• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Cok ufak bir onerim olacak. Grup alim sayfasinda alim acan kisilerin isminin gozukmemesi kisisel verilerin korunmasi bakimindan daha saglikli olabilir. Benim direkt o gozume carpti, ozelllikle bazi alimlar direkt isim, soyisim olmus. Bilginiz olsun :)
Merhaba @igorcirpanovic kesinlikle önemli bir nokta ve paylaştığım grupların sahiplerinden ayrı ayrı izin alındı ve elbette paylaşılacak olanlarla da alınacak.

Bir de şunu söylemeliyim; bu uygulamanın amacı ortak paylaşımlar yani aslında işin doğasında yakınlarımıza bizimle birlikte alım yapmalarını iletiyoruz. Bu açıdan bakınca isimlerin orada olması bir gereklilik gibi.

Bende worka aldım👍 5 oldu

Umarım 10 oluruz bir an önce.

Edit : 6 oldu

Son düzenleme:
2 ayrı alım grubundan alım yapılırsa 2 kahve olduğu için ücretsiz kargo olur diye düşünüyorum, tabi alımlardan birisi başarısız sonuçlanırsa olmaz.

Düşünce süper ama geliştirilmesi lazım gibi.

@Ömer Aydın alımın başarılı olması için oluşturulduktan ne kadar sonra tamamlanması gerekiyor?

2 ayrı alım grubundan alım yapılırsa 2 kahve olduğu için ücretsiz kargo olur diye düşünüyorum, tabi alımlardan birisi başarısız sonuçlanırsa olmaz.

Düşünce süper ama geliştirilmesi lazım gibi.

@Ömer Aydın alımın başarılı olması için oluşturulduktan ne kadar sonra tamamlanması gerekiyor?
Merhaba @rating alım belirtilen süre içerisinde belirtilen miktara erişirse gerçekleşiyor. İlk sorunuzu anlayamadım?

@Ömer Aydın Bombe Natural açılma ihtilmali var mı? Diğer arkadaşlardan da talep olursa benim aklım onda. Hem Preon'dan hem sizden denedim. Kavrumlar farklı aromalar vaadetse de ikisi de çok iyiydi.
Şu kampanyaları bir hayırlısıyla bitirelim sonra Ulusal Gıda ile görüşüp stok durumuna göre yapalım @nuclearmoonrise
Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim 🙏

Worka ve nensebo’da son 2

Geri