TeşekkürlerMerhaba bende yok ama forumda bu ürünü kullanan var.
Yükleniyor...
www.cafemarkt.com
Ben bunu almak yerine direkt filtre kahve makinesi almayı planladığım için vazgeçebilirim.

Ben kullanıyorum çok memnunum bu linkten almıştım https://kahvemod.com/urun/konchero-as-21267a-isi-ayarli-kettle-1-l-elektrikli-siyah/
Ekli dosyayı görüntüle 37736İçine kirpi süzgeç eklemesi yaptım forumda görmüştüm tam f/p ürünü
7000 civarına çıkabilirsen timemore al direk 5 konchero vereceğine timemore öneririm ama olmuyorsa bonavita bunlar belli kaliteli markalar
Ben de burdan aldım çok memnunum. Tabi o zaman 3k idi fiyatı.Ben kullanıyorum çok memnunum bu linkten almıştım https://kahvemod.com/urun/konchero-as-21267a-isi-ayarli-kettle-1-l-elektrikli-siyah/
Ekli dosyayı görüntüle 37736
Ciddi fiyat farkı var Kumtel'i alın geçin bence ikisi de çin üretimi sonuçta paslanma mevzusuna gelirsekte paslanmaz çeligin üretimin parlatma için kullanılan bir madde var. Bu kettle içinde beneklenmelere sebep oluyor pas gibi görünebiliyor bu sorunda limon tuzu kaynatılınca geçiyor belki onla karıştırmış olabilir. Garantili ürün sonuçta paslanma olursa iade eder geçersiniz.Yükleniyor...
www.kumtel.com
Uzun zamandır Konchero kettle kullanıyordum ve memnundum. Artık arıza yapmaya başladı. Yeni modeli 5500 civarında. Kumtel ise yaklaşık 2000 lira.
Kumtel in hck 02 775 modeli için ne
dersiniz? Bu ürünün suyu belirli ısıda sıcak tutma özelliği var mıdır? Sitede bir arkadaş içinin paslandığını belirtmişti. Diğer yorumlar nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler hocamCiddi fiyat farkı var Kumtel'i alın geçin bence ikisi de çin üretimi sonuçta paslanma mevzusuna gelirsekte paslanmaz çeligin üretimin parlatma için kullanılan bir madde var. Bu kettle içinde beneklenmelere sebep oluyor pas gibi görünebiliyor bu sorunda limon tuzu kaynatılınca geçiyor belki onla karıştırmış olabilir. Garantili ürün sonuçta paslanma olursa iade eder geçersiniz.
Ciddi fiyat farkı var Kumtel'i alın geçin bence ikisi de çin üretimi sonuçta paslanma mevzusuna gelirsekte paslanmaz çeligin üretimin parlatma için kullanılan bir madde var. Bu kettle içinde beneklenmelere sebep oluyor pas gibi görünebiliyor bu sorunda limon tuzu kaynatılınca geçiyor belki onla karıştırmış olabilir. Garantili ürün sonuçta paslanma olursa iade eder geçersiniz.