• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

18.09 kavrumlu(vacu vinle vakumlanmış) kalan son 9 gram Nensebo Refisa'yı Türk kahvesi olarak değerlendirdim gerçekten güzeldi, özlemişim. Türk kahvesi için Gigesa da iyiydi ama hem filtre hem Türk kahvesi için yeniden çekirdek alacak olsam Nensebo'yu tercih ederim.
Merhaba @Go_Master sitemizde Türk Kahvesi, espresso ve filtre kahve için yönlendirici olsun diye ayırımlar yaptık. Yine “performans kahve” ve “ilham verici kahve” diye ana başlığı ikiye ayırdık, bir göz atmanızı tavsiye ederim - performans kahveler grubunda benim de tüketmekten memnun kaldığım bazı kahvelerde 45₺ gibi fiyatlar var belki onları da bir ara denemek istersiniz;)

Merhaba @zafer performans ürünlerinde indirim yapamıyoruz bunun sebebi 250G 45₺ gibi seviyelerin zaten oldukça iyi olduğunu düşünmemiz. Seçkimizdeki her ürünü beğenerek biz de tüketiyoruz, günlük kullanımlarınız için denemeni tavsiye ederim.

Merhaba @zafer performans ürünlerinde indirim yapamıyoruz bunun sebebi 250G 45₺ gibi seviyelerin zaten oldukça iyi olduğunu düşünmemiz. Seçkimizdeki her ürünü beğenerek biz de tüketiyoruz, günlük kullanımlarınız için denemeni tavsiye ederim.
Bende iş yerindeki arkadaşlarda biraz kaliteli kahve içsin diye uğraşıyorum ama memurlar fazla para vermek istemiyorlar :)

Bende iş yerindeki arkadaşlarda biraz kaliteli kahve içsin diye uğraşıyorum ama memurlar fazla para vermek istemiyorlar :)
Keşke daha da indirebilsem fiyatı ama fiyat performans anlamında, daha geniş bir kesime hitap etsin diye oluşturduğumuz "Performans" grubunun altı için başka türlü ürünlerin olduğu yeni bir grup açmam gerekiyor:) Onu da tercih etmeyiz ve zaten siz de bunu bizden beklemezsiniz diye düşünüyorum;)

Ömer bey merhabalar, performans kategorisindeki türk kahvesi seçkisinden en çok hangi çekirdeği tavsiye edersiniz acaba? Sizin fikrinizi merak ettim.

Ömer bey merhabalar, performans kategorisindeki türk kahvesi seçkisinden en çok hangi çekirdeği tavsiye edersiniz acaba? Sizin fikrinizi merak ettim.
Sorunuz için teşekkür ederim @mbayrav. Burundi FW15 ile başlayalım; geleneksel türk kahvecileri bunu asidik bulabilir ama onların da bu değişikmiş diyerek alıştıklarını görüyoruz, ben bu çekirdekten türk kahvesinde keyif alıyorum. Brezilya jaguar fine cup gövdeli ve alıştığımız bir Türk Kahvesi keyfinini kusur hissettirmeden sunuyor, bir süre sonra sıkabilir ama... Yeni gelen Yellow Bourbon ise asidite olarak ortada bir yerde, gövde biraz düşük ama ben iyi bir demlemede oldukça keyif alıyorum, yellow bourbonu hem türk kahvesinde hem de filtrede mutlaka denemelisiniz. Bu çekirdeğin fiyatı eski hasat olduğu için düşük fakat bir şekilde iyi muhafaza edilmiş ve dayanmış olduğunu düşünüyorum, ilk zamanını bilmiyorum ama ciddi bir "eski hasat" kusuru kavurmada veya tadımda hissetmedim, bunu denemenizi tavsiye ederim.

Sorunuz için teşekkür ederim @mbayrav. Burundi FW15 ile başlayalım; geleneksel türk kahvecileri bunu asidik bulabilir ama onların da bu değişikmiş diyerek alıştıklarını görüyoruz, ben bu çekirdekten türk kahvesinde keyif alıyorum. Brezilya jaguar fine cup gövdeli ve alıştığımız bir Türk Kahvesi keyfinini kusur hissettirmeden sunuyor, bir süre sonra sıkabilir ama... Yeni gelen Yellow Bourbon ise asidite olarak ortada bir yerde, gövde biraz düşük ama ben iyi bir demlemede oldukça keyif alıyorum, yellow bourbonu hem türk kahvesinde hem de filtrede mutlaka denemelisiniz. Bu çekirdeğin fiyatı eski hasat olduğu için düşük fakat bir şekilde iyi muhafaza edilmiş ve dayanmış olduğunu düşünüyorum, ilk zamanını bilmiyorum ama ciddi bir "eski hasat" kusuru kavurmada veya tadımda hissetmedim, bunu denemenizi tavsiye ederim.
çok teşekkürler cevabınız için.

