• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Brownberry (Sanalbaharat)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karanfil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yellow bourbon'u dün ve önceki gün iki kez Moccamaster ile denedim. İlk denemede öğütücümde yıllardır sabit kullandığım ayarda denedim, asiditesi çok yüksek geldi ilk içimde ciddi bir ekşilik verdi. Sonra biraz daha kalın çekip denedim aynı ekşiliği yine aldım. Ancak içim sonrası ağızda bıraktığı tadın güzel olduğunu söyleyebilirim. Her iki demlemede de manuel olarak blooming yapmamıştım. Ekşilik konusunda ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba?

Ah bee, whatsapp'taki arkadaş çıtlatsaydı beklerdim. Öyle bilgi verince denemediğim ama pek de göynümün olmadığı çekirdeklerden 1 kilo sipariş ettim ümidi kesip. ¯\_(ツ)_/¯ Bekleyelim.
Ufukta yeni çekirdekler var ama ne zaman'a gelir belirsiz uzun sürebilir.

Sanalbaharatın kilosunu 450 tl ye sattığı Rum barrel'i başka bir bilindik kavurucu 1800 tl' ye satıyor . İki kere sipariş ettim bu kahveyi ikisinde de aynı , güzel bir kavrum vardı. Yeni kahveleri de denenebilir bence .

Geri