• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvscoffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de merakımı gidermek adına oyumu Incommon'dan yana kullandım. Her ay kazananı belirlemeye bu ay da devam ederim umarım :cool:

Ben de merakımı gidermek adına oyumu Incommon'dan yana kullandım. Her ay kazananı belirlemeye bu ay da devam ederim umarım :cool:
çok büyük winnersınız hocam helal olsun . bir ara 5G üzerine konuşalım .

gönül isterdi ki bu ayki alım için heyecanlanayım ama maalesef korona illetine yakaladım ne tat ne koku alabiliyorum şimdiden herkese afiyetler olsun emeği geçen herkese teşekkür kahveyle kalın sağlıkla kalın 😊
geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Umarım çoğunluk bir kavurucuda toplanır ve güzel bir alım olur. emeği geçenlere çok teşekkürler.

Bu arada forumun üstündeki siyah duyuru yazısında hala ağustos ayı duyurusu var onu Eylül anketi yapsanız daha iyi olur konu aşağılara gidiyor görmeyenler olabilir.

Coffeerem +1

Null'dan 2 yeni kahve ve Coffeerem'den 4 yeni kahve siparişini geçtiğimiz hafta vermiştim. Cihan abi ve Hakan abinin kavurduğu kahveler çok keyifli. Hakan abinin hala denemeye fırsatımın olmadığı kahveleri var elimde. Öncesini de düşününce farklı kahve dükkanları, farklı kahve deneyimlerine olan tutkum dolayısıyla yorumları da okumuş olamanın etkisiyle, oyumu Incommon Coffee Roastery'nin kahvelerinden yana kullandım. Celsius Coffee yine hiç tecrübe etmememden kaynaklı 2. tercihim olur :)

Geri