• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

2 ayrı alım grubundan alım yapılırsa 2 kahve olduğu için ücretsiz kargo olur diye düşünüyorum, tabi alımlardan birisi başarısız sonuçlanırsa olmaz.

Düşünce süper ama geliştirilmesi lazım gibi.

@Ömer Aydın alımın başarılı olması için oluşturulduktan ne kadar sonra tamamlanması gerekiyor?

İkisinden de birer adet 250gr alınca kargo ücretsiz oluyorsa alacağım.
Ne yazıkki 2 alımı aynı kahveden yapabiliyorsunuz. Tek sıkıntı o şu an. Mesela tek kargo ödemek bile bence kafi 12.9 TL fakat iki kahveye girersek 2 kez kargo ödemiş oluyoruz şu an sistemdeki tek eksiklik o olabilir gibi.

Bence şu an aylık alım gibi alım yapıyoruz kampanya iyi.

Worka için son 1 kaldı.

İki adet aynı kahveden sipariş etsek ama tek kargoyla biri worka biri nensebo gelse olur mu😁 @Ömer Aydın

İki adet aynı kahveden sipariş etsek ama tek kargoyla biri worka biri nensebo gelse olur mu😁 @Ömer Aydın
Maalesef @HaLiL gönül isterdi ama yapamıyoruz, şu anda sadece İzmir'li olan arkadaşlar için "Yerel Alım" seçeneği ile ayrı ayrı tek paketlere kargo ödememek mümkün.

YÜZEN KAHVE YORUMLARI:
  • verdiğiniz kahveyi denedim dün içtiklerimizden daha az berraktı ama lezzet olarak güzeldi turunçgil tadı vardı bunda da 😊 biraz da çay sanki 🤔
  • Beklentimin kesinlikle üstünde, ilk içtiğimde dengeli asidite karşıladı devamında soğudukça tatlılaşan bi kahve içtik, Çaysı bi tadım aklımda kalmıştı bu biraz daha meyvemsi geldi
YÜZEN KAHVE YORUMLARI:
  • Yüzen Kahve; Yitirdiğim basit ama lezzetli kahve umudumu yeşerten, olmaz dediğim karşı çıktığım önyargılarımın esiri olduğum düşüncelerimi bir tokat misali yüzüme vurarak yudumladığım, son yudumu alırken yüzümde acının tatlı tebessümünü ve pişmanlığını belirten güzel, basit, lezzetli, yarı nitelikli kahvedir.
  • Mustafa bey hayırlı aksamlar su an yüzen kahveyi içiyorum direkt aklıma bir soru geldi bunu nereden alabilirim acaba? Çünkü hakikaten çok güzel bir tadı var, yapması oldukça basit ve içimi yumuşak ben bunu çok beğendim 👌

Her haftanın yüzen kahve yorumlarını atölye postunun altına ekliyor olacağım. Bu şekilde yüzen kahve hakkında bilgilenmek isteyenler için de bir ön gösterim olabilir. Bu sefer geç kaldığım için ek olarak buraya da eklemek istedim.

Teşekkürler @Ömer Aydın

Son düzenleme:
Her haftanın yüzen kahve yorumlarını atöyle postunun altına ekliyor olacağım. Bu şekilde yüzen kahve hakkında bilgilenmek isteyenler için de bir ön gösterim olabilir. Bu sefer geç kaldığım için ek olarak buraya da eklemek istedim.

Teşekkürler @Ömer Aydın
ah ilginç oldu 1 haftadır ben de içmemiştim bu sabah demledim hem de baya eski olanlardan deneme olsun diye, aylar sonra hala asit bombası, yolculuklarda kurtarıcım oldu...

Beğenilmesine çok sevindim elbette, ayrıca çabaların ve özelden yazdığın fikirler için de çok teşekkür ederim @Daunterm

Edit1: "önyargılarımın esiri olduğum düşüncelerimi bir tokat misali yüzüme vurarak yudumladığım" - bu çok iyiymiş...
Edit2: "aklıma bir soru geldi bunu nereden alabilirim acaba?" - elbette: "https://www.coffeenutz.net/products/yuzenkahve"

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Nensebo refisa da ben aldım 2 adet
ooo
:LOL:

Beklenmedik yerden geldi, tebrikler Halil Bey, ilk başarılı grup-alımı gerçekleşmiş oldu.

Alım grubuna da teşekkür ediyorum, hem size böyle harika bir kahveyi sabit maliyetleri dert etmeden bu fiyattan ulaştırabilmiş olmak, hem sizin de harika bir indirimden yararlanmanıza imkan veren yeni bir sistemde bunu yapmak çok heyecanlı.

Bu grup içindeki tüm alımlar "sonraki kavrum tarihli" olduğu için bu Çarşamba Günü kavrumlar, ertesi günü gönderimler yapılacaktır.

Şimdiden afiyet olsun.

Screen Shot 2022-02-12 at 15.21.42.png

nensebo için tekrar olucak mı mevcut olan doldu sanırım :(
Nensebo diğer kampanyalar ilerleyene kadar bir süre kapalı olacak ne yazık ki ama diğer kampanyalarımız devam ediyor, örneğin worka için 1 ya da geisha fincamigos (100 gram da 1 sayıyor) için 3 adet yer var daha...

Değerli arkadaşlar, KDV %1 olmuş, hayırlı olsun, elbette yürürlüğe girdiği gibi memnuniyetle yansıtacağız.

Bu arada fincamigos son 1 kaldı:)

Geri