• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dolma Kalem Severler

Murat usta yolu gözükmüş
Pistonu sıkışmış, tutma kısmında ve kapakta çatlaklar var. Ucundaki altın kaplama soyulmuş ama hizasızlık göremedim. Yapılamaz değil yapılır ancak kalemin emekliliği hak ettiğini düşünüyorum.

Forumda ölmüş bir sürü başlık var. Forumculuk eski canlılığını yitiriyor mu? Şu dolma kalem konusu tekrar canlılık kazansa keşke. Şu an bende Lamy Safari, Lamy ABC, Pelikan Twist, bir kaç tane de jinhao var. Waterman ve pelikan mürekkeplerim var. Siz neler kullanıyorsunuz. Bir tane Twsbi Eco hayalim var.

Maalesef Al forum kültürünü de öldürmeye başladı. Foruma girenlerin genel amacı bilgi almak, soru sormak üzerine genelde. E yapay zeka tüm dünyadaki kullanıcıların yorumlarını özetlediği için artık forumlar çok kullanılmamaya başladı ve korkarım kişi sayısı gittikçe azalacak

Maalesef Al forum kültürünü de öldürmeye başladı. Foruma girenlerin genel amacı bilgi almak, soru sormak üzerine genelde. E yapay zeka tüm dünyadaki kullanıcıların yorumlarını özetlediği için artık forumlar çok kullanılmamaya başladı ve korkarım kişi sayısı gittikçe azalacak
Çok haklısınız. Forumlarda bir soru sorduktan sonra cevabı, bilgiyi alabilmek için bir süre beklememiz gerekiyor. Aldığımız cevaplar da her zaman doğru olmuyor maalesef. Düşündüğüm zaman benim alışkanlıklarım da AI araştırmalarına doğru dönüyor. Ama yine de dost meclisi oluyordu. Farklı forumlarda keyifli zamanlarımız oldu...​

çok doğru eski hareketlilik yok yapay zekanın büyük payı var .bir de iki farklı forum olunca daha da bölünüyor ikisi de durgun oluyor keşke bir tane forumumuz olsa sadece. ilan açanlar ikisine de açıyor soru soran ikisine de soruyor oysa bir tane forum altında toplansak hem daha işlevsel hem de daha hareketli olurdu

Forumda ölmüş bir sürü başlık var. Forumculuk eski canlılığını yitiriyor mu? Şu dolma kalem konusu tekrar canlılık kazansa keşke. Şu an bende Lamy Safari, Lamy ABC, Pelikan Twist, bir kaç tane de jinhao var. Waterman ve pelikan mürekkeplerim var. Siz neler kullanıyorsunuz. Bir tane Twsbi Eco hayalim var.
monteverde prima, asvine p20, jinhoalar, scriks primeo :) waterman allure, altın uçlu 70'lerin efsanesi Sheaffer imperial, bazen graf von faber, bazen lamy, bazen pelikan :) değişiyor sürekli :)

Eski Kaweco'larım :) Brass Sport, Bronze Sport, Ac Sport ve Lunar serilerinin dolma kalemleri vardı bende. Suan elimde resmi olan yeni Lunar serisinin yeşil dolma kalemini kullanıyorum. F uc, cok hafif ve rengi yanar doner cok begenerek aldım memnunum :)

Ekli dosyalar

• Kaweco Brass Sport.JPG
    Kaweco Brass Sport.JPG
    157.7 KB · Görüntüleme: 11
  • Kaweco Bronze Sport.JPG
    Kaweco Bronze Sport.JPG
    154.5 KB · Görüntüleme: 10
  • Kaweco AC Sport Box.JPG
    Kaweco AC Sport Box.JPG
    197.1 KB · Görüntüleme: 9
  • Kaweco AC Sport.JPG
    Kaweco AC Sport.JPG