Teşekkür ederim @Vincent fantezi yaratmaktan çok memnunuz.Kolombiya Elkin Guzman Naturra Strawberry bu kahveyi içerken zaman dursun istiyorsunuz. kuru kokusu bir yana boş kavanozda kalan kokusu bile büyülüyor.
Kolombiya Monteblanco Karbonik Maserasyon damakta tropikal dans
*strawberry +25 gün sonra çok güzel oluyor.
Omer Bey siparis verirken , notlara ileri tarihli kavrum icin not biraksak yardimci olur musunuz bu konuda ? Kimi kahvede ileri tarihli secenegi yok ve stok amacli alim yapmayi dusunuyorum birazMerhaba arkadaşlar,
Çok uzun süredir yapmıyorduk çünkü sürekli yapınca kimse için anlamlı değil ama yeni kahvelerimizin daha fazla tadılması için bu geceye kadar süren bir kampanya yaptık.
Buyrun efendim
Ekli dosyayı görüntüle 28696
Evet bu kampanya için "sonraki kavrum tarihi" seçeneğini seçip istediğiniz kavrum tarihini notlara yazabilirsiniz @AfatsumOmer Bey siparis verirken , notlara ileri tarihli kavrum icin not biraksak yardimci olur musunuz bu konuda ? Kimi kahvede ileri tarihli secenegi yok ve stok amacli alim yapmayi dusunuyorum biraz
Panama hangi ara tükendi resmen 1 kg lik kahveler yağmalanmışEvet bu kampanya için "sonraki kavrum tarihi" seçeneğini seçip istediğiniz kavrum tarihini notlara yazabilirsiniz @Afatsum
Bu kahvenin yıkanmışı gelecek ve biraz daha uygun olacak ama naturalini pazartesi soracağımÖncelikle indirim için teşekkürler uzun zaman oldu hakkaten ama bu kahve de yeni stok açılacak mı ? @Ömer Aydın
Panama Hartmann Natural
Pazar gününü de içerseydi keşke.Merhaba arkadaşlar,
Çok uzun süredir yapmıyorduk çünkü sürekli yapınca kimse için anlamlı değil ama yeni kahvelerimizin daha fazla tadılması için bu geceye kadar süren bir kampanya yaptık.
Buyrun efendim
Ekli dosyayı görüntüle 28696
Bırakın bugünü Monteblanco Karbonik Maserasyon dün bitti, akşama kalmadı, ertelediğime çok pişmanımPazar gününü de içerseydi keşke.
Bilgisayarı açıp yakın gözlüğünü bulana kadar süre dolmuş![]()
ListemdeydiBırakın bugünü Monteblanco Karbonik Maserasyon dün bitti, akşama kalmadı, ertelediğime çok pişmanım![]()
Espresso yorumunda ekstraksiyon kolaylığı için kavurmada verdiğimiz toplam ısıyı çok az artırdık fakat tepkimesi çok kuvvetli bir çekirdek. Bence bu çekirdeğin orijinal kavrumu da espresso için tercih edebilrsiniz.@Ömer Aydın, Elkin Guzman hem filtrede hem espressoda var. Omni kavrum mu yoksa espresso için farklı profilde mi kavurdunuz? Ben espresso için almak isterim fakat filtreye uygun kahveler başlığında elkin guzman espresso yorumunu da görünce sormak istedim.
Aslında bekleyebilirseniz 3. Hafta daha iyi sonuç verecektir.Elkin Guzman ve monteblanco çekirdekleri için optimum kaçıncı günde demlemeye başlamalıyız ? @Ömer Aydın