S
Silinen üye 231
Guest
Mürekkepli kalem sayısını ikiye düşürdüm.
Pistonu sıkışmış, tutma kısmında ve kapakta çatlaklar var. Ucundaki altın kaplama soyulmuş ama hizasızlık göremedim. Yapılamaz değil yapılır ancak kalemin emekliliği hak ettiğini düşünüyorum.Murat usta yolu gözükmüş
piston gres ile basitçe eski haline gelir. çatlak için hakan bey ile görüşebilirsiniz. https://www.instagram.com/dolmakalemtamircisi/Pistonu sıkışmış, tutma kısmında ve kapakta çatlaklar var. Ucundaki altın kaplama soyulmuş ama hizasızlık göremedim. Yapılamaz değil yapılır ancak kalemin emekliliği hak ettiğini düşünüyorum.
Yok hocam o seviyeler aşılmış, piston vidasında ve gövdesinde, tutan kısımda çatlaklar var.piston gres ile basitçe eski haline gelir. çatlak için hakan bey ile görüşebilirsiniz. https://www.instagram.com/dolmakalemtamircisi/
Maalesef Al forum kültürünü de öldürmeye başladı. Foruma girenlerin genel amacı bilgi almak, soru sormak üzerine genelde. E yapay zeka tüm dünyadaki kullanıcıların yorumlarını özetlediği için artık forumlar çok kullanılmamaya başladı ve korkarım kişi sayısı gittikçe azalacak
çok doğru eski hareketlilik yok yapay zekanın büyük payı var .bir de iki farklı forum olunca daha da bölünüyor ikisi de durgun oluyor keşke bir tane forumumuz olsa sadece. ilan açanlar ikisine de açıyor soru soran ikisine de soruyor oysa bir tane forum altında toplansak hem daha işlevsel hem de daha hareketli olurduMaalesef Al forum kültürünü de öldürmeye başladı. Foruma girenlerin genel amacı bilgi almak, soru sormak üzerine genelde. E yapay zeka tüm dünyadaki kullanıcıların yorumlarını özetlediği için artık forumlar çok kullanılmamaya başladı ve korkarım kişi sayısı gittikçe azalacak
monteverde prima, asvine p20, jinhoalar, scriks primeoForumda ölmüş bir sürü başlık var. Forumculuk eski canlılığını yitiriyor mu? Şu dolma kalem konusu tekrar canlılık kazansa keşke. Şu an bende Lamy Safari, Lamy ABC, Pelikan Twist, bir kaç tane de jinhao var. Waterman ve pelikan mürekkeplerim var. Siz neler kullanıyorsunuz. Bir tane Twsbi Eco hayalim var.