• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delter Coffee Press hakkında her şey. ( Yardımcı Excel eklendi )

@Aydogan bey nereden temin ettiniz ben bir kaç yere baktım ama stoklarında yoktu

Merhaba, ben Cleancup'dan almıştım.

Delterpress için bir indirim olsa aslında bir çok kişi talep edebilir ben dahil :)

Stok hakkında batu bey’den bilgi alabilirsek ona göre sayı çıkartılabilir.

Selamlar, salgın dolayısıyla gecikti maalesef. Üretim süreci sıkıntıdaydı malum. Hızlandırmak için de elimizden geleni yapıyoruz. Bu partiyle birlikte filtreler de geliyor. Net tarih veremiyorum ancak 1 ay sonra gelmiş olmasını planlıyoruz.

Selamlar, salgın dolayısıyla gecikti maalesef. Üretim süreci sıkıntıdaydı malum. Hızlandırmak için de elimizden geleni yapıyoruz. Bu partiyle birlikte filtreler de geliyor. Net tarih veremiyorum ancak 1 ay sonra gelmiş olmasını planlıyoruz.
Yeni gelecek ürünlerin fiyatı hakkında bilgi verme şansınız varmıdır ?

Delter press toplu alım olarak bir başlık altında toplanabiliriz. Hem üründe henüz ithal sürecindeyken whatsapp grubumuzu oluşturup sayımızı belirlemiş oluruz. Sizler için uygunsa toplu alım sürecini yönetebilirim.

Delter press toplu alım olarak bir başlık altında toplanabiliriz. Hem üründe henüz ithal sürecindeyken whatsapp grubumuzu oluşturup sayımızı belirlemiş oluruz. Sizler için uygunsa toplu alım sürecini yönetebilirim.
Eğer @batugen bey toplu alımda kulubumuze ozel bir indirim yapmayı dusunurse dediginiz sekilde olabilir, benim icin uygun.

Yeni gelecek ürünlerin fiyatı hakkında bilgi verme şansınız varmıdır ?

Maalesef. Ne desem doğru olmaz. Dolar habire değişiyor, gümrük desek ithal ürünlere ek vergiler geliyor yada vergi oranları arttırılıyor. Kargo ya baksak salgın dolayısıyla hava ve deniz yolu etkilendi ve fiyatları inanılmaz artmış durumda. Her değişkeni en minimalde tutmaya çalışıyoruz. 1 ay öncesinden de öngörmek oldukça zor. Geliş zamanı yaklaştıkça belli olacaktır.

Geri