S
Silinen üye 3276
Guest
delter ve değirmeni çantanızın bi yerine sıkıştırsanız yetmez mi? sonuçta kuğuboynu kettle yok. v60 yapsanız bile delter kadar iyi olmaz muhtemelen.Merhabalar. İzmir kahve festivalinde coffy stuff ile tanıştım. Kendilerini daha önce burdan keşfetmiştim. Festivalde çok keyifli sohbetlerimiz oldu. Ben çok fazla seyahat eden biriyim. İlk zamanlar ekipmanlarımı valizimde taşıyordum fakat hem güvensiz hem konforsuz oluyordu. Bu yüzden ekipmanlarımı taşıyamıyordum ve güzel kahvelerden mahrum kalmış oluyordum. Böyle bir çanta ihtiyaç haline geldi. Kahve festivalinde de coffy Stuff ın standını görünce çantayı birebir görme imkanım oldu. Sonuç olarak hemen 1 tane edindim. Evde kettle haricinde bir ekipmanım kalmadı. Hepsini yanımda taşıyabiliyorum. İçinde fazlaca ayraç geliyor. Bu yüzden istediğiniz gibi ekipmanlarınızı yerleştirebiliyorsunuz. Az çok ekipmanlardan çanta büyüklüğünü ve derinliğini tahmin edebilirsiniz. Taşıması oldukça rahat. Rengini çok sevdim. Bildiğim kadarıyla siyah rengi de var. Ama genel olarak çok şık, kullanışlı, rahat taşınabilen ve her yere sığan bi çanta. Bana resmen ilaç oldu diyebilirim. İhtiyacı olan herkese tereddütsüz tavsiye ederim.