• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvscoffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uğraşınız için teşekkürler ama daha önce bir arkadaş firmaların isimlerinin alfabetik olarak sıralanmasını ve böylece daha adil olabileceğini belirtmişti. Siz de tamam demiştiniz ancak durum yine aynı. Çok önemli bir şey değil belki ama umarım bir dahaki alıma artık.

Bu arada hangi kavurucu hala karar veremedim.

Edit: Celsius Coffee'ye attım geçtim. Çeşitlilik çok fazla.

Son düzenleme:
gönül isterdi ki bu ayki alım için heyecanlanayım ama maalesef korona illetine yakaladım ne tat ne koku alabiliyorum şimdiden herkese afiyetler olsun emeği geçen herkese teşekkür kahveyle kalın sağlıkla kalın 😊
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim. İnşallah hiç hasarsız kısa zamanda atlatırsınız.

gönül isterdi ki bu ayki alım için heyecanlanayım ama maalesef korona illetine yakaladım ne tat ne koku alabiliyorum şimdiden herkese afiyetler olsun emeği geçen herkese teşekkür kahveyle kalın sağlıkla kalın 😊
Çok geçmiş olsun hocam. Alıma daha çok var, o zamana dek siz çakı gibi olur kahveden aldığınız notaları bizimle paylaşırsınız :)

Hiç beklentim olmasa da, olur a kazanırsa belki bir güzellik yapmaya karar verir düşüncesiyle Petra... Neredeyse herkeste aynı çekirdeklerin olduğu şu kısır iç piyasada fark yaratan Nordic Approach tescili ile belki de piyasadaki en üst düzey çekirdekler de, bir zamanlar öncü bir marka olarak Petra da forum üyelerimiz tarafindan denenmeyi hak ediyor... Aramızdaki tek engel maalesef Petra'nın kendisi :)

En az %40 indirim yapacaksa seçilsin ama pek sanmam.

Ben de oyumu kullandım
Hiç beklentim olmasa da, olur a kazanırsa belki bir güzellik yapmaya karar verir düşüncesiyle Petra... Neredeyse herkeste aynı çekirdeklerin olduğu şu kısır iç piyasada fark yaratan Nordic Approach tescili ile belki de piyasadaki en üst düzey çekirdekler de, bir zamanlar öncü bir marka olarak Petra da forum üyelerimiz tarafindan denenmeyi hak ediyor... Aramızdaki tek engel maalesef Petra'nın kendisi :)
Ben de aynı şekilde Petra’yı tercih ettim.

kaan bergsen abimiz fransa tatilinden dönerse kavurur bir şeyler ;)

Oyumuzu verdik , kahvemizi aldık , oturduk rutin aylık alım kavgasını bekliyoruz...

Ben 3 farklı çekirdek aldım 450 gram elimde 100'er gramdan 2 farklı çekirdek daha var. Sanırım almama gerek yok bu aylık :).

İlk defa seçerken bu kadar zorlandım ama oyumu benim bu hobiye adım atmama vesile olan Celsius Coffee Roastery'den yana kullandım. Merakla bekliyorum bu ayın sonuçlarını :D

kahve sever insanı enayi sanıp nasılsa ne verirsek satar mantığı ile yaklaştıkları için elim hiç petraya gitmedi. hatta görmedim desem yeridir.

hala arada girer bakarım bu sattıklarına.

Ekli dosyayı görüntüle 4264
Ya şu şişeyi friedhats gibi makul bir farkla kahve satarken sunsa ve yeniden dolumda kahve fiyatında indirim yapsa ne güzel bir yaklaşım olurdu.

Geri