• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Ekşi Mayalı Şeyler / Biscotti % 15 indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siparişim sabah elime ulaştı. Fakat bir öncekinde üzüm hatırlamıyorum, şuanki siparişte fazla üzüm görüyorum ve antep fıstığı tadını bastırmış. Tarifte bir değişikliğe mi gidildi? @Metehan

Selamlar, tarifte bir değişiklik yok el yapımı olduğu için belki size o şekilde denk gelmiş olabilir. Aslında çok dikkat ediyorum paketlerken eşit dağılmayanları ayırıyorum ama kusura bakmayın bir şekilde telafi edelim bunu isterseniz.

Paketlerin açılmasıyla bitmesi bir oldu. Bademli fıstıklıya göre daha hafif gibi geldi. Ama fıstıklıyı düşündükçe mutlu oluyorum. Harika ürünler, felaket lezzetli. Elinize emeğinize sağlık. Kiloluk siparişi de yakın zamanda geçerim 😄

Denemeyenlerin mutlaka denemesini tavsiye ederim.

Paketlerin açılmasıyla bitmesi bir oldu. Bademli fıstıklıya göre daha hafif gibi geldi. Ama fıstıklıyı düşündükçe mutlu oluyorum. Harika ürünler, felaket lezzetli. Elinize emeğinize sağlık. Kiloluk siparişi de yakın zamanda geçerim 😄

Denemeyenlerin mutlaka denemesini tavsiye ederim.

Beğenmenize çok sevindim afiyet olsun tekrardan :)

Arkadaşlar bu haftanın tüm stokları tükenmiştir ilginize teşekkür ederim.

Ellerinize sağlık benim ürünüm de ulaştı ve lezzet olarak mükemmel.
Naçizane tavsiyem ürünü biraz daha kalın ve korunaklı bir kutuya koymanız.Benim biscottilerin bir kısmı un gibi olmuş.Malum kagocular top gibi sektirerek getiriyorlar.

Ellerinize sağlık benim ürünüm de ulaştı ve lezzet olarak mükemmel.
Naçizane tavsiyem ürünü biraz daha kalın ve korunaklı bir kutuya koymanız.Benim biscottilerin bir kısmı un gibi olmuş.Malum kagocular top gibi sektirerek getiriyorlar.
Selamlar, haklısınız bu kullandığım beyaz kutular bulabildiğim en uygun kutulardı ancak patpat ile sarmama rağmen böyle bir durum yaşanması üzücü. Maliyetleri olabildiğince düşük tutmaya çalışıyorum ham madde kalitesinden kısmayınca da sadece kısacak kısım ambalajlama kalıyor. Kutunun fotoğrafını bana gönderebilir misiniz? Veya ne kadarlık kısmı bahsettiğiniz gibi ise özelden iletin ya iade yapayım ya da bir sonraki sipariş düşünüyorsanız o zaman mahsuplaşalım. Afiyet olsun tekrardan.

Bu haftanın stoğu kapandı mı?

Selamlar, kısa bir süreliğine geçerli olacak şekilde oluşturduğum yeni karışık biscotti paketinin duyurusunu yapmak istiyorum;

Bu ürünü almanız halinde tarafınıza 200 gram bademli + 200 gram antep fıstıklı + 200 gram hurmalı biscotti gönderilecektir. Ayrı ayrı alındığında 190 TL eden bu paketi kısa bir süreliğine %15 indirimli olarak 160 TL ile listeliyoruz.

shopier.com/15407965​

Son düzenleme:
Selamlar, kısa bir süreliğine geçerli olacak şekilde oluşturduğum yeni karışık biscotti paketinin duyurusunu yapmak istiyorum;

Bu ürünü almanız halinde tarafınıza 200 gram bademli + 200 gram antep fıstıklı + 200 gram hurmalı biscotti gönderilecektir. Ayrı ayrı alındığında 95 TL eden bu paketi kısa bir süreliğine %15 indirimli olarak 80 TL ile listeliyoruz.

shopier.com/15407965​

Hocam ayrı ayrı alındığında 190 etmiyor mu bunlar eğer diğer paketler 100 gr ise :D Ben mi yanlış anlıyorum

Geri