• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Boxx Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan htlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dikkatimi çekti Petra,Specific şimdi de Boxx Nordic Approach çekirdekleri satmaya başladılar yakın zamanda, uzun süredir pek yoktu bu tedarikçiden sanki piyasada. Pu-erh çayı ilginç bir nota, fermente tatlara hakim çayımsı bir kahve olarak mı düşünmeli, nasıl bir şey pu-erh?
Yeni yeni çaylara da ilgi duymaya başladığım dönemde, yani birkaç ay öncesinde pu-erh de almıştım. Bir kez demledim. Siyah bir çay. Tadı bi tık yoğun gelmişti diye hatırlıyorum. Biraz da tatlıydı.

Selamlar Arkadaşlar,

Ben mokapot ile kahve demliyorum ve Boxx Coffe'den Blend XX sipariş ettim,ben kahvenin gövdesi ve yoğunluğundan çok memlun kaldım kesinlikle en kısa sürede yeniden sipariş edeceğim.

"tüm kahvelerde %15 indirim ve kargo bizden olacak şekilde "stay safe" kampanyası 12 mayıs'a kadar devam edecektir." diye paylaşılmış.

Endonezya kahveleri gerçekten farklı bir kahve.

Bir kilo kahve siparis ettikten sonra %15 indirimi görmek biraz üzdü :( İnstagram'dan sorduğumda aktif bir kupon bulunmadığını söylemişlerdi oysa.

Bir kilo kahve siparis ettikten sonra %15 indirimi görmek biraz üzdü :( İnstagram'dan sorduğumda aktif bir kupon bulunmadığını söylemişlerdi oysa.

Tam olarak aynı şey benim de başıma geldi zamanında (aradan gün değil de dakika ya da saat geçmişti gerçi); aradaki farkı ekleyip gönderdiler. Siz de bildirin bence durumu, yardımcı olabilirler.

Tam olarak aynı şey benim de başıma geldi zamanında. Aradan gün değil de dakika ya da saat geçmişti gerçi; yine de aradaki farkı ekleyip gönderdiler. Siz de bildirin bence durumu, yardımcı olabilirler.
Benim siparişim aynı gün kargoya verildi maalesef. "Aynı gün kargo" ifadesiyle "maalesef" kelimesi de yan yana gelebiliyormuş meğer :)

Çok cazip görünüyor, kahveleri nasıldır? Denene bilir mi?

Ekli dosyalar

• 20210418_112432.jpg
    20210418_112432.jpg
    50.7 KB · Görüntüleme: 103
  • Screenshot_20210418-112242_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210418-112242_Samsung Internet.jpg
    69.4 KB · Görüntüleme: 102
Ben boxx coffee den blend xx'in aşığıyım,en son siparişimde burundi honey denedim ve gövde olarakta aromalar olarakda memelun kaldım,gövde olarak bir blend xx değil lakin ince öğütüm yapınca yoğun bir gövdeye ulaşılabiliyor.

Ben demlemelerimi mokapot ile yapıyorum.

Serra do cabral baya koyu bir çekirdek boxx'tan aldığım. Peru huabal ve kolombiya bolivar da pek ilgi çekici çekirdekler değil bence. Bu deneme paketi yerine doğru düzgün çekirdeklerinden bir paket alsanız bana göre daha mantıklı.

Serra do cabral başka bir kavurucudan almıştım lakin boxx siparişimi verirken heniz bu kahveyi denlememiştim.denediğim kavurucunun serra sı hoşuma gitmedi fakat boxx in kavurduğunu bir sonraki siparişimde denerim

Ben boxx coffee den blend xx'in aşığıyım,en son siparişimde burundi honey denedim ve gövde olarakta aromalar olarakda memelun kaldım,gövde olarak bir blend xx değil lakin ince öğütüm yapınca yoğun bir gövdeye ulaşılabiliyor.

Ben demlemelerimi mokapot ile yapıyorum.

Kavrum omni mi? Bir çılgınlık yapıp bu kahveyi filtre olarak denediniz mi?

Çok cazip görünüyor, kahveleri nasıldır? Denene bilir mi?
ben 3 4 gün önce aldım, geldi. degassing bekliyorum ama kutusu ve paketleri çok güzel, kavrum açıkçası sampledaki hiçbiri açık gibi değildi hepsi omni denilebilir hatta bazıları orta koyu sayılır. hafif bir is kokusu aldım ama çok taze kavrumdu (15nisan) tadına bakmadan yorum yapamam o konuda.

Ben light kavrum olmayınca pek hoşlanmıyorum, bide bu omni kavrum işi bana pek mantıklı gelmio 🙃🙃

Kavrum omni mi? Bir çılgınlık yapıp bu kahveyi filtre olarak denediniz mi?

Selamlar @Harmanyeri

Benim demlemek için tercih ettiğim ve kullandığım yalnızca mokapot var,bu yüzden filitre yöntemler ile denemedim.Seni yanıltmayı istemem lakin mokapot ile denleme yapıp yoğun gövde seven arkadaşlarımada şiddetle tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
Geri