• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Nitelikli kahve içmeye başlayalı henüz bir yıl oldu. Bir çok kavurucudan çeşitli kahveler denedim. Bayıla bayıla içtiğim çok kahve oldu bu süreçte. Ama wamena'yı ayrı bir yere koymam gerek. Bu kahveyi içmek müthiş bir keyif.
Ben aşırı keyif almadım henüz. Beğenenler reçetelerini yazabilir mi

Nitelikli kahve içmeye başlayalı henüz bir yıl oldu. Bir çok kavurucudan çeşitli kahveler denedim. Bayıla bayıla içtiğim çok kahve oldu bu süreçte. Ama wamena'yı ayrı bir yere koymam gerek. Bu kahveyi içmek müthiş bir keyif.
Evde 100 gr farklı farklı tarifler denedim yetmedi Şerif beyin kahve verdiği kahveci de denedim bu kahve düz bir kahve gibiydi hala çözemedim demleyen baristaya da sordum oda beğenmedim dedi gerçekten çok ilginç bir kahve

Merhaba,

Sizin için şimdi denedim. Kod çalışıyor. Burada dikkat etmeniz gereken 2 konu var;
1) Üyeliğiniz ile oturum açtınız mı?
2) Sepetinizdeki ürünler Nordic Approach kahvelerinden oluşmuyor değil mi?

Ekli dosyayı görüntüle 16510
Bunu belirtmeleri iyi olurdu aslinda, tek paket aldigim icin cok bir fark olmadi ancak indirimsiz almis oldum zamani kacirdigimi dusunup

Nordic setinden sonra Kenya Kanja ve Etiyopya Heleph aldım. İkisi de 22 Ekim kavrumlu. Kanja'yı birkaç gündür içiyorum, Heleph'i bugün denedim. Birbirlerine bu kadar yakın olmalarına şaşırdım. Etiyopya'dan biraz daha fazla meyvemsilik beklerdim. İkisi de dengeli kahveler, asidite düşük, gövde orta. Kompresso ile bu kahvelerde tadım notaları alamadım ama acılığı, ekşiliği olmayan kahveler çıkardım. Etiyopya biraz daha tatlı geldi. Kenya biraz daha gövdeli.

Günaydın Herkese ;
Alımı son güne bırakmıştım ancak sanırım kodlar bugün geçerliliğini yitirmiş gözüküyor. Siteye giriş yapmış ve kod İçin uygun kahveleri seçmiş olmama rağmen indirim kodu “HeForShe” çalışmıyor.

Ayrıca aylık alımdan bağımsız olarak web sitesi ile ilgili yaşadığım sıkıntıyı aktarmak isterim.Ben yoğunluklu olarak bu ay ve öncesinde Coffee Factory sitesini kullanırken Mac bilgisayar , iPad ve iPhone ile Ana sayfadan Sepetime ulaşamıyorum. Sepeti seçtiğimde beyaz ekran çıkıyor ve öyle kalıyor. Sepete ulaşmak İçin her defasında yeni bir ürün sepete ekleyip , sepete ulaştıktan sonra ürünü çıkartıp işleme devam edebildim. Buna benzer ekran donmaları oluyor. Ben çok anlamam ama web tasarımında sıkıntılar mevcut ve böyle güzel kahve çeşitleri olan bir firmaya yakışmadığını düşünüyorum. Yine geçen ay büyük çoğunluğun 3 lü Nordic Kahve seti alımında yaşanan aksaklık ( Benden 3 kez çekim olmuştu) bu ay içinde yaşananlar da sanki sitenin tasarımında bazı sıkıntıların olduğunu teyid eder nitelikte. Windows veya Android tabanlı sistemlerde durum nasıl bilmiyorum. Neyse bu bilgiyi paylaşmak istedim.

Önümüzdeki aylık alımlarda en keyifli kahveleri yudumlama niyetiyle herkese iyi Pazarlar dilerim.

Kahvefabrikasından Ekim ayı toplu alımı ile birlikte Colombia Finca Paraiso ve Kenya Kanja kahvelerini sipariş verdim. Öncelikle özensiz paketleme beni hayal kırıklığına uğrattı. Kahveler direkt kargo poşeti içerisine koyulup gönderilmiş. Ek bir poşet yada kutuya koyulmamış. Daha sonra ise kavrum tutarsızlığı beni hayal kırıklığına uğrattı, bazı çekirdekler yanmış ve siyahlaşmış bazıları olması gerektiği gibi kavrulmuş. Tad ise tam bir fiyasko, hem v60 hem french press ile iki kahveyi de denedim içilemeyecek kadar kötü sonuçlar aldım. Her zaman demlediğim su/su sıcaklığı her zaman demlediğim ekipman. Kahvelerini iade etme hakkım var ise iade etmek istiyorum. Bu kadar tutarsız kavrum olmaz !
Sipariş no:78507067
Firma bu sorunun çözümüne dair irade ortaya koymadigindan dolayı mı bura da paylaşma ihtiyacı duydunuz?

Kahvefabrikasından Ekim ayı toplu alımı ile birlikte Colombia Finca Paraiso ve Kenya Kanja kahvelerini sipariş verdim. Öncelikle özensiz paketleme beni hayal kırıklığına uğrattı. Kahveler direkt kargo poşeti içerisine koyulup gönderilmiş. Ek bir poşet yada kutuya koyulmamış. Daha sonra ise kavrum tutarsızlığı beni hayal kırıklığına uğrattı, bazı çekirdekler yanmış ve siyahlaşmış bazıları olması gerektiği gibi kavrulmuş. Tad ise tam bir fiyasko, hem v60 hem french press ile iki kahveyi de denedim içilemeyecek kadar kötü sonuçlar aldım. Her zaman demlediğim su/su sıcaklığı her zaman demlediğim ekipman. Kahvelerini iade etme hakkım var ise iade etmek istiyorum. Bu kadar tutarsız kavrum olmaz !
Sipariş no:78507067
Kenya çekirdeklerinin genel görüntüsü bu şekilde olur. Daha önce Kenya kahvesi içmediyseniz sevmemeniz çok normal. Çünkü; uzun yıllardır ev demleyicisi olduğum halde hala sevemedim Kenya kahvelerini.

Bugün kodu kullanarak alım yapabilen oldu mu acaba? Problem bende mi merak ettim doğrusu.

Demek ki kod 31 Ekim e kadar geçerli derken haklılarmış. 😊
Alım bu ay birkaç gün gecikmişti , bugün uzatılmazsa hafta başı
birkaç gün uzatılması gündeme gelir mi acaba ?

Kod aktif oldu tekrar bu akşam 23:59 a kadar geçerli

Teşekkürler; çalışıyor 👍 kod da , yöneticilerde 😘

Kenya çekirdeklerinin genel görüntüsü bu şekilde olur. Daha önce Kenya kahvesi içmediyseniz sevmemeniz çok normal. Çünkü; uzun yıllardır ev demleyicisi olduğum halde hala sevemedim Kenya kahvelerini.
Fotoğrafta ki çekirdekler Colombia Finca Paraiso. Paketler üst üste durduğundan Kenya gözükmüş ama Kenya değiller.

Fotoğrafta ki çekirdekler Colombia Finca Paraiso. Paketler üst üste durduğundan Kenya gözükmüş ama Kenya değiller.
Kolombiya çekirdeklerinin genel görüntüsü bu şekilde olur. Daha önce Kolombiya kahvesi içmediyseniz sevmemeniz çok normal. Çünkü; uzun yıllardır ev demleyicisi olduğum halde hala sevemedim Kolombiya kahvelerini.
😂🤣🤪

Geri