• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

CoffeeNutz gibi tutarlı ve bilimsel bir kavurucunun ülkemizde olmasını hep şans olarak görüyorum. Sağ olsun Ömer Bey her konuda yardıma koşuyor. Özellikle reçete sunulması ve öğütüm için klik sayısının bile paylaşılması evde tutarlılığı yakalamamız açısından çok kıymetli. Bu arada, #37045 numaralı siparişim kargoya verildi mi? Heyecanla bekliyorum.

Merhaba Hüseyin Bey, teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun, siparişiniz bugün kavrulacak şekilde planlandı ve yarın yola çıkıyor. Selamlar.

Eksik kahveyi geçtim fazlası geldi bugün :D @Ömer Aydın kargolarda karışıklık mı oldu az önce evden aradılar 1 tane daha kahve gelmiş diye fakat bana ilettiğiniz eksik olan zaten elime ulaşmıştı
Bu sene sayın Emre Kocakurt gönderimlere yardım ediyor sanırım orada kulübe iltimaslar geçiyor :unsure::ROFLMAO:

Etiyopya hambela wamena için V60 reçeteniz var mı? Şu an 10. gününde birkaç deneme yaptım tatmin edici sonuçlar aldım ancak çekirdek daha iyi bir reçete ile çok daha iyi deneyim verebilir gibi geliyor.

Etiyopya hambela wamena için V60 reçeteniz var mı? Şu an 10. gününde birkaç deneme yaptım tatmin edici sonuçlar aldım ancak çekirdek daha iyi bir reçete ile çok daha iyi deneyim verebilir gibi geliyor.
Merhaba @Coolleone sitedeki reçeteyi denemiş miydiniz? Ben demlemelerimi genellikle 92-93 derecede yapıyorum ama Wamena'da 95C iyi çalışabilir. Dem oranını da normale göre düşük tutabilirsiniz.

Toplu alım etkinliği başlığına yanıt yazma yetkim yok, o yüzden buradan sormak istedim.

Toplam 1440 TL tutarında bir sepet oluşturdum, indirim kodunu girdim ancak 180 TL tutarında indirim işlendi.

1440 * 0.25 = 360 TL indirim yansıması gerekmez miydi? Gözden kaçırdığım bir şey mi var?

Toplu alım etkinliği başlığına yanıt yazma yetkim yok, o yüzden buradan sormak istedim.

Toplam 1440 TL tutarında bir sepet oluşturdum, indirim kodunu girdim ancak 180 TL tutarında indirim işlendi.

1440 * 0.25 = 360 TL indirim yansıması gerekmez miydi? Gözden kaçırdığım bir şey mi var?
Merhaba @rawky,

Sepetinizde belki Ofis Kahvesi olabilir; Ofis Kahvesi No.1: Harman, Ofis Kahvesi No.2: BitterSweet ve Ofis Kahvesi No.3: Test kahveleri indirime dahil değil.

Geri