• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Boxx Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan htlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Görüşleriniz her zaman bizler için değerlidir.
Sağlıcakla kalın.
Ben teşekkür ederim . Dediğim gibi aynı kahveden memnun olan arkadaşlarda olmuş olabilir. Yeni kahveler hakkında da yorum yapamam çünkü denemedim. Sizin de söylediğiniz gibi herkes her şeyi beğenmeyebilir . Belki de kullandığımız suda ,teknikte , öğütümde vs . bizden kaynaklı sorun olmuşta olabilir. Sonuçta hiç bir sonuç tek değişkene bağlı değil. Sadece ben bir türlü iyi sonuç elde edemediğimi ve aynı fikirden olan deneyen birkaç kişi daha olduğunu aktarmak istedim . Umarım kavurmahanenizi tekrar ziyaret etme şansı buluruz. Belki o zaman yeni kahvelere tekrar şans verebiliriz. Açıklayıcı yorumlarınız için tekrardan teşekkürler. İyi günler.

@Altug Kahveyi tedarik eden uzun süredir iş yaptığınız firma hangi firmadır?

Altuğ Bey kendi isteğiyle hesabının sildirdi. Sanırım firma MBC.( Mr big coffee )
İnsanların yaptıkları işe gelen eleştirileri kişisel alması hoş olmuyor. Kahveyi beğenene teşekkür etmek, beğenmeyene sizi dikkate almayacağım demek bunu akla getiriyor. Sağlık olsun.

ben de 5'li deneme seti almıştım. 5 ayrı kahve yaklaşık 15 demleme denemesi ve sadece sidamo da hafif tatlılık ve çiçeksilik diğerleri hayal kırıklığı

Hocam bende aldım yeni de Peru ve Etiyopya çalışıyorum. Misal çay tadı net. Nane freshligide ortalarda var . Şeftali notası bir anlık geliyor ama cay çok baskin çay içiyorum gibi başarılı bedeli kavrum acılık yok
ben de 5'li deneme seti almıştım. 5 ayrı kahve yaklaşık 15 demleme denemesi ve sadece sidamo da hafif tatlılık ve çiçeksilik diğerleri hayal kırıklığı

Hocam bende aldım yeni de Peru ve Etiyopya çalışıyorum. Misal çay tadı net. Nane freshligide ortalarda var . Şeftali notası bir anlık geliyor ama cay çok baskin çay içiyorum gibi başarılı bedeli kavrum acılık yok
Peru kahvesi çok ilginç.

İlk defa bir kahveden nane ferahlığı hissi almıştım. Siyah çay burukluğu da var.

Notalarda yazmasa nane diyemezdim belki ama içince o ferahlığı almamak zor.

Kahve iyi ya da kötü demek değil tabii ki. Kavrumu gayet düzgündü. Bunlar benim tecrübem. Sizin tecrübeniz ile paralel.

Peru kahvesi çok ilginç.

İlk defa bir kahveden nane ferahlığı hissi almıştım. Siyah çay burukluğu da var.

Notalarda yazmasa nane diyemezdim belki ama içince o ferahlığı almamak zor.

Kahve iyi ya da kötü demek değil tabii ki. Kavrumu gayet düzgündü. Bunlar benim tecrübem. Sizin tecrübeniz ile paralel.
Evet hocam hatta biraz içip balkona çıktım soğuk havayı çektim ferahlık net naneli şeker olips değişik bir tecrübeydi naneli çaylı kahve 😂

Kahve alacaktım, ne alayım diye bakınırken Kahve Masası’ndan görüp La Rivera aldım, 8 gün degassing sonunda açtım fakat forumda birçok kişiden olumsuz yorum görünce tadım kaçtı. 4 parçalı döküş ile demledim ve gerçekten beğendim, bana Montag Tropik Punchı andırdı bana. Meyve kokuları baskın olan tatlı bir kahveydi bence.

Kahve alacaktım, ne alayım diye bakınırken Kahve Masası’ndan görüp La Rivera aldım, 8 gün degassing sonunda açtım fakat forumda birçok kişiden olumsuz yorum görünce tadım kaçtı. 4 parçalı döküş ile demledim ve gerçekten beğendim, bana Montag Tropik Punchı andırdı bana. Meyve kokuları baskın olan tatlı bir kahveydi bence.
Tropic Punch ile aynı çekirdek o zaten yanlış bilmiyorsam.

Selamlar, 10 dan fazla kavurucu farklı farklı isimler ile satıyor. Her birinin profili farklı ama genel tat profili aynı kalmış. :) Boxx kavrumu biraz daha açık kavrum geldim. Asidite tarafı da ön plana çıkıyordu.

Selamlar, 10 dan fazla kavurucu farklı farklı isimler ile satıyor. Her birinin profili farklı ama genel tat profili aynı kalmış. :) Boxx kavrumu biraz daha açık kavrum geldim. Asidite tarafı da ön plana çıkıyordu.
Evet, montagdan alırken kolombiya olması dışında hiçbir şeye dikkat etmeyince böyle olmuş. :) Kronotrop alımında da çok erken davrandığım için kaçırmış, biraz da hasret kalmışım görünen o ki. Teşekkürler inceleme için!

bu hafta delter press'le 3-4 defa colombia la rivera kahvesini demledim. 14 aralık 2020'de aldığım bu kahveyi bu zamana dek tüketmemekle kendime iyilik mi yapmışım, haksızlık mı etmişim bilmiyorum. gerçekten çok beğendim. gördüğüm kadarıyla clean cup'ın çoğunluğun çok beğendiği çekirdeği olan santa rosa de cabal'ın varyetesinin de içinde bulunduğu karışık varyeteden oluşuyor. o çekirdekte çilek ve kurabiye notaları yazılmış ama boxx'ta çilek yok, şeftalinin ağırlıkta olduğu iyi hazırlanmış yoğun olmayan karışık meyve suyu diyebilirim. şu an cleancup'tan aldığım 500 gram santa rosa da yanımda, kronotrop'un lakto fermentesi ise buzlukta duruyor. kendimi resmen kulüp altıntop'ta gibi hissediyorum

Ekli dosyalar

• kulüp altıntop.jpg
    kulüp altıntop.jpg
    114.8 KB · Görüntüleme: 55
Bir Endonezya Sumatra bölgesi çekirdeği (Indonesia Alam Korintji) kavurmaya başlamışlar; Nordic Approach çekirdeği. Satış fiyatı üzerinden %15 yeni gelen kahve indirimi tanımlamışlar.

Dikkatimi çekti Petra,Specific şimdi de Boxx Nordic Approach çekirdekleri satmaya başladılar yakın zamanda, uzun süredir pek yoktu bu tedarikçiden sanki piyasada. Pu-erh çayı ilginç bir nota, fermente tatlara hakim çayımsı bir kahve olarak mı düşünmeli, nasıl bir şey pu-erh?

Geri