• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delter Coffee Press hakkında her şey. ( Yardımcı Excel eklendi )

Izlediğim videolarda v60 icin kullanılan öğütme ölçüsünü kullandılar. Molent için 40 ile başlayabilirsiniz. Nisan Agca videosunu.da tavsiye ederim bubarada...

Ben aldim ama henüz demleyemedim. Ilk.demlemem.v60daki kullandığım ogutum ayati ve kahve miktarina göre olacak ama :)

5 gündür delter press ile demlemeler yapıyorum ve oldukça hoşuma gitti. Oldukça pratik olması ve termosta beklese dahi acılık oluşturmaması sebebi ile işe giderken kullanmak için oldukça ideal. Gövdesi çok yüksek olmasa da oldukça aromatik ve temiz bir bardak sunuyor. Kampanya için @raistlin 'e, haberdar olmamızı sağladığı için de kahvekulubüne teşekkürler.
Biz Delterı her yerde övdük; anlattık, bunları söyledik fakat o sırada forumda Origami çılgınlığı olduğu için kendimizi dinletemedik :LOL:

Şu an tam delter almaya karar verme aşamasındayım. Clean cup'ın delter sayfasını açıp hayallere dalıyorum 😂 sizce almalı mı almamalı mı? Ne vaat ediyor bu ekipman :D aldım ve artıları eksileri bunlar diyebilecek, yol gösterebilecek olan var mıdır acaba?

Şu an tam delter almaya karar verme aşamasındayım. Clean cup'ın delter sayfasını açıp hayallere dalıyorum 😂 sizce almalı mı almamalı mı? Ne vaat ediyor bu ekipman :D aldım ve artıları eksileri bunlar diyebilecek, yol gösterebilecek olan var mıdır acaba?
Benim amacım kampta kullanmaktı ve yorumlarımı ona göre yapıyorum, farklı açılardan yaklaşan arkadaşlar eklemeler yapacaktır muhakkak.
Ekipman melodrip ile yapabileceğiniz V60 fincanları vadediyor.
Artıları; yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ve deve boyunlu demliğe ihtiyaç duymaksızın kahve yapabileceğiniz bir ekipman.
Eksileri; maksimum bir kupalık demleme yapabilirsiniz. Demleme bittikten sonra dikkatli olmak gerekiyor el yakma potansiyeli var.

Kıyaslama ilk bardağa göre ise normal tabiki :LOL:

Henüz deneyemediğim için soruyorum.
Bu yorum tek bardak için (12,5 gram kahve, 200 ml su) yaptığınız kahve ile 2 bardak için (25 gram kahve, 400 ml su) tadımları içinse bunu hiç beklemiyordum... :rolleyes:

Benim amacım kampta kullanmaktı ve yorumlarımı ona göre yapıyorum, farklı açılardan yaklaşan arkadaşlar eklemeler yapacaktır muhakkak.
Ekipman melodrip ile yapabileceğiniz V60 fincanları vadediyor.
Artıları; yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ve deve boyunlu demliğe ihtiyaç duymaksızın kahve yapabileceğiniz bir ekipman.
Eksileri; maksimum bir kupalık demleme yapabilirsiniz. Demleme bittikten sonra dikkatli olmak gerekiyor el yakma potansiyeli var.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 😄

Izlediğim videolarda v60 icin kullanılan öğütme ölçüsünü kullandılar. Molent için 40 ile başlayabilirsiniz. Nisan Agca videosunu.da tavsiye ederim bubarada...

Ben aldim ama henüz demleyemedim. Ilk.demlemem.v60daki kullandığım ogutum ayati ve kahve miktarina göre olacak ama :)

Genelde diğer öğütücülerde Moka Pot’dan fazla v60’dan az gibi tercih ediliyor genelde, bu şekilde bakınca molent için 40 fazla olur, 27 - 29 olabilir diye düşünüyorum.

Beklenti ne?

12 Gr - 200 ml mı?
50 gr suyu 30 saniyede basıp sonra 30 sn bekleyip geri kalanı toplamda 1.30 dkda bitecek şekilde reçete uyguladım 30 clickte ama tam istediğim tatları alamadim. Önerdiğiniz reçeteyi de deneyeceğim teşekkürler.

12:200 evet. Sizinki de benzer ancak biraz daha kalın öğütüm kullanıp 50 gr’ı kısa sürede basıp 30 sn bekleme süresine geçebilirsiniz.

12 Gr - 200 ml mı?
50 gr suyu 30 saniyede basıp sonra 30 sn bekleyip geri kalanı toplamda 1.30 dkda bitecek şekilde reçete uyguladım 30 clickte ama tam istediğim tatları alamadim. Önerdiğiniz reçeteyi de deneyeceğim teşekkürler.

Molent için uygun tarifi bulursan paylaşabilirsen çok iyi olur ☺️ Kaç klik olduğunda dahi farklı fikirler var.

Geri