• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Arkadaşlar, 5 Shantawene verdiğim bir çekiliş var

%100 indirimli :)

Bebekler geldi, daha dün kavrulmuş beklemek de çok zor, müthiş bir doğum günü sürprizi oldu bana 😜

Heyecanlıyım, özelikle Burundi yıkanmış için V60 konusunda, şöyle ağız tadıyla yıkanmış kahve zor. Geshayı belki biraz öğütüp bekletip hemen Türk kahvesi yapabilirim. :)

Hedefe ulaşamadıysak da bizi kırmayan @Ömer Aydın 'a teşekkür ediyorum. Hediyeler için de ama önemlisi bu güzel kahveleri ve tutarlı kavrumları için. 🙂

Son düzenleme:
Doğum gününüz kutlu olsun, sürpriz zamanlamaya ayrıca sevindim.

Hedefimizi gerçekleştiremedik ama olsun, toplam 7+1 kahvesevere ulaşmış olmaktan mutluyum.

Sevgiler

Hedef rakamın çok altında kalmasına rağmen gönderim yaptığınız için teşekkür ederim @Ömer Aydın. Ama kafama takılan bir soru var. Şimdi bu kahveleri Türk kahvesi haricinde demlemeye kalkışırsak kahve kendi kendini imha eder mi?
Afiyet olsun. İstediğiniz yöntemde tüketebilirsiniz ama başka yönteme göre öğütürken ağlama sesi gelebilir çekirdeklerden 😆

Dün elimde son kalan 8,2 gr 01.03 kavrumlu Geisha Honey ile yapmış olduğum TK bu çekirdekte zirve yaptı kendi adıma , elinde olanlar bir şans versin derim.
Benim fincanım 70 lik idi 72 ml çıktı aldım. 60 derece ile başladım , 1.51 de bitti.
Öğütüm Niche 11

guatemala çekirdeğinin v60 veya kalita reçetesi uygulayan var mı. Kriterleri paylaşırmısınız.

Geri