• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

Günaydın,

Ben Bursa'da yaşıyorum ve Google maps böyle bir yer gösteriyor. Fotoğraflarda sizin logonuz var burası gerçekte var mı bilmiyorum muhtemelen yok ama sizinle bir alakası var mı?

Merhaba,

Uyarınız için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili bilgimiz var. İzinsiz kullanım vardı, şu an ismi değişmiş olması gerekiyor. Fotoğraflar sanıyorum eskiden kalan kullanıcıların koyduğu fotoğraflar.

Toplu alım şartları belli olmadı mı

Toplu alım için duyuru yapılmasına gerek yok ki. Zaten firma seçildi. Toplu alımdaki amaçta zaten indirim değil, hep beraber kahveleri deneyimlemek ve kavurucuyu desteklemek. Ben indirim olduğu için seçilen kavurucuyu tercih ediyorlar, çoğu kişinin bu ankete giriyor olmasının nedeni bu dediğimde topa tutmuşlardı. Şimdi firma seçildi. İndirim beklemeden desteklemek lazım. 🙂

Merhaba, öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz, yoğun bir şekilde hazırlıklarımız sürüyor, sona yaklaştık, yakında gidişatla ilgili bilgilendirme yapacağız, beğeneceğinizi düşündüğümüz sürprizlerimiz var. Etkinliğin resmi başlangıç tarihi ise 01.02.2026. Çok yakında görüşmek üzere :)

Toplu alım için duyuru yapılmasına gerek yok ki. Zaten firma seçildi. Toplu alımdaki amaçta zaten indirim değil, hep beraber kahveleri deneyimlemek ve kavurucuyu desteklemek. Ben indirim olduğu için seçilen kavurucuyu tercih ediyorlar, çoğu kişinin bu ankete giriyor olmasının nedeni bu dediğimde topa tutmuşlardı. Şimdi firma seçildi. İndirim beklemeden desteklemek lazım
Ben maalesef katılmıyorum size. Şu ekonomik şartlar altında benim ilk tercihim iyi bir nitelikli kahveyi en iyi fiyata almak. 1 ayda ailecek 2 kg ı geçkin kahve tüketiyoruz. Bu da ortalama asgari ücretin 1/4 üne geliyor neredeyse. Sizi bilmem ama bu benim için ciddi rakam teşkil ediyor. Dolayısıyla %25 indirimli almak benim ilk hedefim. Bir de ne kadar iyi derecede nitelikli kahve içiyoruz ondan da şüpheliyim maalesef.

Toplu alım için duyuru yapılmasına gerek yok ki. Zaten firma seçildi. Toplu alımdaki amaçta zaten indirim değil, hep beraber kahveleri deneyimlemek ve kavurucuyu desteklemek. Ben indirim olduğu için seçilen kavurucuyu tercih ediyorlar, çoğu kişinin bu ankete giriyor olmasının nedeni bu dediğimde topa tutmuşlardı. Şimdi firma seçildi. İndirim beklemeden desteklemek lazım. 🙂
Biz kalibreden sadece indirim olduğunda değil her zaman alışveriş yapıyoruz. Toplu alım şartları deyince herkesin aklına indirim gelmesi normal tabiki. Ama seçkide mesela bir gesha var ki Calibre çoğu sıradan çekirdeği kavrumuyla gayet iyi halde sunan bir kavurucu. Acaba daha farklı çekirdekler seçkiye eklenecek mi. Eklenecekse bundle vs gibi seçenekler olacak mı diye sormuştum.
Tek tek yazmayayım hadi dedim. Ama sağolun yorumunuzla yazdırttınız.

İyi günler

Ben maalesef katılmıyorum size. Şu ekonomik şartlar altında benim ilk tercihim iyi bir nitelikli kahveyi en iyi fiyata almak. 1 ayda ailecek 2 kg ı geçkin kahve tüketiyoruz. Bu da ortalama asgari ücretin 1/4 üne geliyor neredeyse. Sizi bilmem ama bu benim için ciddi rakam teşkil ediyor. Dolayısıyla %25 indirimli almak benim ilk hedefim. Bir de ne kadar iyi derecede nitelikli kahve içiyoruz ondan da şüpheliyim maalesef.

