• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dereceli Gooseneck Kettle önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dwtexe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dwtexe

Barista
İsim
Ahmet Kaan
Daha fazla  
İsim
Ahmet Kaan
Değirmen
1Zpresso X-Ultra, Kingrinder P0
Ekipmanlar
V60, Clever, Mokapot
Kullanıp memnun kaldığınız 1lt hacimli kettle tavsiyelerinize açığım.

Bütçe: ~5000tl

Merhaba bende yok ama forumda bu ürünü kullanan var.

Ben bunu almak yerine direkt filtre kahve makinesi almayı planladığım için vazgeçebilirim.

dubaiye mısıra giden yakının varsa ya da olaxaksa 6000 e fellow getirebilirsin

Uzun zamandır Konchero kettle kullanıyordum ve memnundum. Artık arıza yapmaya başladı. Yeni modeli 5500 civarında. Kumtel ise yaklaşık 2000 lira.
Kumtel in hck 02 775 modeli için ne
dersiniz? Bu ürünün suyu belirli ısıda sıcak tutma özelliği var mıdır? Sitede bir arkadaş içinin paslandığını belirtmişti. Diğer yorumlar nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Uzun zamandır Konchero kettle kullanıyordum ve memnundum. Artık arıza yapmaya başladı. Yeni modeli 5500 civarında. Kumtel ise yaklaşık 2000 lira.
Kumtel in hck 02 775 modeli için ne
dersiniz? Bu ürünün suyu belirli ısıda sıcak tutma özelliği var mıdır? Sitede bir arkadaş içinin paslandığını belirtmişti. Diğer yorumlar nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ciddi fiyat farkı var Kumtel'i alın geçin bence ikisi de çin üretimi sonuçta paslanma mevzusuna gelirsekte paslanmaz çeligin üretimin parlatma için kullanılan bir madde var. Bu kettle içinde beneklenmelere sebep oluyor pas gibi görünebiliyor bu sorunda limon tuzu kaynatılınca geçiyor belki onla karıştırmış olabilir. Garantili ürün sonuçta paslanma olursa iade eder geçersiniz.

Ciddi fiyat farkı var Kumtel'i alın geçin bence ikisi de çin üretimi sonuçta paslanma mevzusuna gelirsekte paslanmaz çeligin üretimin parlatma için kullanılan bir madde var. Bu kettle içinde beneklenmelere sebep oluyor pas gibi görünebiliyor bu sorunda limon tuzu kaynatılınca geçiyor belki onla karıştırmış olabilir. Garantili ürün sonuçta paslanma olursa iade eder geçersiniz.
Teşekkürler hocam👍

Hocam selamlar bu ürün yeni bir ürün fiyat bandınıza göre en iyi seçenek tasarım ve ağız yapısı olarakda Timemore andırıyor

IMG-20251006-WA0018.jpg

Ben de Kumtel kullanıyorum. Bir hafta olacak. Sadece akışı hızlı ben ucuna kirpi takarak çözdüm meseleyi. Geri kalan yerlerde memnunum.

Geri