Teşekkürler
Teşekkürler
Merhaba @Selimetrik,Kavrum tarihinden sonra kaç gün bekleyelim kahveyi kullanmak için. Optimum süreç nedir![]()
Eksik olan kahve elime ulaştı
Rica ederim @KahveDurden Biz de yoğunluğumuz nedeniyle gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.Eksik olan kahve elime ulaştı. Hızlıca iletişim kurup ilgilendikleri için CoffeeNutz ekibine teşekkür ederim
Eksik kahveyi geçtim fazlası geldi bugünEksik olan kahve elime ulaştı. Hızlıca iletişim kurup ilgilendikleri için CoffeeNutz ekibine teşekkür ederim
Bu sene sayın Emre Kocakurt gönderimlere yardım ediyor sanırım orada kulübe iltimaslar geçiyorEksik kahveyi geçtim fazlası geldi bugün@Ömer Aydın kargolarda karışıklık mı oldu az önce evden aradılar 1 tane daha kahve gelmiş diye fakat bana ilettiğiniz eksik olan zaten elime ulaşmıştı
isterseniz iade için kargo numarası paylaşırsanız gönderebilirimBu sene sayın Emre Kocakurt gönderimlere yardım ediyor sanırım orada kulübe iltimaslar geçiyor![]()
Rica ederim, afiyet olsun @KahveDurdenisterseniz iade için kargo numarası paylaşırsanız gönderebilirim
Merhaba @Coolleone sitedeki reçeteyi denemiş miydiniz? Ben demlemelerimi genellikle 92-93 derecede yapıyorum ama Wamena'da 95C iyi çalışabilir. Dem oranını da normale göre düşük tutabilirsiniz.Etiyopya hambela wamena için V60 reçeteniz var mı? Şu an 10. gününde birkaç deneme yaptım tatmin edici sonuçlar aldım ancak çekirdek daha iyi bir reçete ile çok daha iyi deneyim verebilir gibi geliyor.
Sitedeki reçeteyi gözden kaçırmışım. En kısa sürede deneyeceğim, teşekkürler.Merhaba @Coolleone sitedeki reçeteyi denemiş miydiniz? Ben demlemelerimi genellikle 92-93 derecede yapıyorum ama Wamena'da 95C iyi çalışabilir. Dem oranını da normale göre düşük tutabilirsiniz.
Merhaba @rawky,Toplu alım etkinliği başlığına yanıt yazma yetkim yok, o yüzden buradan sormak istedim.
Toplam 1440 TL tutarında bir sepet oluşturdum, indirim kodunu girdim ancak 180 TL tutarında indirim işlendi.
1440 * 0.25 = 360 TL indirim yansıması gerekmez miydi? Gözden kaçırdığım bir şey mi var?
Afiyet olsunhoney peach muhteşem, elinize sağlık.