• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cøffy Stuff Kahve Ekipman Taşıma Çantası

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ülkenin içinde bulunduğu durum hepimizin malumu. Üretim maliyetlerim çok yüksek. Ancak sizlerede yardımcı olmak adına sınırlı süre için 50 tl indirim yaptım. -sizistedinizbizyaptık- indirim kodu ile alışveriş yapabilirsiniz.
O halde ilk sipariş benden olsun:) Sipariş no: 845909111

Bizi dinlediğiniz ve hızlı bir şekilde aksiyon aldığınız için teşekkürler.

İkinci sipariş de benden olsun 🤭

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ülkenin içinde bulunduğu durum hepimizin malumu. Üretim maliyetlerim çok yüksek. Ancak sizlerede yardımcı olmak adına sınırlı süre için 50 tl indirim yaptım. -sizistedinizbizyaptık- indirim kodu ile alışveriş yapabilirsiniz.
Sorum üzerine bizleri kırmayıp indirim yaptığınız için hem forum hem de kendi adıma teşekkür ederim. Üçüncü sipariş de benden o halde 😊

Bende verdim siparişi

Ticari sır değilse, çantada kullanılan malzemeler (dış kumaş ve koruyucu tabaka) nedir? Su emiyor mu, düşmede ne kadar koruyucu?

Jestiniz için teşekkürler, ben de verdim siparişi.

Sabah siparişlerinizi gördüğümde çok mutlu oldum. Bu saate kadar kargolarınızı yetiştirmek için çabaladım o yüzden yazamadım. Alışveriş yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Umarım keyifle kullanır paylaşımlarınızda bizi etiketlemeyi unutmazsınız. Sevgiyle kalın.

Çantamız %100 polyester. Üst yüzeyin hemen altında koruyucu pedler mevcut. Su geçirmezlik özelliği yok. Ancak decathlondan çantalar için üretilmiş su geçirmez kılıf alabilirsiniz. Üzerine birşey döküldüğünde sıkıntı olmaz ancak uzun sürecyağmura maruz kalırsa içine su alır. @ontheotherhand

@Coffy Stuff Filtre kutusu elime ulaştı, gerçekten şık bir ürün yapmışsınız elinize sağlık :) Ürün yeni yapıldığı için sanırım yoğun ahşap kokusu mevcut, ben birkaç gün havalandıracağım ama kokunun geçmesi için sizin özel bir tavsiyeniz var mıdır acaba?
Fotoğraf var mı?

Güle güle kullanın :)

@Coffy Stuff Filtre kutusu elime ulaştı, gerçekten şık bir ürün yapmışsınız elinize sağlık :) Ürün yeni yapıldığı için sanırım yoğun ahşap kokusu mevcut, ben birkaç gün havalandıracağım ama kokunun geçmesi için sizin özel bir tavsiyeniz var mıdır acaba?
Merhabalar. Beğenmenize çok sevindim. Ürün yeni yapıldı ve insan sağlığına zararı olmayan tik yağı ile yağlandı. Vernik vs gibi kanserojen işlem uygulanmadığından zamanla azalacak olan doğal ahşap kokusu olabilir. Ancak aktif olarak kendimde kullandığımdan herhangi bir sıkıntı yaşamadım. ön demlemeden önce kağıdınızı iyice ıslatırsanız hiçbir problem kalmaz.

Merhabalar. Beğenmenize çok sevindim. Ürün yeni yapıldı ve insan sağlığına zararı olmayan tik yağı ile yağlandı. Vernik vs gibi kanserojen işlem uygulanmadığından zamanla azalacak olan doğal ahşap kokusu olabilir. Ancak aktif olarak kendimde kullandığımdan herhangi bir sıkıntı yaşamadım. ön demlemeden önce kağıdınızı iyice ıslatırsanız hiçbir problem kalmaz.
Tamamdır teşekkürler, ben yine de birkaç gün bekleteyim acelem yok sonuçta :)

Benim de ürün bugün elime geçti, ben beğendim, elinize sağlık, içindeki not da özenin göstergesiydi.
Fotoğrafları ekliyorum.

Ekli dosyalar

• 20211018_202522.jpg
    20211018_202522.jpg
    49.2 KB · Görüntüleme: 76
  • 20211018_202543.jpg
    20211018_202543.jpg
    46.1 KB · Görüntüleme: 85
  • 20211018_203001.jpg
    20211018_203001.jpg
    65.9 KB · Görüntüleme: 121
Merhabalar. İzmir kahve festivalinde coffy stuff ile tanıştım. Kendilerini daha önce burdan keşfetmiştim. Festivalde çok keyifli sohbetlerimiz oldu. Ben çok fazla seyahat eden biriyim. İlk zamanlar ekipmanlarımı valizimde taşıyordum fakat hem güvensiz hem konforsuz oluyordu. Bu yüzden ekipmanlarımı taşıyamıyordum ve güzel kahvelerden mahrum kalmış oluyordum. Böyle bir çanta ihtiyaç haline geldi. Kahve festivalinde de coffy Stuff ın standını görünce çantayı birebir görme imkanım oldu. Sonuç olarak hemen 1 tane edindim. Evde kettle haricinde bir ekipmanım kalmadı. Hepsini yanımda taşıyabiliyorum. İçinde fazlaca ayraç geliyor. Bu yüzden istediğiniz gibi ekipmanlarınızı yerleştirebiliyorsunuz. Az çok ekipmanlardan çanta büyüklüğünü ve derinliğini tahmin edebilirsiniz. Taşıması oldukça rahat. Rengini çok sevdim. Bildiğim kadarıyla siyah rengi de var. Ama genel olarak çok şık, kullanışlı, rahat taşınabilen ve her yere sığan bi çanta. Bana resmen ilaç oldu diyebilirim. İhtiyacı olan herkese tereddütsüz tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

• IMG_20211014_101533-02.jpeg
    IMG_20211014_101533-02.jpeg
    108.9 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20211014_103752-01.jpeg
    IMG_20211014_103752-01.jpeg
    62.7 KB · Görüntüleme: 100
Merhabalar. İzmir kahve festivalinde coffy stuff ile tanıştım. Kendilerini daha önce burdan keşfetmiştim. Festivalde çok keyifli sohbetlerimiz oldu. Ben çok fazla seyahat eden biriyim. İlk zamanlar ekipmanlarımı valizimde taşıyordum fakat hem güvensiz hem konforsuz oluyordu. Bu yüzden ekipmanlarımı taşıyamıyordum ve güzel kahvelerden mahrum kalmış oluyordum. Böyle bir çanta ihtiyaç haline geldi. Kahve festivalinde de coffy Stuff ın standını görünce çantayı birebir görme imkanım oldu. Sonuç olarak hemen 1 tane edindim. Evde kettle haricinde bir ekipmanım kalmadı. Hepsini yanımda taşıyabiliyorum. İçinde fazlaca ayraç geliyor. Bu yüzden istediğiniz gibi ekipmanlarınızı yerleştirebiliyorsunuz. Az çok ekipmanlardan çanta büyüklüğünü ve derinliğini tahmin edebilirsiniz. Taşıması oldukça rahat. Rengini çok sevdim. Bildiğim kadarıyla siyah rengi de var. Ama genel olarak çok şık, kullanışlı, rahat taşınabilen ve her yere sığan bi çanta. Bana resmen ilaç oldu diyebilirim. İhtiyacı olan herkese tereddütsüz tavsiye ederim.
@Coffy Stuff teşekkür etmeyi unutmuşum :) böyle bir ürün için teşekkür ederim

Geri