• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Festivalde rwanda natural ve guatemala naturali deneme fırsatım oldu. İkisi de çok lezzetli ve gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz.

Günaydın Recep bey

Bazen bu sorun yaşanabiliyor yazılımsal bir bug olabilir.
Ben panelden sepetinizi sıfırladım, size zahmet çerezleri silip, ya da farklı tarayıcıdan denemenizi rica ederim.Genellikle sorun bu şekilde çözülüyor.

İyi günler dilerim
Merhaba, durumu ne oldu problem giderildi mi?

Bir kaç kere sepet sil eklememe rağmen

"Kargo Şirketi Gerekli" açıklaması

nedeniyle alışveriş yapamıyorum.

Geçen sene toplu alımdan satın aldığım "Nueva Segovia" ve "Las Torres" tam bir sene sonra hala aynı fiyattan satılıyor. Bu tutumları sebebi ile Metin Bey'i tebrik ediyorum.

Ayrıca dostane bir tavsiye olarak, bütün sorulara ve taleplere kendi cevap vermeye çalışması yerine, kendi firma personellerinden gerekli olduğunda/yoğun dönemlerde bu konuda destek almasının, forum üzerinde sağlıklı bir iletişim kurulması için yerinde bir çözüm olabileceğini düşünüyorum.

Merhaba, durumu ne oldu problem giderildi mi?

Bir kaç kere sepet sil eklememe rağmen

"Kargo Şirketi Gerekli" açıklaması

nedeniyle alışveriş yapamıyorum.
Recep bey merhaba

Tekrar deneme yapabilir misiniz rica etsem, kargo entegrasyon ayarlarında desi rakamlarında bir parametre güncellemesi yaptım sanıyorum sorunu çözecek.

Teyitinizi rica ederim.

Çoğu kahvede çekirdek olarak filtre kavrum seçeneği çıkmıyor. Ya Espresso ya da Türk kahvesi seçeneği var. Sorun bende mi?

Çoğu kahvede çekirdek olarak filtre kavrum seçeneği çıkmıyor. Ya Espresso ya da Türk kahvesi seçeneği var. Sorun bende mi?
Kavurma derecesi seçimleri sadece

Uber markt
Fruta Fresca
Cerrado

Kahvelerimizde mevcuttur
Diğer kahvelerde standart kavrumu uygulanmaktadır

Kahve tadım deneyimleri ile ilgili kişisel bilgilendirmeyi bu akşam yapacağım, seçimlerde yardımcı olabilmesi adına şahsi yorumlarım olacak

Sipariş No : 741GR7264K
CD ye oy vermemiştim ama seçildiğini görünce de çok mutlu olmuştum. :)

125 gr da fiyat farkı çıkmaması çok iyi olmuş. Sırf bu yüzden deneyimleri beklemeyeceğim neredeyse tüm seçkiyi aldım kendim deneyip olmadı (stok kalırsa) ay sonunda yeniden alım yapacağım. Geçen sene de ufak bi kamu spotu yapılmıştı tekrar yapmak istiyorum. 😅 Lütfen diğer kavurucularda şu -fiyat farksız- 100/125 gr işine el atsın. (60/80 değil 100/125) -biz espresso severler için-

Geçen sene Cuzca... favorim olmuştu. Diamantinanın kalibrasyonu kolaydı ve tam klasik değil tam funky değil arada birşeydi, tuzluydu ama öyle tropik tarzda aşırı da değildi. Borbollonun kalibresi zorlamıştı ama o galiba benle alakalıydı o yüzden bu sene bir daha aldım. Ankara Milet Coffee de de Aprocandesi denemiştim o da güzeldi, bana çok düz, yormayan, hafif türden gelmişti -bu kötü anlamda değil-

Alımının güçlü olacağı kanısındayım o yüzden Metin Beyi yoğunluktan buralarda pek göremeyebiliriz. Çözüm olarak personel desteği önerisine katılıyorum ya da birbirimize deneyim konusunda daha çok yardım edelim :)

Kaliteden ödün vermeden uygun fiyat, tutarlı kavrum, bilgi kartları, fermenteden arınmış miss gibi bir seçki e daha ne olsun üstüne bir de 125g ve %30 ohh mis miss...

Emeği geçen herkese teşekkürler...

