• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cøffy Stuff Kahve Ekipman Taşıma Çantası

Merhabalar. Dolara bağımlı olarak Üretim maliyeti, kargo ve shopier kesintilerinin artması nedeni ile aslında 700 tl bandında satmam gerekirken 599 tl olarak fiyatını belirledim. Anlayışınızı bekleyerek bu şekilde doğal bir indirim olmuş oldu. Sevgiyle ve kahveyle kalın. ☕

Krem rengine bayıldım resmen çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık Sadık Abi @Coffy Stuff

Öncelikle bütün desteği ve böyle güzel bir ürün ürettiği için @Coffy Stuff a teşekkürler.
Perşembe günü sipariş ettiğim çanta bugun elime ulaştı. Gayet hızlı bir şekilde kargoladı.

Dürüst olmak gerekirse siparişten önce çekincelerim vardı. Sonuçta COFFY bir kişinin kendi girişimi ve ülkemizdeki benzer tip ve hacimdeki girişimcileri düşünürsek ürün kalitesi ve iyi fiyatı ikilisini neredeyse bulmak imkansız. Tabiki fiyat herkese göre göreceli ama ben şu şekilde değerlendiriyorum;

1-ürün kalitesi: kumaş gayet kaliteli, etrafındaki koruma yastıkları gayet sağlam duruyor(düşmelere karşı), fermuarlar kaliteli duruyor, kol askıları rahat, içerisindeki hazneler iyi düşünülmüş ve kaliteli ve son olarak ve en sevdiğim şey içerisindeki ayraçlar gayet bol, çeşit çeşit boyutlarda, bazıları sabitlenebilir, bazıları seyyar ve gayet kaliteli.

2-muadil ürün fiyatları: genelde bir ürünü almadan piyasasını, özelliklerini ve yorumlarına mutlaka bakarım. Kampa gidiceğim için böyle bir ürün arayışına girdim ve benim bulabildiğim ürünler bunun dışında 50$ civarındaydı ( bugünün kuruyla 847tl) tabi + kargo kaçınılmaz ki en düşük 20$ civarında bulabildim. Ve büyük ihtimallede gümrüğe takılıp birde vergi isteyecekler. Toplamında 85-100 dolar arası bişi harcamam gerekecekti. Ki gördüğüm ürünler bu kadar detaylı veya kaliteli durmuyordu. Coffy nin yaptığı ürün ise 600tl her şey dahil.

İlla bir eksisini söylemek gerekirse o da sadece benim gibi acaia sı olanlar için bir eksi, acaia pearl ve pearl s korumalı alana sığmıyor. Ama çok sorun gibi görmedim çünkü hala yukarıdaki fermuarlı yere koyabiliyorum ve taşıdığımdada içerisinde hareket etmiyor. Onun dışında herşeyi içerisine sığdırdım. Ama biraz fazla yükledim sanırım az da olsa çanta kapanınca şekli bozuk duruyor ama notmsl doldurmada gayet sert ve düzgün şekilli bir görünüme sahip. Ben biraz abartı yüklemiş olabilirim 😊

Ben ürünü gayet beğendim. Bu fiyata daha iyisinin satın alınamıyacağını düşünüyorum. Emeği için @Coffy Stuff a teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

not: resimde gördüğünüz ayraçlar sadece kullanmadıklarım. Onlara artı olarak çanta içinde gördükleriniz de var.

Ekli dosyalar

• 26DEB1DB-1496-46BB-A000-6ED0FF0D2904.jpeg
    26DEB1DB-1496-46BB-A000-6ED0FF0D2904.jpeg
    139.8 KB · Görüntüleme: 201
  • 1B102FC8-8DFB-40DC-B924-748559B09C63.jpeg
    1B102FC8-8DFB-40DC-B924-748559B09C63.jpeg
    149.3 KB · Görüntüleme: 178
  • F1928067-4D43-4A0E-9FC8-1EB1443D724D.jpeg
    F1928067-4D43-4A0E-9FC8-1EB1443D724D.jpeg
    141.9 KB · Görüntüleme: 146
  • 7B17C15E-64A7-44AB-88D0-CFD754AF5BD1.jpeg
    7B17C15E-64A7-44AB-88D0-CFD754AF5BD1.jpeg
    121.5 KB · Görüntüleme: 137
  • F9B49BDA-65EF-4FD1-848D-C755FA147642.jpeg
    F9B49BDA-65EF-4FD1-848D-C755FA147642.jpeg
    140.5 KB · Görüntüleme: 134
  • 692D8BC4-DA29-4EF3-AD25-092A2E9CE43F.jpeg
    692D8BC4-DA29-4EF3-AD25-092A2E9CE43F.jpeg
    148.9 KB · Görüntüleme: 196
Öncelikle bütün desteği ve böyle güzel bir ürün ürettiği için @Coffy Stuff a teşekkürler.
Perşembe günü sipariş ettiğim çanta bugun elime ulaştı. Gayet hızlı bir şekilde kargoladı.

