• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Kendimi her ay coffeenutz dan sipariş verirken buluyorum. Bütçe dostu Ömer beye teşekkürler. Marka bağımlılığım yoktur ama artık olacak gibi :)

bombee

Evde yaklaşık 1.5 kg kahve olmasına rağmen bombe görünce dayanamadım, bir pakette ben söyledim.
@Ömer Aydın bey 11.05 stoğu seçtim. Bu 11 mayısta kavrulacak kahve gönderilecek demek değil mi?

Evde yaklaşık 1.5 kg kahve olmasına rağmen bombe görünce dayanamadım, bir pakette ben söyledim.
@Ömer Aydın bey 11.05 stoğu seçtim. Bu 11 mayısta kavrulacak kahve gönderilecek demek değil mi?
Evet 11 Mayıs'ta kavrulup, ertesi günü gönderilecek (y) 🙏

Ömer Bey 28482 sipariş numarası ile bende sipariş verdim fakat bir şeyleri yanlış yaptım galiba, 28401 numaralı sipariş ile birleştirebilirsiniz.

Shantawene, Maragogype Esp. Yorumu ve Aricha Grup-Al sayfaları açıldı arkadaşlar, 10 kişilik gruplar ve 3 gün açık ilgililere duyurulur.

Guatemala Maragogype için grup al linlkine tüm kayısı sevenleri bekliyorum 😂
https://coffeenutz.myshopify.com/pages/group-buy?groupId=lVMQByDx4&shopId=coffeenutz
Bunu espresso yorumu olarak denemek isterdim ancak filtre kavrum sanırım

Ömer Bey 28482 sipariş numarası ile bende sipariş verdim fakat bir şeyleri yanlış yaptım galiba, 28401 numaralı sipariş ile birleştirebilirsiniz.
Önemli değil Yılmaz Bey, varolana eklenmek yerine başka bir grup-al kampanyası açmışsınız, kampanya dönemi içinde olduğu için ben hepsini topluyorum zaten, hatta şu anda bombe natural 3 ayrı kampanya açılmış ve toplam 12 adet ile çoktan başarıya ulaşmış, yani bundan sonra eklenenler artık kahvelerin gönderileceğinden emin olabilirler, ben anasayfada gördüğünüz ilk sayaç kapanana kadar (Çarşamba 15:37) kampanyayı devam ettirip o zaman hepsini birden kapatacağım (y) 🙏

Tabii sonradan eklenenler ana sayfadaki ilk bağlantıdan girerlerse herkes toplam katılımı görebilir öyle bir faydası olmuş olur;)

Geri