• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyuce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Clever dripper alt tıpası kırıldı. Yedek parçası da bulamadım. Bu tarz bi durum yaşayan oldu mu. Ne yapılabilir? Zaten yıkamak için tıpasını çıkardığımda çok da sağlam bişey olmadığı belliydi aslında. Şu an sadece dripper gibi kullanıyorum. Hayal kırıklığı resmen.
Amerika'da prima coffee satıyormuş. Bir gidenle gelenle belki getirtilebilir.

23 Eylül'de amerikaya gideceğim isteyen varsa getirebilirim.
Gelirken parçayı da getirebilirsiniz çok mutlu olurum açıkçası(ücreti mukabilinde tabi ki🙏) . Benim clever da kırılan parça buydu. Rengi de varmış. İstanbuldaysanız elden de teslim alabilirim ya da kargo da olur sizin için nasıl uygun olursa.

Ekli dosyalar

• IMG_20250910_141320.jpg
    IMG_20250910_141320.jpg
    48.9 KB · Görüntüleme: 58
@AbdullahK Hocam alım satım bölümünü meşgul etmemek için orada sorduğunuz soruya bu ana başlıktan cevap veriyorum.

Ben Clever için kağıt olarak şunu kullanıyorum,

Boyutu tam uyumlu. Genel olarak memnunum kağıt tadı kokusu falan vermiyor kahvelere (tabii ilk etapta sıcak suyla ıslatıyorum).

Ben önce su sonra kahve şeklinde demliyorum Clever'da ve bu şekilde akış çok hızlı oluyor. Önce kahve üstüne su şeklinde demlerseniz akış baya yavaş oluyor (sadece bu kağıtla ilgili değil genel olarak durum bu).

Başka bir kağıt kullanmadım henüz Clever'la. Tchibo'nun kağıdını niye sevmiyorsunuz? Rubin'de onun kalitesindedir diye tahmin ediyorum en fazla.

Hario Pegasus 03 daha kalitelidir tabii ama Clever için bir fark oluşturur mu bilemiyorum.

@AbdullahK Hocam alım satım bölümünü meşgul etmemek için orada sorduğunuz soruya bu ana başlıktan cevap veriyorum.

Ben Clever için kağıt olarak şunu kullanıyorum,

Boyutu tam uyumlu. Genel olarak memnunum kağıt tadı kokusu falan vermiyor kahvelere (tabii ilk etapta sıcak suyla ıslatıyorum).

Ben önce su sonra kahve şeklinde demliyorum Clever'da ve bu şekilde akış çok hızlı oluyor. Önce kahve üstüne su şeklinde demlerseniz akış baya yavaş oluyor (sadece bu kağıtla ilgili değil genel olarak durum bu).

Başka bir kağıt kullanmadım henüz Clever'la. Tchibo'nun kağıdını niye sevmiyorsunuz? Rubin'de onun kalitesindedir diye tahmin ediyorum en fazla.

Hario Pegasus 03 daha kalitelidir tabii ama Clever için bir fark oluşturur mu bilemiyorum.
Clever normalde v60a göre iyi çıktılar verirdi ama artık öyle hissetmiyorum. Belki damak tadım değişti belki kağıttandır diye dedim. Bi rossman filtresi alayım madem bir de onunla deneyeyim. Clever'da önce su sonra kahve kullanıyorum ben de. Belki öğütümümde sıkıntı vardır. Öyle sormak istedim. Tchibo'nun kağıdına özel bir nefretim yok :)

Clever normalde v60a göre iyi çıktılar verirdi ama artık öyle hissetmiyorum. Belki damak tadım değişti belki kağıttandır diye dedim. Bi rossman filtresi alayım madem bir de onunla deneyeyim. Clever'da önce su sonra kahve kullanıyorum ben de. Belki öğütümümde sıkıntı vardır. Öyle sormak istedim. Tchibo'nun kağıdına özel bir nefretim yok :)
ben abaca trapesoid kullanıyordum. Çok memnundum. Ama fiyat çok arttı. O yüzden rossmana geçtim

Konuyu hortlatayım, dün Kronotrop rafında görünce fiyat da uygundu Switch’e göre dört kat ucuz kaçırmayayım alayım dedim iyi ki de almışım. Sevdim ben bu aleti ya bugün ilk demlemeyi yaptım 20/330 oranlarda 95 ° su ile daha önce V60’ta çok da beğenmediğim kahveyi canlı canlı sundu bana. Tam benlik bu alet okulda, sahilde falan kullanmak için bire bir. 😇

Konuyu hortlatayım, dün Kronotrop rafında görünce fiyat da uygundu Switch’e göre dört kat ucuz kaçırmayayım alayım dedim iyi ki de almışım. Sevdim ben bu aleti ya bugün ilk demlemeyi yaptım 20/330 oranlarda 95 ° su ile daha önce V60’ta çok da beğenmediğim kahveyi canlı canlı sundu bana. Tam benlik bu alet okulda, sahilde falan kullanmak için bire bir. 😇
iş yerine götürüp en çok sevdiğim ve kullandığım ekipmanım. Hoffmann'ın clever reçetesi de çok iyi mutlaka tavsiye ederim

Benim de iş yerinden bi kaç arkadaşım arıyor bende gördükten sonra almak istediler ama bulamadılar arada ikinci el ilanlarına düşüyor görüyorum.

Konu yukarı taşınmışken tekrar çok underrated olduğunu söylemek istedim bu ekipmanın. Ofiste kahve yapma işini gerçekten çok kolaya çevirdi benim için. Uçan kaçan performanslar olmasa da genelde çok istikrarlı istikrarlı sonuçlar veriyor. 2 bardak yapabilmek de ayrıca bir avantaj.

Tek handikapı alt hazineyi yıkamak için çıkarttığınızda silikon tıpa çubuğu çok ince olduğu için kırılıyor. Biraz hassas yani. Yedek parça da yok. Benim kırıldı şu an sadece dripper olarak kullanıyorum

Geri