• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Monteblanco
Cmd 18 Klik / Tek Aeropress Filtre / Düz Metod
Nestle Purelife / 85C / 13-200
200‘e tek döküşte tamamlıyorum, daha sonra 5 tur saat yönünde karıştırıp plunge takıyorum. 1.30-2 arası da “Hs” sesine kadar basıyorum.

Bu kahvenin Aeropress’e yakışacağını tahmin etmezdim ama epey yakıştı. V60’ta tropikal meyveli cini anımsatırken AP’te gövde düştü ve tatlılık arttı daha ziyade meyve suyumsu oldu.

Kolombiya Elkin Guzman Naturra Strawberry bu kahveyi içerken zaman dursun istiyorsunuz. kuru kokusu bir yana boş kavanozda kalan kokusu bile büyülüyor.

Kolombiya Monteblanco Karbonik Maserasyon damakta tropikal dans

*strawberry +25 gün sonra çok güzel oluyor.
Teşekkür ederim @Vincent fantezi yaratmaktan çok memnunuz.

Arada sırada dağın eteklerine inerseniz orada da yeni kahvelerimiz var, tavsiye olunur;) Micro-Batch kavrulmuyorlar ama denemeye değer şuraya bırakayım: Wayta'nın yeni F/P canavarı Panama Hartmann ve bu senenin yeni UG hasatı Etiyopya Aricha

Merhaba arkadaşlar,

Çok uzun süredir yapmıyorduk çünkü sürekli yapınca kimse için anlamlı değil ama yeni kahvelerimizin daha fazla tadılması için bu geceye kadar süren bir kampanya yaptık.

Buyrun efendim:)

1695451032870.png

Merhaba arkadaşlar,

Çok uzun süredir yapmıyorduk çünkü sürekli yapınca kimse için anlamlı değil ama yeni kahvelerimizin daha fazla tadılması için bu geceye kadar süren bir kampanya yaptık.

Buyrun efendim:)

Ekli dosyayı görüntüle 28696
Omer Bey siparis verirken , notlara ileri tarihli kavrum icin not biraksak yardimci olur musunuz bu konuda ? Kimi kahvede ileri tarihli secenegi yok ve stok amacli alim yapmayi dusunuyorum biraz

Omer Bey siparis verirken , notlara ileri tarihli kavrum icin not biraksak yardimci olur musunuz bu konuda ? Kimi kahvede ileri tarihli secenegi yok ve stok amacli alim yapmayi dusunuyorum biraz
Evet bu kampanya için "sonraki kavrum tarihi" seçeneğini seçip istediğiniz kavrum tarihini notlara yazabilirsiniz @Afatsum

Üzülmeyin arkadaşlar, eğer çuvalın dibinde kaldıysa monteblanco için yine açarım, fakat yarın belli olur.

@Ömer Aydın, Elkin Guzman hem filtrede hem espressoda var. Omni kavrum mu yoksa espresso için farklı profilde mi kavurdunuz? Ben espresso için almak isterim fakat filtreye uygun kahveler başlığında elkin guzman espresso yorumunu da görünce sormak istedim.

@Ömer Aydın, Elkin Guzman hem filtrede hem espressoda var. Omni kavrum mu yoksa espresso için farklı profilde mi kavurdunuz? Ben espresso için almak isterim fakat filtreye uygun kahveler başlığında elkin guzman espresso yorumunu da görünce sormak istedim.
Espresso yorumunda ekstraksiyon kolaylığı için kavurmada verdiğimiz toplam ısıyı çok az artırdık fakat tepkimesi çok kuvvetli bir çekirdek. Bence bu çekirdeğin orijinal kavrumu da espresso için tercih edebilrsiniz.

Geri