• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Brownberry (Sanalbaharat)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karanfil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sanalbaharat Monteblanco Sidra, bu akşam V4 versiyona yükseltme yaptığım Gaggiuino ile Turbo shot aldım pullman sepet, alt kağıt, 17/50gr, 22sn sürdü, fincan 8.7 TDS, 24.4 EXT çok yüksek çözülme verdi, ilk yudumda buram buram limon otu kokuları, arkasından floral aromalar ve tatlı limon asiditesi, mest etti, uzun zamandır böyle güzel bir espresso içmemiştim. Bu fiyata üst seviye bir kahve, pour-over'da zaten çok iyi olan bu kahve espressoda uçuyor.

Son düzenleme:
Yakın zamanda natural el jardin alan var mı? Geçen ay aldığım el jardin ve kenya aa içilemeyecek kadar kötüydü
Her ikisini de aldım. Fakat ben anaerobik natural olan El Jardin aldım. Henüz açmadım, degas bekliyorum. Kenya'nın yıkanmış olduğunu bilerek denediniz, değil mi?
Merhaba. 21 Şubat'ta aldığım "Kenya AA Top Aroma" ve "Anaerobic Natural El Jardin" kahvelerini dün denedim. Kenya bariz yanık ve o kavrumda yanlış giden birşey olmuş. Sürekli eleştirilen sanalbaharat kavrum tutarsızlığı falan değil, bariz isli koku ve yanık görüntüsü var. Çekirdekler zaten hafiflemiş ve değirmende zorlanmadan dağılıyor. El Jardin ise daha önce defalarca aldıklarımdan kötü. Keyifsiz ve üzerinde yazan tadım notalarından uzak. El Jardin için tutarsız kavrum yorumuna katılabilirim fakat Kenya'da bariz bir kötü durum var. Ellerinde aynı batch'den numune varsa kontrol etmelerini isteyin.

Merhaba. 21 Şubat'ta aldığım "Kenya AA Top Aroma" ve "Anaerobic Natural El Jardin" kahvelerini dün denedim. Kenya bariz yanık ve o kavrumda yanlış giden birşey olmuş. Sürekli eleştirilen sanalbaharat kavrum tutarsızlığı falan değil, bariz isli koku ve yanık görüntüsü var. Çekirdekler zaten hafiflemiş ve değirmende zorlanmadan dağılıyor. El Jardin ise daha önce defalarca aldıklarımdan kötü. Keyifsiz ve üzerinde yazan tadım notalarından uzak. El Jardin için tutarsız kavrum yorumuna katılabilirim fakat Kenya'da bariz bir kötü durum var. Ellerinde aynı batch'den numune varsa kontrol etmelerini isteyin.
Koşulsuz şartsız iade yazıyordu sitelerinde başvurun isterseniz

Geçtiğimiz aylarda forum yorumlarına bakarak Guatemala Anaerobic Chimaltenango almıştım. Yine böyle bir kavrum sorunu vardı. Kahveyi tüketemeyeceğimi anlayınca Whatsapp üzerinden yazdım. İade kabul edip değişim yaptılar. İlk 30 gün içinde iade alabiliyorlar.

Geçtiğimiz aylarda forum yorumlarına bakarak Guatemala Anaerobic Chimaltenango almıştım. Yine böyle bir kavrum sorunu vardı. Kahveyi tüketemeyeceğimi anlayınca Whatsapp üzerinden yazdım. İade kabul edip değişim yaptılar. İlk 30 gün içinde iade alabiliyorlar.

Sanalbaharattan kahve alınca kesinlikle en açık kavurum tercih edilmeli.. Ayarını yapamıyorlar yanıyor kahve sanki diğerlerinde

geisha & sidra +1. o çekirdekleri getirdiklerinden beridir yalnızca geisha ve sidra'larını alıyorum ve muhtemelen stokları bitene kadar almaya devam edeceğim. kavrum konusunda tutarlılıktan söz edebiliriz rahatlıkla. la loma sidra'ları tükenmiş, şu an için 250 gr'lık monteblanco geisha ve sidra mevcut görünüyor. pour-over ve espresso'daki performanslarından söz edilmiş, aeropress de hakeza, bir içim sudur.

Brownberryci arkadaşlar yeni eklenen Monteblanco Nectar Citrullus'u alabilirler. Ne kadar yanlış kavurursan kavur kötü hale getiremeyeceğin bir şey. 😀

Özellikle cold brew döneminde iyi gider.
Atmayın işte, bu ok zehirli...

Zati bu gün dondurucuları düzenlerkene, kahve zulasını gören içişleri, baktı şöyle bi ters ters 😁😂😅

Neysse. Tükanda bi hurda var. Altı pert ama buzluğu hunharca çalışıyor.

Büdü: Neyse yırttık, infüze imiş, beni bozar.
Amel ediyir.😜
👍

Son düzenleme:
İnfüze = kötü kavrum çekirdek kurtarıcısı benim için 🤩
Bu fiyata 1kg sipariş verdim.
Beğenmediğim kahveye 3-5 çekirdek infüze atarak kahveyi kurtarmışlığım çoktur... Tek başına da yormazsa ne ala. Cold brew için de iyi seçenek. O zaman tekrar vakumluk alırım 🥰

Son düzenleme:
İnfüze = kötü kavrum çekirdek kurtarıcısı benim için 🤩
Bu fiyata 1kg sipariş verdim.
Beğenmediğim kahveye 3-5 çekirdek infüze atarak kahveyi kurtarmışlığım çoktur... Tek başına da yormazsa ne ala. Cold brew için de iyi seçenek. O zaman tekrar vakumluk alırım 🥰
1kg mi? Mustafa bunu beğendi. :ROFLMAO:

Beğenmediğim kahveye 3-5 çekirdek infüze atarak kahveyi kurtarmışlığım çoktur...
Birkaç çekirdek atmak çok mantıklı.

Ben de sipariş ettim. Geldi. Valftan bildiğiniz karpuz kokuyor. Yanık da değil. Umutluyum. Degas için ekstra bir bekleme gerekiyor mu sizlerce? :-)

Ben de sipariş ettim. Geldi. Valftan bildiğiniz karpuz kokuyor. Yanık da değil. Umutluyum. Degas için ekstra bir bekleme gerekiyor mu sizlerce? :-)
5 Nisan kavurumunu kokuya dayanamayarak demledim. Bence demlemenizde bir sakınca yok. Eminim ki degass bekleyince daha iyi olacaktır fakat bu haliyle bile karpuzlu sakız.

Sb anaerobik vs. çekirdeklerini genelde 1 ay civarı bekletiyorum. İnfüze için de beklerim

5 Nisan kavurumunu kokuya dayanamayarak demledim. Bence demlemenizde bir sakınca yok. Eminim ki degass bekleyince daha iyi olacaktır fakat bu haliyle bile karpuzlu sakız.
Gerçekten baya iyi, karpuzlu sakız gibi kokuyo. Çekirdekler arasında tek tük yanık gibimsi görünenler var ama onları alıp atınca bi sorun kalmıyo gibi

Geri