Bir tek not alamayan ve hediyesi çıkmayan benim herhaldeÇekirdekler geldi, sağolsunlar üzerine not yazıp birkaç demlemelik Etiyopya da göndermişler. Çekirdekleri deneyince yorumlarımı da yapacağım.
Bir tek not alamayan ve hediyesi çıkmayan benim herhaldeÇekirdekler geldi, sağolsunlar üzerine not yazıp birkaç demlemelik Etiyopya da göndermişler. Çekirdekleri deneyince yorumlarımı da yapacağım.
Bazen yoğunluktan yetişmekte zorlanıp atlıyoruz kusura bakmayın, bir dahakine sözümüz olsun.Bir tek not alamayan ve hediyesi çıkmayan benim herhalde![]()
@OkanT okan bey merhaba 573264689 ty siparişime mümkünse tek demlemelik etiyopya sıkıştırabilir misinizbir tek etiyopyanızı denemedim onu da sayenizde denemek isterim...
Teşekkürler, yorumlarınızı merakla bekliyoruz.Çekirdekler geldi, sağolsunlar üzerine not yazıp birkaç demlemelik Etiyopya da göndermişler. Çekirdekleri deneyince yorumlarımı da yapacağım.
Cok tesekkur ederim, cok mutlu oldum duyduguma.İlk öncelikle Okan abiye ağır respect, kahvelerden tanzayayı denedim, parametreleri doğru tutturmak çok uzun sürmedi V60 da, bence inanılmaz bir fiyat performans kahvesi tanzanya, özellikle varsa elinizde bir türk kahvesi deneyin derim baya keyifli, umarım daha nice nitelikli kahveler tedarik eder kendisi, saygı ve sevgiler bolca.
Teşekkürler, akşamüstü tekrar bir kampanya başlayacak kontrol edebilirsiniz.Dün gece trendyolda peru + 9mm sepete attım 82tl idi. Sabah öderim dedim, uyandım yüzümü yıkadım 129,20tl olmuş.
Zalim trendyol.![]()
Teşekkürler, akşamüstü tekrar bir kampanya başlayacak kontrol edebilirsiniz.
9mm yi sütlü tükentenler için özellikle tavsiye ederim ama espresso olarakta gayet guzel, dengeli oluyor, rahatlıkla deneyebilirsiniz. Gaggia classic kullanmadim daha once ama 13-14 bar cok yuksek geldi sanmıyorum, 9 standart zaten o sekildede kullanavilirsiniz tabii. Şimdiye kadar 9mm için hep iyi geri dönüşler oldu, sizde memnun kalırsınız diye tahmin ediyorum.9mm genelde sütlü içecekler için ve 8-9 bar basınçta önermişsiniz ama süt eklemeden ve gaggia new classic makinede daha yüksek basınç ile (sanırım 13-14 bar civarı standardı var genelde mod ile 9 bara inmeye çalışılıyor) durumu nasıl?
Çok teşekkürler güzel yorumunuz ve vakit ayırıp paylaştığınız için, çok sevindim memnun kalmanıza.Merhaba. İlk Calibre siparişimde Tanzania Manyara, Ethiopia Debelo ve Peru Crush almıştım. Fiyatlarının uygunluğundan bahsetmeme gerek yok zaten. Moccamaster ile demledim. Aralarında en sevdiğim Peru Crush oldu. Koyu kavrum, fakat asla yanık isli olmayan, canlı, çiçek, hatta papatya notalı bir kahveydi. En beğenmediğim ise Debello oldu. Asiditesi ve gövdesi zayıf geldi bana, aftertaste'i hemen hemen olmayan bir kahveydi. Fakat soğuyunca daha güzel içimi olan bir kahve oldu. İkinci siparişimde Honduras da istedim, fakat henüz denemedim onu. Paketlemeleri, kavrum tarihlerinin yazılış sekli filan on numara. İndirimleri yakaladıkça alacağım sanırım. Teşekkürler OkanT bey.
Merhaba,@OkanT kiloluk ne zaman eklenir tekrar ? Sipariş geçecektim kalkmış![]()
Aynı durum bende de var hocam. O bayat tadı bir türlü yok edemedim.Bayatlama derken. Ben de şöyle bir durum var nedir tam anlayamadım. Öncelikle kahvelerin şekillerine ve boyutlarına çok takılmam aldığım kahvelerin kavrumu da çok iyi yanık isli bir tat yok.
Ne var ki Ethiopia da suyun üstünde hiç köpük oluşmuyor neredeyse. Bir de tadı çok hızlı değişti gibi tuhaf bir tat var. Aroma mı yoksa başka bir şey mi emin olamadım. Yorum yapmak isteyen üstad birisi varsa kargo ücreti bana ait göndereceğim![]()
Her indirimde fiyatlar artıyor gibi. Deneme seti 125 ile başladı daha sonra 134 ve şu an 139 oldu sanırım. Elimde kahve olduğundan bekletiyordum ancak zarar ediyoruz![]()
Tekli fiyatlara odaklanmamıştım aklımda deneme seti olunca. Sizin açınızdan iyi olmuş ben de duruma göre tekli alım yaparım belki.Ben akşam 82tlye alamadığım 2 paketi 78tlye almış oldum.
Peru ve 9mm
