• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Sorun yaşadığınız için çok üzgünüm. Dilerseniz yeni paket gönderelim. Aslında aynı üretici ama eski paketler stokta kalmadığından kraft alalım dedik. Kraft olması sebebiyle paketler biraz daha sert, yeterince esnemediği için sanırım zip atması yada yırtılma durumuna daha açık.

Teklif için çok teşekkürler Batu Bey. Kahveler gayet iyi, o yüzden benim çok takıldığım bir nokta olmadı. Şikayet gibi değil de daha çok sizin için feedback olması açısından yazdım bu durumu.

Merhaba,

Sorun yaşadığınız için çok üzgünüm. Dilerseniz yeni paket gönderelim. Aslında aynı üretici ama eski paketler stokta kalmadığından kraft alalım dedik. Kraft olması sebebiyle paketler biraz daha sert, yeterince esnemediği için sanırım zip atması yada yırtılma durumuna daha açık.
İnce düşünmüşsünüz çok teşekkür ederim. Yeni paket göndereceğiniz bir düzeyde sorun oluşmadı. Elbette söz konusu soruna rağmen kahveyi keyifle tükettim. Çok beğendiğim kavurucu olduğunuz ve esnaflığınızı da beğendiğim için ufak tefek sorunları daha iyi olma adına iletme gereği hissettim.

Santa Rosa kahveden v60 demlemelerimde is tadı alıyorum.Ne yapıysam bir türlü gitmiyor.Önerisi olan var mı?

@batugen ibaniniza eft/havale yapmaya calisiyorum da acaba hesap ismini de yazabilir misiniz bilgi ekraninda görünmüyor

Sitede komple bir yenileme yaptım yavaşlık ve diğer problemler için. Mailler için kusura bakmayın. 🙏
Süper olmuş Batu bey hayırlı olsun 👏 yeni sitenizi kutlamak için bir kampanya gelir mi acaba 😅

bakınız @coffeenutz 😁

Geri