• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Ekşi Mayalı Şeyler / Biscotti % 15 indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlısı olsun @Metehan umarım daha mutlu olacağın işlere imza atarsın…

Bir şeyler yapmak için çabalayan genç bir girişimci olarak bu habere üzüldüm açıkçası. Bir alışverişim olmadı ama ürünlerinizin kaliteli olduğu görünüşlerinden ve yorumlardan belliydi.

Umarım çok daha güzel işlere imza atarsınız. Yolunuz açık olsun.

Herkese selamlar, öncelikle sizlerle beraber çıktığım bu yolda beni hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız, desteğinizi eksik etmediğiniz için sipariş veren/vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Büyük umutlarla giriştiğim bu projede 100lerce ekmek ve bir o kadar da biscotti, süt reçeli ürettim, sizlerin beğenisine sundum. Bir projenin iş planına evrilmesi için 14 ay sürenin yeterli olduğunu düşünüyorum. Sizlerin önerileri ile belli bir seviyeye kadar ulaşmış olsam da maalesef Türkiye şartlarında bu projeyi iş planına dönüştürmek için yeteri maddi ve manevi güce sahip olamadığımı, herhangi bir yatırım da bulamadığımı size bildirmek durumundayım. Sözün özü ekşi mayalı şeyler faaliyetine son veriyor. Desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.
Metehan hocam bende ilk siparişimi vermeyi düşünüyordum,deneme paketi ile başlamak istiyordum.böyle bir karar almışsınız hayırlısı olsun diyelim artık.😟🙏

Çok daha iyi şeylerin, seni hep beklediğini sakın unutma kardeşim. 🙏

Yoğun ısrarlarımızı kırmayarak bizleri tekrar efsane biscottiler ile buluşturan Metehan’a teşekkür ederim umarım geri dönüşün habercisidir.

Ekli dosyalar

• 1C988AF9-25C1-4AC7-9B38-8232ADCB1947.jpeg
    1C988AF9-25C1-4AC7-9B38-8232ADCB1947.jpeg
    99 KB · Görüntüleme: 219
İtalyada en meşhur yerde yedim, bunlar başka bişey. İtalyan arkadaşıma yedirdim mest oldu. Türkiye’de kalmamalı bu lezzet. Darısı ekşi mayalıya.

Biscottinin gizli formülünü istiyorum :D Eline sağlık çok iyiydi biscottiler utanmasam oturur 1 kg biscottiyi aynı gün yerdim. :D :D

Selam arkadaşlar, bir bilgilendirme yapmak istedim. Bugüne kadar özelden ulaşan üyelerin istekleri için hazırlıklara başladım, bu saatten sonra gelecek olan talepleri ise artık daha sonraki sipariş sistemini açtığım süreçte değerlendireceğim.
Metehan bey selamlar, elden teslim durumu var mıdır? İstanbul Beyoğlundayım

Geri