• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Guatemala Nueva Oriente

90 derece nestle
K6 103 klik
4*60 15/250
Bitis suresi 2.25

Kahve icmeyen esimin tat tarifi : "findik ama sade findik degil. Mavi ulker cikolatasi gibi."

@Ömer Aydın elinize saglik.
Böyle spesifik beğeniler çok keyifli oluyor, bugün ben de yeni alonso bustos’tan meyve şekerlerine eklenen sitrik asiti aldım.

Kusura bakmayın bunu atlamışım @olriic lütfen eğer gerekirse kahvesever hattımıza da başvurmayı ihmal etmeyin: 05330757542
Kusura bakmayın bunu atlamışım @olriic lütfen eğer gerekirse kahvesever hattımıza da başvurmayı ihmal etmeyin: 05330757542
Sorun değil Ömer Bey, içtenliğiniz yeter. Daha önce kahvesever hattan yardım almıştım halbuki, çıkmış aklımdan. Kolay gelsin

30 Kasım'da bi' sipariş vermiştim, seneye gelir mi espirisi yapmamak için zor tutuyorum kendimi :)

30 Kasım'da bi' sipariş vermiştim, seneye gelir mi espirisi yapmamak için zor tutuyorum kendimi :)
Benim de aklıma gelmişti ama yok yapmayın şu anda kutulamalar devam ediyor yarın bütün kargolar çıkıyor ;)

Tüm kalan siparişlerin kutulamaları tamamlandı yurtiçi kargonun gelip almasını bekliyorlar muhtemelen yarın çoğu ulaşır ve bu hafta kavrumundan güncel stok da girildi arkadaşlar, böylelikle kampanyaya son eklenen kahveleri içmek için 1 yıl beklemeyeceksiniz (ben tutamadım kendimi @arfaltn :ROFLMAO:)

%20 yılbaşı indirimi gelmiş yeni kahvelere. Ay başında 1 kg alıp sonuna yaklaştığım nueva orienteden bir kg daha çektim. Umarım stok vardır daha, çünkü 2024te bir kaç kg daha sipariş vereceğim kesinlikle bu çekirdekten. Tam kahve gibi kahve 👍🏻 elinize sağlık Ömer bey.

%20 yılbaşı indirimi gelmiş yeni kahvelere. Ay başında 1 kg alıp sonuna yaklaştığım nueva orienteden bir kg daha çektim. Umarım stok vardır daha, çünkü 2024te bir kaç kg daha sipariş vereceğim kesinlikle bu çekirdekten. Tam kahve gibi kahve 👍🏻 elinize sağlık Ömer bey.
Afiyet olsun @tlg

Vesileyle duymayana da söyleyelim Yeni Kahvelerde yılbaşına kadar %20 indirim var arkadaşlar.

Kahveklübü indirimiyle Coffeenutzdan alım yapmıştım. Stok amaçlı alımın bitimine yakın tekrar aldım hem belki comandante çıkar ümidiyle.
Neyse sonuçta stok alıyordum zaten.

Sipariş numaram : 33061

İçerik şöyle:
30/11/2023 tarihinde verdiğim sipariş

16/12/2023 Stoğundan - Brezilya Farms Natural (Stok tutacaktım)
29/11/2023 Stoğundan - Kolombiya Johan Espinosa (Sepette 16/12/2023 stoklu ürün olduğundan bu kahve de geldiğinde degassing süreci bitmiş olacağından hemen tüketecektim)

16 aralıkta kahve beklerken mail geldi ve ithalat kahvelerin 9 gün gecikmesinden dolayı 25 aralıkta gönderilecek denildi.
Bu süreçteki kavrum tarihleri nasıl olacağını sordum. Stok yok denildi.

Neyse mailden uzun sürüyordu ve whatsapptan yazdım.

Bana söylenen Joha Espinoza stoklarımızda kalmadı. Ücret iadesi veya farklı kahve ile değişim önerildi.

Ben de %25 indirimli fark ile 30 TL daha gönderdim ve içeriği şu şekilde mutabık kalarak değiştirdik:
Guatemala Nueva
Brundi Kayanza
Brezilya Farms

Bugün 28/12/2023 kargom yani kahvelerim geldi çok şükür.
Ancak içerik şöyle !

Kolombiya Johan Espinosa 29/11/2023 !!!
Brezilya Farms 25/12/2023

Hani Kolombiya Johan Espinosa kalmamıştı !!!
Bunun yerine kahve seçtik falan ?
Ben neden bekledim bu kadar!
30 TL de fark ödedim.

Parasını falan düşündüğümden değil ama ben stokta yok denilerek bekletildim ve tutup bana 29/11/2023 tarihli kahveyi nasıl veya hangi stoktan gönderdiniz ?
Rezillik!

Kahveklübü indirimiyle Coffeenutzdan alım yapmıştım. Stok amaçlı alımın bitimine yakın tekrar aldım hem belki comandante çıkar ümidiyle.
Neyse sonuçta stok alıyordum zaten.