Dürüst olmak gerekirse siparişten önce çekincelerim vardı. Sonuçta COFFY bir kişinin kendi girişimi ve ülkemizdeki benzer tip ve hacimdeki girişimcileri düşünürsek ürün kalitesi ve iyi fiyatı ikilisini neredeyse bulmak imkansız. Tabiki fiyat herkese göre göreceli ama ben şu şekilde değerlendiriyorum;

1-ürün kalitesi: kumaş gayet kaliteli, etrafındaki koruma yastıkları gayet sağlam duruyor(düşmelere karşı), fermuarlar kaliteli duruyor, kol askıları rahat, içerisindeki hazneler iyi düşünülmüş ve kaliteli ve son olarak ve en sevdiğim şey içerisindeki ayraçlar gayet bol, çeşit çeşit boyutlarda, bazıları sabitlenebilir, bazıları seyyar ve gayet kaliteli.

2-muadil ürün fiyatları: genelde bir ürünü almadan piyasasını, özelliklerini ve yorumlarına mutlaka bakarım. Kampa gidiceğim için böyle bir ürün arayışına girdim ve benim bulabildiğim ürünler bunun dışında 50$ civarındaydı ( bugünün kuruyla 847tl) tabi + kargo kaçınılmaz ki en düşük 20$ civarında bulabildim. Ve büyük ihtimallede gümrüğe takılıp birde vergi isteyecekler. Toplamında 85-100 dolar arası bişi harcamam gerekecekti. Ki gördüğüm ürünler bu kadar detaylı veya kaliteli durmuyordu. Coffy nin yaptığı ürün ise 600tl her şey dahil.

İlla bir eksisini söylemek gerekirse o da sadece benim gibi acaia sı olanlar için bir eksi, acaia pearl ve pearl s korumalı alana sığmıyor. Ama çok sorun gibi görmedim çünkü hala yukarıdaki fermuarlı yere koyabiliyorum ve taşıdığımdada içerisinde hareket etmiyor. Onun dışında herşeyi içerisine sığdırdım. Ama biraz fazla yükledim sanırım az da olsa çanta kapanınca şekli bozuk duruyor ama notmsl doldurmada gayet sert ve düzgün şekilli bir görünüme sahip. Ben biraz abartı yüklemiş olabilirim 😊

Ben ürünü gayet beğendim. Bu fiyata daha iyisinin satın alınamıyacağını düşünüyorum. Emeği için @Coffy Stuff a teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

not: resimde gördüğünüz ayraçlar sadece kullanmadıklarım. Onlara artı olarak çanta içinde gördükleriniz de var
Detaylı anlatımınız ve fotoğraf paylaşımınız için teşekkür ederim. Her kahveseverin korkulu rüyası ekipman kırılmalarını yok etmek için başladığım bu süreçte güzel geri dönüşler beni mutlu ediyor. Kamplarınızda bolca keyifli kahveler diliyorum. Sevgiler 😇

Merhabalar, ben de @Coffy Stuff 'tan 3 gün önce Comandante için keçe kılıf satın almıştım, kılıf bugün elime ulaştı. Merak eden arkadaşlara referans olması için görsellerini paylaşıyorum. Oldukça güzel bir kılıf, orijinal aksesuarı ile fiyat karşılaştırması yapınca daha da bi' hoşuma gitti :)

Ekli dosyalar

• IMG_7377.jpg
    IMG_7377.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_7378.jpg
    IMG_7378.jpg
    86.2 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_7379.jpg
    IMG_7379.jpg
    106.7 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_7380.jpg
    IMG_7380.jpg
    114.9 KB · Görüntüleme: 154
Merhabalar, ben de @Coffy Stuff 'tan 3 gün önce Comandante için keçe kılıf satın almıştım, kılıf bugün elime ulaştı. Merak eden arkadaşlara referans olması için görsellerini paylaşıyorum. Oldukça güzel bir kılıf, orijinal aksesuarı ile fiyat karşılaştırması yapınca daha da bi' hoşuma gitti :)
Beğenmenize çok sevindim. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim. 😇

564362765 sipariş numarasıyla bende bir siyah çanta sipariş verdim. Ivır zıvır değişik çantaları hep kullanıyorum arada gerçekten böyle bir çanta lazımdı bana seyahatler için. Şimdiden heyecanla bekliyorum :)

564362765 sipariş numarasıyla bende bir siyah çanta sipariş verdim. Ivır zıvır değişik çantaları hep kullanıyorum arada gerçekten böyle bir çanta lazımdı bana seyahatler için. Şimdiden heyecanla bekliyorum :)

Bende çantanın kullanılacağı ilk an için heyecanlıyım. Sevgiler 😇
Uzun süredir keyifle kullandığım bir çanta malzeme kalitesi oldukça güzel iyiki almışım
çantadan keyif alındığı zaman bende mutlu oluyorum. 😇 sevgiler

Merhabalar Sadık Bey. Hem filtre cüzdanlarınızı hem de ahşap kutunuzu çok beğenmiştim, hatta cüzdanın boyutuyla ilgili sorumu da cevaplamıştınız. Çanta da çok ilgimi çekti ama boyutu sanırım bana uygun olmayacak. 02 boy Hario V60, bir adet karaf, filtreler ve küçük bir kahve kavanozum olacak. Yanlarına bir de Hario Drip Kettle 1lt. sığdırma ihtimalim var mı? Eğer var ise ürünleri Adana'da elden teslim alma şansım olur mu?

Merhabalar. Öncelikle ürünlerime gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Kavanozunuzun boyutu bilemediğim için net bilgi veremiyorum. Ancak Adana’da yaşıyorsanız buluşup deneme yapabiliriz. Uygunsa alırsınız. 05334224599

Geri