• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

selamlar, 25 kasım izmir etkinliği için kimseye ulaşamadım, acaba etkinlik hakkında bilgisi olan var mı izmir'de hava biraz problemli, etkinlik hala yapılacak mı
Ben de yoldayım. İptaline dair bir bilgilendirme olmadı

Evet hazır mıyız? 😁

Ekli dosyalar

• IMG_7326.jpeg
    IMG_7326.jpeg
    97.2 KB · Görüntüleme: 173
Bize nasip olmadı. 32830'a hayırlı olsun

Evet arkadaşlar,

Comandante Trailmaster x25 sevgili İstanbul'dan Ulaş Yiğit Önay'a çıkmıştır (buraya videoyu yükleyemedim instagram hikayesi için: buyrun).

Kendisi ile şimdi görüştüm çok sevindi elbette ve işin güzel tarafı çekiliş olduğundan aslında haberdar değilmiş siparişi öyle vermiş :D

Hayırlı olsun güzel günlerde kullan Ulaş 👏👏👏

Evet arkadaşlar,

Comandante Trailmaster x25 sevgili İstanbul'dan Ulaş Yiğit Önay'a çıkmıştır (buraya videoyu yükleyemedim instagram hikayesi için: buyrun).

Kendisi ile şimdi görüştüm çok sevindi elbette ve işin güzel tarafı çekiliş olduğundan aslında haberdar değilmiş siparişi öyle vermiş :D

Hayırlı olsun güzel günlerde kullan Ulaş 👏👏👏
Öncelikle nezaketiniz adına çok teşekkür ederim. Evleneli bir ay kadar oluyor, hala ev telaşı içinde olduğum için forum başta olmak üzere sosyal medyaya pek özen gösteremediğim için çekilişten haberim olmamıştı. "Öğrencilere aylık 50 lira burs" vaadlerinin dahi büyük kısmının dolandırıcılık, kalanınınsa takipçi kazanmak ve gündem olmak amaçlı olduğu günümüzde birden Ömer Beyin hayırlı olsun telefonuyla karşılaşmak bayağı şaşırtıcı oldu. İsmen tabii ki biliyordum ancak numarası kayıtlı olmadığı için Coffeenutz Instagram hikayesi ile kendi sipariş numaramı teyit etmem gerekti beklemediğim birekiliş olduğu için. Yeni evlenenin evine ilk zamanlar gidilmez diye bir adet varmış, kimse gelmiyor ve hediye Borcam getirmiyor diye söylenirken birden İzmir'den Comandante X25 gerçekten beklentilerimizi aşan bir hediye oldu. Ömer Bey'e, Coffeenutz'a ve foruma çok teşekkür ederiz. İyi forumlar :)

Öncelikle nezaketiniz adına çok teşekkür ederim. Evleneli bir ay kadar oluyor, hala ev telaşı içinde olduğum için forum başta olmak üzere sosyal medyaya pek özen gösteremediğim için çekilişten haberim olmamıştı. "Öğrencilere aylık 50 lira burs" vaadlerinin dahi büyük kısmının dolandırıcılık, kalanınınsa takipçi kazanmak ve gündem olmak amaçlı olduğu günümüzde birden Ömer Beyin hayırlı olsun telefonuyla karşılaşmak bayağı şaşırtıcı oldu. İsmen tabii ki biliyordum ancak numarası kayıtlı olmadığı için Coffeenutz Instagram hikayesi ile kendi sipariş numaramı teyit etmem gerekti beklemediğim birekiliş olduğu için. Yeni evlenenin evine ilk zamanlar gidilmez diye bir adet varmış, kimse gelmiyor ve hediye Borcam getirmiyor diye söylenirken birden İzmir'den Comandante X25 gerçekten beklentilerimizi aşan bir hediye oldu. Ömer Bey'e, Coffeenutz'a ve foruma çok teşekkür ederiz. İyi forumlar :)

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Hediye doğru adrese gitmiş :) Huzurlu ve güzel günlerde kullanın.

Bu da sana ev hediyemiz olmuş olsun o zaman Ulaş, nice yıllara mutlulukla kullanın, selamlar sevgiler.

Tebrikler Ulaş!

Hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻

Ulaş Bey öncelikle hayırlı olsun, ömür boyu mutluluklar dilerim. O borcam muhakkak size de gelecektir, sabırlı olunuz. Sonrasında ne yapmanız gerektiğini zaten biliyorsunuz... Sevgiler.

Ekli dosyalar

• images - 2023-12-01T114546.100.jpeg
    images - 2023-12-01T114546.100.jpeg
    51.9 KB · Görüntüleme: 120
Merhaba Ömer Bey,
Kolombiya Alto washed için demleme tavsiyesi alabilir miyim? Forumda daha önce karşılaştım zannediyorum fakat bulamadım. Coffenutz sayfasında da bulamadım.

Merhaba arkadaşlar,

Önemli duyuru: Brezilya Klem Farms, Kolombiya Alonso Bustos ve Kolombiya Luis Anibal Pink Bourbon ithalatlarımız ulaştı ve 2 gün içinde tüm kavrumlar gönderilecek.

Bu arada Calibre Coffee Okan Bey'den aldığımız Guatemala Retana ilk optimum tecrübe tarihini 21 gün olarak güncelledim, bu sabah 28.11 kavrumunda baharat notalarına mango da eşlik ediyordu.

İthalatları sabırla bekleyen tüm kahveseverlere layık kavrumlar için birazdan küçük makina ile kavrumlara başlıyorum...

Sevgiler

Merhaba Ömer Bey,
Kolombiya Alto washed için demleme tavsiyesi alabilir miyim? Forumda daha önce karşılaştım zannediyorum fakat bulamadım. Coffenutz sayfasında da bulamadım.
Ben sabah iki kişilik demliyorum: 30 gr kahve 500 gr 94C Fuska su. Timemore ile 14 click'te öğütüyorum. Önce 80 gr bloom, 35. saniyede çok yavaş bir şekilde geriye kalan suyu döküyorum. Hem yavaş döktüğüm için hem de çok su tutan bir kahve olmadığı için kahve yatağı pek yükselmiyor. 3 dakikanın altında bitiyor çoğu zaman demlemeler. Hario 40'lı paket filtre kullanıyorum.

Başka reçetelerle de demledim ama çok sevemedim, underextract geldi bana hep.

Afiyet olsun.

Ben sabah iki kişilik demliyorum: 30 gr kahve 500 gr 94C Fuska su. Timemore ile 14 click'te öğütüyorum. Önce 80 gr bloom, 35. saniyede çok yavaş bir şekilde geriye kalan suyu döküyorum. Hem yavaş döktüğüm için hem de çok su tutan bir kahve olmadığı için kahve yatağı pek yükselmiyor. 3 dakikanın altında bitiyor çoğu zaman demlemeler. Hario 40'lı paket filtre kullanıyorum.

Başka reçetelerle de demledim ama çok sevemedim, underextract geldi bana hep.

Afiyet olsun.
Teşekkür ederim

Merhaba Ömer Bey,
Kusura bakmayın bunu atlamışım @olriic lütfen eğer gerekirse kahvesever hattımıza da başvurmayı ihmal etmeyin: 05330757542

Geri