Sipariş numaram : 33061

İçerik şöyle:
30/11/2023 tarihinde verdiğim sipariş

16/12/2023 Stoğundan - Brezilya Farms Natural (Stok tutacaktım)
29/11/2023 Stoğundan - Kolombiya Johan Espinosa (Sepette 16/12/2023 stoklu ürün olduğundan bu kahve de geldiğinde degassing süreci bitmiş olacağından hemen tüketecektim)

16 aralıkta kahve beklerken mail geldi ve ithalat kahvelerin 9 gün gecikmesinden dolayı 25 aralıkta gönderilecek denildi.
Bu süreçteki kavrum tarihleri nasıl olacağını sordum. Stok yok denildi.

Neyse mailden uzun sürüyordu ve whatsapptan yazdım.

Bana söylenen Joha Espinoza stoklarımızda kalmadı. Ücret iadesi veya farklı kahve ile değişim önerildi.

Ben de %25 indirimli fark ile 30 TL daha gönderdim ve içeriği şu şekilde mutabık kalarak değiştirdik:
Guatemala Nueva
Brundi Kayanza
Brezilya Farms

Bugün 28/12/2023 kargom yani kahvelerim geldi çok şükür.
Ancak içerik şöyle !

Kolombiya Johan Espinosa 29/11/2023 !!!
Brezilya Farms 25/12/2023

Hani Kolombiya Johan Espinosa kalmamıştı !!!
Bunun yerine kahve seçtik falan ?
Ben neden bekledim bu kadar!
30 TL de fark ödedim.

Parasını falan düşündüğümden değil ama ben stokta yok denilerek bekletildim ve tutup bana 29/11/2023 tarihli kahveyi nasıl veya hangi stoktan gönderdiniz ?
Rezillik!
Merhaba Zülküf Bey,

Heyecanla beklediğiniz kahvelerin bir de bu düzeltmeler sonrası tarafınıza böyle gönderilmesi kötü olmuş hayal kırıklığınızı anlıyorum.

Fakat yine de bu durumla ilgili bizimle iletişime geçmeden yaptığınız tespiti doğru bulmuyorum.

Belli ki operasyonel bir karışıklık olmuş ve sizden önce verilmiş bir siparişe gitmesi gerekirken bu kahve size gitmiş bu rezillik değil hata ve evet azaltmaya çalışsak da hatalar yapabilen bir firmayız.

Kahvesever hattımız sizinle iletişime geçip durumun düzeltilmesini sağlayacak - sadece bize bunun için izin verseydiniz keşke.

Sevgiler

Delter da su akışını istediğimiz gibi kontrol edebildiğimizden demleme süresinde istenilen süreyi ayarlama özgürlüğü var.
v60 da tıkandı, akış durdu ya da akış çok hızlı aktı gibi problemler yaşanmıyor.
v60 ile kahve yapmayalı çok oldu benim. gerek yok.
Nitelikli Kahvecilern reçetelerini uygularsak pek sorun olmuyor da daha özgür hissettiriyor bana açıkçası

Ömer Bey,
Mail üzerinden iletişim yavaş diye WhatsApp tan yazdım. Ordan da geri dönüş yavaş. Ama burda daha hızlı yanıt aldım.

16 sındaki sipariş 9 gün gecikince sizden diğer kahveyi göndermenizi istedim. Ürünleri değiştirdik onlar da yanlış geldi.

WhatsApp numarasını aradım açan olmayınca buraya yazdım.

Evet stok yok denilen ürün 30/11 kavrunlu elime gelince kızdım.

Ömer Bey,
Mail üzerinden iletişim yavaş diye WhatsApp tan yazdım. Ordan da geri dönüş yavaş. Ama burda daha hızlı yanıt aldım.

16 sındaki sipariş 9 gün gecikince sizden diğer kahveyi göndermenizi istedim. Ürünleri değiştirdik onlar da yanlış geldi.

WhatsApp numarasını aradım açan olmayınca buraya yazdım.

Evet stok yok denilen ürün 30/11 kavrunlu elime gelince kızdım.
Kahvesever hattımız Atakan Bey bazen dakikalar seviyesinde olmasa da mutlaka cevap veriyor fakat maillar bana düşüyor ve bu başlık da takibimde olduğu için hızlı dönüş alıyorsunuz ancak çözüm açısından Atakan Bey çok hızlı aksiyon alacaktır hatta şu anda sizinle iletişimde sanırım.

Samimiyetle kızdığınızı belirttiğiniz için teşekkür ederim. Bizim tarafta da "zaten butik çabalarla ayakta kalmaya çalışıyoruz üstüne koca firmaların hayal edemeyeceği bir iletişimimiz var niye bunları yaşıyoruz" duygusallığı hemen üzerimize hücum ediyor - bu da benim samimi açıklamam olsun.

Bize inanıp emeğinden buraya aktaran sizlerin memnuniyeti benim için çok ama çok önemli. Bu yaşanan aksaklık için özür diliyorum yoğun bir kampanya döneminin son bölümüydü ve sizde sendelemişiz ne yazık ki. Umarım sonraki olumlu tecrübeleriniz ile bunu telafi ederiz.

Selamlar

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Ömer Bey,
Atakan Bey ile de görüştük. Sipariş benimmiş.
Birbirimizi anladığımzı düşünüyorum.
İyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:
Geri