• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyuce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu clever dripperın aeropressten farkı nedir ? Benzer tatlar alabilir miyiz ?

Trendyol'da 250 tl ye düşmüş fiyatlar

Forumda bu kadar övüldüğünü ve bu sefer şeffafının da indirime girdiğini görünce dayanamadım ben de. Artık ay sonuna kadar foruma girmemeye çalışacağım. Değirmen falan da derken bu ay ipin ucu kaçtı 😵

şeffaftan ben de kaptım bir tane. clever için filtre tavsiye edecek olan varsa çok sevinirim. çok yabancı olduğum bir alet. başlığı baştan sonra 1-2 kez okuyacağım.

şeffaftan ben de kaptım bir tane. clever için filtre tavsiye edecek olan varsa çok sevinirim. çok yabancı olduğum bir alet. başlığı baştan sonra 1-2 kez okuyacağım.
Ben Caffeo'nun 1x4 beyaz 40'lı filtresini kullanıyorum. Çabuk süzüyor. Tchibo filtresi çok kalın ve yavaş süzüyor bana hitap etmedi. Onun dışında ufak porsiyon yapacağım zaman cafec v60 filtrelerini kullanıyorum hem alttan hem yandan katlayınca oturabiliyor.

Hario switch ile bunun tat anlamında bir farklı var mı ? Sanki switch ile mantık aynı gibi, hatta switch de opsiyon daha fazla.

Hario switch ile bunun tat anlamında bir farklı var mı ? Sanki switch ile mantık aynı gibi, hatta switch de opsiyon daha fazla.
aynı soruyu ben de soracaktım.
İkisi de imersiyon olarak demleyebiliyor, Hario Switch'te yarı imersiyon yaptırıp sonrasında normal süzülme (percolation) yöntemi ile demleyebilirsiniz. Clever'da da isterseniz yapabilirsiniz bunu ama Clever'ın tahliye kanalı özellikle başta daha hızlı akış verdiğinden yarı imersiyon sonrası süzülme yöntemine geçmek zor, esasen imersiyon için tasarlanmış bir ürün. Switch melez tasarım.

Ben Hoffman yönetmiyle demleme yapıyordum ama bir de sizin yöntemle denemek istiyorum. Comandante 28 click , önce su sonra kahve , kahveyi koyduktan bir dk sonra kabuğu kır sonra 4 dk daha bekle, toplam 5 dk . Doğru anlıyorum değil mi?

Bu yöntemi 2 farklı kahvede denedim. Aynı kahveleri V60 ile de denedim , kahvelerin birinde V60'dan iyi diğerinde ise V60'dan bir tık kötü sonuç aldım(bir tık kötü dediğim yine iyi bir sonuç aldım bu arada, V60 ile çok iyi sonuç aldığım için bir tık altı da iyiydi). Sonuç olarak bu demleme yönteminden oldukça memnun kaldım diyebilirim, detaylarla uğraşmadan kolay bir şekilde ve her seferinde belli bir standardın üzerinde kahve içebiliyorsunuz kesinlikle. Teşekkürler @Cleverfan

Son düzenleme:
Bu yöntemi 2 farklı kahvede denedim. Aynı kahveleri V60 ile de denedim , kahvelerin birinde V60'dan iyi diğerinde ise V60'dan bir tık kötü sonuç aldım(bir tık kötü dediğim yine iyi bir sonuç aldım bu arada, V60 ile çok iyi sonuç aldığım için bir tık altı da iyiydi). Sonuç olarak bu demleme yönteminden oldukça memnun kaldım diyebilirim, detaylarla uğraşmadan kolay bir şekilde ve her seferinde belli bir standardın üzerinde kahve içebiliyorsunuz kesinlikle. Teşekkürler @Cleverfan

dünyanın en iyi kahve ekipmanı diye boşuna demiyorum üstad :)

Şunun fiyatı düşse de alsam, muhtemelen aralık ayına kadar almış olurum. Rusya'daki fiyatı: 277 TL şu an, Türkiye'de 250 TL. Kafaya koydum. 200 TL'nin altına düştüğü an alırım :D

Şunun fiyatı düşse de alsam, muhtemelen aralık ayına kadar almış olurum. Rusya'daki fiyatı: 277 TL şu an, Türkiye'de 250 TL. Kafaya koydum. 200 TL'nin altına düştüğü an alırım :D
Düşmez o fiyata bu saatten sonra. Belki 250₺ iken ikinci ürüne ekstra bir indirim olur o zaman ama döviz bu haldeyken hele 250₺ iyi rakam. Geçen senelerde bile kampanyalı fiyatı bu civardaydı.

Geri