• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Ömer bey selam aynı adrese iki ayrı kargo çıkmaz değil mi. Gereksiz kargo masrafı oluşmasın.
Düşünceniz için çok teşekkür ederim, siz hiç merak etmeyin gönderim aşamasında sistemden diğer siparişlerinize bakıp hepsini birden işleme alacağız.

🙏

Maragogype ve Burundi natural ile katıldım ben de, bir süredir aklımdalardı 🤓 türk kahvesi olarak tuketilmek üzere fincamigos ve burundi fw15+ evde degas bekliyor yanlarına 2 paket nutz daha güzel oldu 😬

Guatemele Maragogype merak ettigim bir kahveydi, onun yanina 1 er Aricha, Bombe ve Shantawene de ekledim.
Tesekkurler @Ömer Aydın

Hediye Shantawene+Bombe elime bugün ulaştı, şimdi de aklımdaki Maragogype ile bu ayın alımları tamam oldu benim için.

@Ömer Aydın Guatemala için grup-al açıp limite ulaşamama rağmen kanaat getirip kahveleri göndermiştiniz tadı damağımda kaldı o kahvenin ve bu jestinizlede size bir kez daha teşekkür etmek isterim hangi kahveleri seçeceğime karar vermek zor 😀

Stranger things izliyorum. Sigara molasında gördüm :) 1,5 kilo kahvem var ama yarın bende katılacağım, kart çok uzak şu anda:) elinize sağlık
benzer bi sebepten bende geçenlerde sonra alırım deyip grup alımını kaçırdım, ondan bu sefer direk aldım, hatta kart elimde iken sıradan tüm kavuculara bakıyorum şimdi 😅

p.s. artık sanal kart oluşturmam gerketiğinin göstergesi.

Geri