Ömer Bey Merhaba, Performans kategorisinde yer alan iki espresso kahveyi espresso yorumunuz olarak mı anlamalı mıyız? Yoksa filtreyle aynı kavrum ama espressoya yakıştırıyorum olarak mı anlamalı mıyız?

Bir de keramo'ya bayıldım. Bir sipariş daha vereceğim, bu performanslardan espressoya acayip gitti dediğiniz bir çekirdek oldu mu? Çok teşekkürler :)

burundi kayanza almayı düşünüyorum ama sitede üç tane farklı işlem burundi var. o çok beğenilen vişneli burundi hangisi arkadaşlar?

Ömer Bey @Ömer Aydın selamlar, Refisa tükendi yazıyor sitenizde bir daha stoğa gelmeyecek mi? 😟

Keşke daha da indirebilsem fiyatı ama fiyat performans anlamında, daha geniş bir kesime hitap etsin diye oluşturduğumuz "Performans" grubunun altı için başka türlü ürünlerin olduğu yeni bir grup açmam gerekiyor:) Onu da tercih etmeyiz ve zaten siz de bunu bizden beklemezsiniz diye düşünüyorum;)
İş yerleri için kiloluk ,kilosu 120-130 bandında bir kahve üretebilirsiniz oldukça büyük pazar nitelikli kahve ayrı bir olay ama iş yerinde çok aranmıyor sabah bir ayılma kendine gelme için ne olursa içiliyor .Hatta iş yerine özel bir çalışma bile yapabilirsiniz çeşme suyu ile ucuz filtre kahve makineleri ile su kahve oranının göz kararı ile demlendiği ama genel olarak herkesin beğendiği kahveler üretilebilir .İş yeri kahvesinde kimse uğraşmadığı için bir boşluk var bence :) Kendimiz nitelikli kahveye takınca insanlarında o kadar takacağını düşünüyoruz çok kişi için kahve çok acı ekşi olmasın yeter :)

Bir sonraki kavurma için seçeneği açtım @emrhnozkfl (y)
Tamamdır çok teşekkür ederim:) Şu an elimdeki fazla stok nedeniyle alamıyorum ancak sizin kavrumunuz Refisa inanılmaz beğendiğim ve uzun süre tüketmek istediğim bir çekirdek o yüzden arada girip kontrol ediyorum stok durumlarını bi an tamamen bitti zannedip sormak istedim😅

Tamamdır çok teşekkür ederim:) Şu an elimdeki fazla stok nedeniyle alamıyorum ancak sizin kavrumunuz Refisa inanılmaz beğendiğim ve uzun süre tüketmek istediğim bir çekirdek o yüzden arada girip kontrol ediyorum stok durumlarını bi an tamamen bitti zannedip sormak istedim😅
Merak etmeyin daha değil ama tahminim yılbaşına kalmaz.

Ömer Bey Merhaba, Performans kategorisinde yer alan iki espresso kahveyi espresso yorumunuz olarak mı anlamalı mıyız? Yoksa filtreyle aynı kavrum ama espressoya yakıştırıyorum olarak mı anlamalı mıyız?

Bir de keramo'ya bayıldım. Bir sipariş daha vereceğim, bu performanslardan espressoya acayip gitti dediğiniz bir çekirdek oldu mu? Çok teşekkürler :)
Merhaba Can Bey,
Bu kahveler espresso yorumu değil, dediğiniz gibi filtreyle aynı kavrum ama espressoya yakıştırıyorum. Yellow bourbon tavsiye edeceğim yine, belki espresso yorumunu da çıkarabiliriz ama şu haliyle baharatımsı ve ipeksi dokusu keyifli, sütlülerde bir miktar kaybolabilir ama sade içimde başarılı.
Sevgiler.

Kozyatağı şubesinde 250 gr stokta varsa sabah 09:30 gibi geleyim. :)
Merhaba @oguzctz şu anda sadece web için stok ayırdık, Kozyatağı'na da haftaya gönderim yapacağız.
Diğer kahvelerin tadımı için her zaman bekleriz.
Sevgiler.

Geri