• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

125 gram kahveler de valfli paketlerde geliyor, kolide her çekirdeğin bilgilerini içeren kartlar çıkıyor. Henüz çekirdekleri deniyorum, degass sürecinde olsa da memnunum diyebilirim.
Dönüt için çok teşekkür ederim.

Sitede olan kahvelerinizi şubenize gelerek satın alabilir miyiz? Bu ay 2 3 kere sipariş versem kargo parasından belimiz bükülür. Nişantaşı şubenizde bütün çeşitler oluyor mu? Veya elden teslim alma işini nasıl yapabiliriz? İstanbul'da 3 adet kafeniz varmış. Sizleri yerinizde ziyaret etmek de çok keyifli olacaktır.

Merhabalar

Valparaiso ve Las Torres stokları kritikti, siparişleri çıkartana kadar satışa kapattık, eğer elimizde kaldırsa tekrar satışa açacağız.

Seçkiye bu ay yeni eklenecek kahveler de olacak;

Colombia La Claudina Natural - Kestane balı, kırmızı meyveler
Honduras Las Calaveras Natural - Kırmızı fermente meyveler.
Ethiopia Hambela Bella Koji Natural - Turuncu şarap hissiyatında, meyvemsi kompleks ve yoğun
Indonesia Walida Hermetic Sealed - Fermente tatlar içeren ama tarçın kırmızı meyveler, mahlep de içeren yoğun bir kahve.
Colombia Ambera Farm Peach Co Ferment - kahveyle iyi entegre olmuş şeftali baskın bir kahve
Colombia Tamesis Lactic Geisha - Cin Tonik hissiyatında, temiz
Rwanda Gisanga Anaerobic
Burundi Busasa Washed
Colombia La Luisa Honey dew co ferment
Indonesia Gadisemas Rose Honey

Üstten başlayarak eklenme sırası oluşturdum, yani en yakında üsttekiler eklenecek, tadım notlarını da kişisel deneyimlerim olarak yanlarına yazdım, yanında tadım notu olmayanlar bu aya yetişmeyebilir.

Hambela Bella Natural yakında kritik stok seviyesine ulaşacaktır.
Cevabınız için çok teşekkürler.Peki paylaşabileceğiniz genel bir v60 reçeteniz var mıdır acaba?

Tatli kompleks meyve suyu gibi kahveleri seviyorum. Ankaradaki kahve festivalinde argopuronuzu sevmistim mesela. Bunlara uygun hangi kahvelerinizi onerirsiniz?

935YF2635Y ile siparişimi oluşturdum. Özellikle Guatemala Nueva Oriente'yi merakla bekleyeceğim. Ayrıca konu başlığını okurken millet 125gr seçeneğini çok abartıyor diyedüşündüysem de, alırken şunlardanda az alayım, merak ettim deyince(adamlar haklıymış) dedirtti. Güzel bir ay geçmesi dileğiyle.

781EJ3635T numaralı siparişle ben de katıldım. Espresso harmanlarının yanı sıra 125 gramlık deneme amaçlı 4 farklı filtre çekirdeği aldım. Bu imkânı sunduğunuz için size, uğraşları için de forum moderasyonuna teşekkürler.

Herkese merhaba,
Ekim ayı toplu alım etkinliğine göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye çok teşkkür ederiz.
Genel gidişat ile ilgili birkaç bilgi paylaşımı yapmak istiyorum.

İlk 6 gün içinde 328 kupon kullanımı oldu, bu 328 sipariş anlamına geliyor.
Çoğu sipariş 125 gramlık yaklaşık 6-7 paket şeklinde geliyor, paketleri hazırlamak biraz vakit alıyor dolayısı ile ancak elimizden geleni yapıyoruz. sevk edilen kargoların kargo takip kodları web sitesine yüklendi, bildirim de gelmiş olmalı.

Eğer beğendiğiniz bir kahve olursa ve 1 kilo aliyim derseniz de bilmeyenler için bir fiyat avantajı daha mevcut; web sitemizde kiloluk kahve seçenekleri halihazırda %10 iskontolu, buna %30 ilave daha uyguladığımızda iskonto oranı %37 oluyor.

Kahvelerimizi deneyimlemeniz bizim için çok büyük bir heyecan ve mutluluk kaynağı.
Umarız keyif alırsınız...

Metin bey ve ekibinin seçkilerine güveniyorum.Hala o 3 sene önceki kahveleri diyorum başka bişey demiyorum.Bu ayki 125 gramlık tadım paketleri gerçekten çok iyi düşünce hem ofis arkadaşlarıma aldım hem eve almış bulunmaktayım şimdiden teşekkür ediyorum.Kolay gelsin iyi çalışmalar.