Son düzenleme:
Sipariş No: 828VI2573B
All in One çaktım. Küçük sürprizleri severim. Anladınız siz beni. :D

211TL8573F numaralı sipariş ile katıldım, 125er gramlık fiyat farkı olmayan seçenek için çok teşekkürler, gerçek kahve dostluğu budur.

Recep bey merhaba

Tekrar deneme yapabilir misiniz rica etsem, kargo entegrasyon ayarlarında desi rakamlarında bir parametre güncellemesi yaptım sanıyorum sorunu çözecek.

Teyitinizi rica ederim.
Merhaba, evet problem giderildi. Kontrol ettim ödeme yapabildim. Elinize sağlık.

El Puente tekrar gelir mi? O öyle bir sevgilidir ki; insanın damağına hücum eden her bir notadan, mutluluk taşmaktadır..

723IU6673A bu ay rekor kırılabilir. Herkesin dediği gibi 125 gr aynı fiyata verilmesi seçkinin denenmesi için muazzam iş. Herkes için güzel bir ay olsun.

Arkadaşlar ben bir şey mi kaçırıyorum, 125gr ve aynı fiyat işi yıllardır var Departmanımızda. :D

Biz boşuna sevmedik burayı. Bir de 125 paketlemesini de 250'lerin bir versiyonuna çevirdiyse/çevirirse, tadından yenmez.

☕ Ekim 2026 Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliğine Hoş Geldiniz!

Öncelikle bu ayki toplu alım anketinde Coffee Department’ı birinci seçtiğiniz için hepinize çok teşekkür ederiz. 🙌
Kahve Kulübü topluluğunun bir parçası olmak ve kahvelerimizi sizlerle buluşturmak bizim için gerçekten keyifli.

Coffee Department, 2013 yılında kurulan bir nitelikli kahve kavurma evidir. Nitelikli kahvecilik dendiği zaman akla gelen kalite kavramını tüm tedarik zincirinde takip ederek mükemmel kahveye ulaşmaya çalışıyoruz. Coffee Department’ta bizim için mesele sadece “iyi kahve” değil, çekirdeğin karakterini olabildiğince temiz şekilde fincana taşımak, sürekli yeni ve bizim için anlam ifade eden kahveleri bulmak ve bunu siz değerli kahve severler ile paylaşmak.

Bu ay için sitedeki kahvelerimizin tamamında Kahve Kulübü üyelerine özel %30 indirim tanımladık.
İndirim kodu: CDXKK26

Şu anda online dükkanımızdaki kahve seçkisinde 16 farklı kahve bulunuyor.
Ekim ayı içinde seçkimize yeni eklenecek birçok kahve olacak, güncelleme yaptıkça bu sayfa üzerinden bilgilendirmeler yapacağım.

Toplu alım hakkındaki tüm iletişimi bu konu başlığı altında ya da özelden bir konuda sorunuz olursa metin@coffeedepartment.co adresinden direk bana iletebilirsiniz. En kısa zamanda geri dönüş yapmaya çalışacağım.

🚚 Kargo: Yurtiçi Kargo

Kahvelerin tamamına buradan göz atabilirsiniz:
coffeedepartment.co/kahveler

Kahveleri deneyin, ne düşündüğünüzü forumda paylaşın.
Asidite fazla mı geldi, natural fazla funk mı, espressoda akış çok mu güzel, filtrede beklediğinizden farklı mı çıktı... Hepsini duymak isteriz. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, sonuçta kahveyi en çok içerek ve konuşarak öğreniyoruz.

Tekrar bizi seçtiğiniz için teşekkürler.

Fincanlar sizden, kahveler bizden. ☕️
— Coffee Department

20738 no'lu sipariş benim ama indirim kodunu girmeyi unuttum 🤣 size mail gönderdim ilgilenebilir misiniz ;)

biz stok eritmeye çalışırken sizin bu yaptığınız olmuyor mu ama :ROFLMAO:
125 paketleri yine şahane. 383TF7857B ile uzunca bir süre sonra toplu alıma katılmış oldum ben de.
coffee department yine iyi kışlar dileyecek
:p

Sipariş No: 247IP3768T ile bende etkinliğe katıldım. Merakla bekliyorum. Uzun süredir toplu alım etkinliğine katılmamıştım. Emeği geçenlere teşekkürler.

Geri