• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delter Coffee Press hakkında her şey. ( Yardımcı Excel eklendi )

Sitenin açılmasını beklerken konu burda ilerlemiş. @raistlin delter almak istiyorum

Cleancup'ın sitesini denedim hala stok var, almak isteyenler elini çabuk tutsun.

Zamanında iyi ki almışım umarım artık filtre tedariğinde sorun yaşamayız.

@raistlin Deltera beni de yazar misiniz stok kaldıysa.. Cleancup ödemeyi tamamlayana kadar stok bitmis ne yazik ki, 25 dkdir uğraştırdı site.

Son düzenleme:
  • Bu ödeme sırasında başka bir işlemde delter20 kuponu kullanıldı ve kupon kullanım sınırına ulaşıldı. Lütfen kuponu çıkarıp tekrar deneyin.
Sitenin açılmasını beklerken konu burda ilerlemiş. @raistlin delter almak istiyorum

delter siparişimi an itibariyle verdim 😎

Arkadaşlar,

Bizdeki stok da tükendi, 3. mesajım bu tükendiğine dair :) Hepinizi çok seviyorum ama elimizden gelen bu kadar oldu bu seferlik. Cafec'leri de düşününce birçok arkadaşımıza epeyce yardımcı olabildiğimize inanıyorum.

nerden verdiniz, ben bi turlu alamadim 20dk dir ugrasiyorum valla

aynı durumdayım 40dk dır almaya uğraşıyorum ama kod kullanım kotası doldu uyarısı veriyordu. sizin merak ettiğinizi ben de merak ediyorum. nasıl, nereden ve ne zaman aldı arkadaş :)

Vay canina.. faydalanamadik anlasilan

kahve severler madur edilmesin
bence alamayan 2 kisiye bir guzellik yapin !!
@raistlin ve @batugen

Alamayan 2 kişi değil ki. :)

@NoDRaC dahil başka bir sürü arkadaş var. Tek bir kişi karışıklık ya da başka sebepten alamazsa elbette üzmezdik, ancak şahsi telefonumdan bile bir sürü geri dönüş var. Az önce belirttiğim gibi, elimizden geleni yaptık. Sevgiler.

Alamayan 2 kişi değil ki. :)

@NoDRaC dahil başka bir sürü arkadaş var. Tek bir kişi karışıklık ya da başka sebepten alamazsa elbette üzmezdik, ancak şahsi telefonumdan bile bir sürü geri dönüş var. Az önce belirttiğim gibi, elimizden geleni yaptık. Sevgiler.

cevap veriyorum.. yanıt yok

sevgiler

kuponla almayı düşünüyordum ama geç kaldım.

- Zamanında giremedik! Zamanında giremedik! 🥺

Son düzenleme:
Çok geç kaldık anlaşılan. Sitede hala sepete eklenebiliyor ürün bu arada. Bütün adresi falan girdik, üye olduk. Son ödeme aşamasında kod geçersizdi dedi.

Geri