817TD4353F sipariş numaram ile ben de alıma katıldım. Heyecanla bekliyorum.

Kolombiya Valparaiso için:

Espresso denemesi yaptım. İlk denemede de tatmin ediciydi; ikinci denemede daha iyi oldu.
Nispeten ince öğütüm istiyor; 18/38 oran ve 22-25 saniye gibi bir süre ile güzel çalışıyor. E61 başlıklı 94° bir makine ve multipurpose elektrikli bir değirmen kullandım. Yüksek bir tatlılık ve orman meyveleri beni karşıladı; acaba doğru mu tadıyorum diye kahveyi aradım; ama bulamadım çünkü tüketmişsiniz. :)
Siparişlerimden aradım ve buldum, evet orman meyvesi yazıyordu.

Rwanda Akagera için:

Bunu da aynı ekipmanlarla yine espresso olarak denedim, aynı ayarda tıkandı; 4-5 birim kalına gitmek gerekti güzel akış için. Bu biraz kalın bir öğütüm istiyor bence.
Bunda ferahlatıcı bir meyvemsilik, yüksek asidite ve düşük tatlılık buldum; işin daha funky tarafında olduğu bariz. Kahve künyesini kontrol edince, adını koyamadığım meyvelerin üzüm ve vişne olduğunu gördüm. Bence yaklaşmışım; ferah, ekşi ve ağız sulandırıcı bir meyve olan vişneyi çağrıştırıyor tadım. Hatta fincan da öyle kokuyor. Fakat espressoya şeklen çok yakışsa da; "Sen beni filtre olarak demle, boşver espressomu." diyen bir yapısı var. Ona saygı göstereceğim. 😁

Coffee department aylık alım etkinliklerine çok yakışıyor. Bu etkinliğin özünü ve ana amacını idrak eden kavurucuların hastasıyız. Nitelikli kahve hobisinin en keyifli taraflarından birisi yeni kahveler denemek bence, bu doğrultuda çoğu diğer üyenin de söylediği gibi etkinlikte 125 gram paketlerin de fiyat dezavantajı olmadan sunulması çok iyi. Ay sonuna doğru alım yapacağım. Forum ekibine ve kavurucunun ekibine teşekkürler.

Kolombiya Valparaiso için:

Espresso denemesi yaptım. İlk denemede de tatmin ediciydi; ikinci denemede daha iyi oldu.
Nispeten ince öğütüm istiyor; 18/38 oran ve 22-25 saniye gibi bir süre ile güzel çalışıyor. E61 başlıklı 94° bir makine ve multipurpose elektrikli bir değirmen kullandım. Yüksek bir tatlılık ve orman meyveleri beni karşıladı; acaba doğru mu tadıyorum diye kahveyi aradım; ama bulamadım çünkü tüketmişsiniz. :)
Siparişlerimden aradım ve buldum, evet orman meyvesi yazıyordu.

Rwanda Akagera için:

Bunu da aynı ekipmanlarla yine espresso olarak denedim, aynı ayarda tıkandı; 4-5 birim kalına gitmek gerekti güzel akış için. Bu biraz kalın bir öğütüm istiyor bence.
Bunda ferahlatıcı bir meyvemsilik, yüksek asidite ve düşük tatlılık buldum; işin daha funky tarafında olduğu bariz. Kahve künyesini kontrol edince, adını koyamadığım meyvelerin üzüm ve vişne olduğunu gördüm. Bence yaklaşmışım; ferah, ekşi ve ağız sulandırıcı bir meyve olan vişneyi çağrıştırıyor tadım. Hatta fincan da öyle kokuyor. Fakat espressoya şeklen çok yakışsa da; "Sen beni filtre olarak demle, boşver espressomu." diyen bir yapısı var. Ona saygı göstereceğim. 😁
Ben henüz paketleri açmadım biraz daha bekleyeceğim. Ancak espressoda deneyim paylaşıldığı görünce çok mutlu oldum.
Ayrıca bu demek oluyor ki deneyim sayfamızın gelmesi gerekiyor. ☺️☕

Ben henüz paketleri açmadım biraz daha bekleyeceğim. Ancak espressoda deneyim paylaşıldığı görünce çok mutlu oldum.
Ayrıca bu demek oluyor ki deneyim sayfamızın gelmesi gerekiyor. ☺️☕
Deneyim sayfası yeri burası değil mi?:rolleyes:

Toplu alımların acemisiyim. 😄

Geri