun devamı yok.

Herkese Sevgiler.
Nakite özel bir durum da yok anladığım kadarıyla.
Tam net bilgi alma amacım kafamda konuyu netleştirmek

Merhaba

Kalita uyumlu, Tchibo’nun filtre kâğıdı da uyumlu. Düz tabanda Hario bile kullanıyorum. Filtre kâğıdı çok sorun oluşturmaz. Comandante bilmiyorum kaç klick olur ama normal V60 demlemelerdeki karşılığı olabilir 21-24 arası sanırım. Kendim K6 ile 70-80-90 klick denedim hepsinde çok güzel sonuçlar aldım.
Tchibo nun 101 uyuyor mu?

Şu an için en iyi fiyat/perfornmans hario pegasus duruyor o zaman?

Batchbrew için filtre kağıdı bulabilen oldu mu?
Etkin 8 filtresi tam oturuyor. O da fiyat olarak yüksek geliyor. Wallmart filtresi buldum uzun süren araştırmalarım sonucu alabilecek olsam ondan alırdım.

Selamlar. Tek kişilik demlemelerde durum nasıl arkadaşlar ? tat profili ve özellikle sıcaklık durumu ?
Sage kullanıyorum 15 gr ve altı demlemelerde istediğim verimi alamıyorum özellikle ısı konusunda. Aiden de bu gramaj demlemelerin sonuçları nasıl ?

Selamlar. Tek kişilik demlemelerde durum nasıl arkadaşlar ? tat profili ve özellikle sıcaklık durumu ?
Sage kullanıyorum 15 gr ve altı demlemelerde istediğim verimi alamıyorum özellikle ısı konusunda. Aiden de bu gramaj demlemelerin sonuçları nasıl ?
Single demlemelerde 15-25 gr kullandım. Sıcaklık v60’a göre kat kat üstün. Tat zaten iyi o konuda da Aiden önde. Şahsen artık v60 bile demlemiyorum. Arada Etkin kullanıyorum Aiden dışında. Aiden başlı başına ayrı bir makine her anlamda kullanımı ve verdiği fincanlarla önde.

Single demlemelerde 15-25 gr kullandım. Sıcaklık v60’a göre kat kat üstün. Tat zaten iyi o konuda da Aiden önde. Şahsen artık v60 bile demlemiyorum. Arada Etkin kullanıyorum Aiden dışında. Aiden başlı başına ayrı bir makine her anlamda kullanımı ve verdiği fincanlarla önde.
Sage'de 15gr ve altı V60 a göre epey ılık kalıyor.
Aiden bu gramajlarda V60 dan ısı anlamında aşağı kalmıyorsa çok çok iyi ki daha sıcak yazmışsınız. Benim için tercih sebebi olabilecek bir konu o zaman. Yandık 🤭😂

Sage'de 15gr ve altı V60 a göre epey ılık kalıyor.
Aiden bu gramajlarda V60 dan ısı anlamında aşağı kalmıyorsa çok çok iyi ki daha sıcak yazmışsınız. Benim için tercih sebebi olabilecek bir konu o zaman. Yandık 🤭😂
Sage ile kıyaslayamam ama V60’a göre kesinlikle daha sıcak evet. Tercih sebebi olmasını sadece benim tecrübemden düşünmeyin ama bir kaç kişiye daha sorun onlar da okeylerse tercih edin. Yine de Aiden’lanmanız dileğimi sunarım. ☺️😇

Sage ile kıyaslayamam ama V60’a göre kesinlikle daha sıcak evet. Tercih sebebi olmasını sadece benim tecrübemden düşünmeyin ama bir kaç kişiye daha sorun onlar da okeylerse tercih edin. Yine de Aiden’lanmanız dileğimi sunarım. ☺️😇
Çok teşekkürler. Geçen alımda da gidip geldim vazgeçtim. Sage pour kiti aldım. Tabi malum kaşıntı bitmiyor 😂

Ben de aynı durumdayım. Nazar değmesin alet çok iyi.

Kahve demlemeyi tamamlar tamamlamaz içiyor musunuz? Çıktının çok sıcak olması zaten içimini mümkün kılmaz ki

Geri