Biz kalibreden sadece indirim olduğunda değil her zaman alışveriş yapıyoruz. Toplu alım şartları deyince herkesin aklına indirim gelmesi normal tabiki. Ama seçkide mesela bir gesha var ki Calibre çoğu sıradan çekirdeği kavrumuyla gayet iyi halde sunan bir kavurucu. Acaba daha farklı çekirdekler seçkiye eklenecek mi. Eklenecekse bundle vs gibi seçenekler olacak mı diye sormuştum.

İyi günler
Merhabalar,

Övgüleriniz, ve heyecanınız için teşekkürler öncelikle.
Bizde bir o kadar heyecanliyiz. Son hazırlıkları tamamlıyoruz. Aslında herşey belli, zaten oylama sırasındada birçok sey duyurmuştuk.
Kısaca sayılanların hepsi olacak, önceki senelerde gelen geri bildirimlerin birçoğunu dikkate alıp uygulamaya çalışıyoruz.
Mevcut toplu alımda olan firmaya haksızlık olmaması adına zamanımızı bekliyoruz :)

Hocam ben orada indirim için bu oylamayı yapmıyoruz, amaç indirim değil diyenleri eleştirdiğim için bu yorumu yaptım. Sizinle hem fikirim. Çoğu kişinin normalde pahalı olan kahve çekirdeklerini indirimli almak için seçilen firmayı tercih ettiğini biliyoruz. Amaç daha ucuza alabilmek dediğimde amacın bu olmadığını, firmayı desteklemek olduğunu söyleyen arkadaşlarımız oldu. İddaa ediyorum. Seçilen firma kim olursa olsun bir indirim uygulamaz, mevcut fiyatlar ile satış yapar ise bir çok kişi tercih etmeyecektir. Daha önce alıp deneyen, memnun olan ve maddi sıkıntıları olmayanları ayrı tutuyorum.

İyi günler
Tabiki tercihler farklıdır. Bende başka bir firmadan seçilmesini beklemeksizin alışveriş yapıyorum. Tabi sizin belirttiğiniz geisha 60 gramlık bir kahveye o kadar yüksek bir meblağ verebilirsiniz. Bu tamamen tercih meselesi. Ama bunu veremeyecek insanlarda var, bunu da göz ardı etmemek lazım.

Espresso tarafında neleri tavsiye edersiniz? (Blendlerin dışında)
Merhabalar,
Farkli birsey ariyorsaniz, Amor Rosa cok keyifli oluyor, denemenizi oneririm.
Onun disinda la vicroria honduras i onerebilirim.
Cok fazla secenek oldugu icin siz oncelikle tercihlerinizi yazarsaniz, daha uygun onerilerde bulunabiliriz. Tesekkurler.

Merhaba,

Gelmek uzere :)
Gece yarisi kod aktif olacak, kurallar geregi.
Tum urunlerin aktif hale getirdik Bu sure icinde inceleyebilirsiniz hepsini.
Oldukca genis bir secki vakit alacaktir karar vermek :)

Merhabalar,
Farkli birsey ariyorsaniz, Amor Rosa cok keyifli oluyor, denemenizi oneririm.
Onun disinda la vicroria honduras i onerebilirim.
Cok fazla secenek oldugu icin siz oncelikle tercihlerinizi yazarsaniz, daha uygun onerilerde bulunabiliriz. Tesekkurler.
Sütlü kahvelerr hangi espressoyu önerirsiniz?

Sütlü kahvelerr hangi espressoyu önerirsiniz?
Merhaba, Espresso Set içinde yer alan blendlerin hepsi sütlü kahveler için uygundur ancak blend haricinde bir çekirdek isterseniz Monica Rodriguez Rojas, Las Acacias, Colombia, Papayo ve Sebastian Ramirez, El Placer, Colombia önerebiliriz :)

Geri