nuclearmoonrise
Barista
Kahveden yana mutsuz kaldım diyorsunuz da aynı kahveyi clean cup'tan sipariş etmişsiniz, bilmeden sanırımKavurmayla ilgili bir sıkıntı yok merak etmeyin, kahveden yana mutsuz kaldım. Boxx kavrum profili olarak favorilerimden![]()
Kahveden yana mutsuz kaldım diyorsunuz da aynı kahveyi clean cup'tan sipariş etmişsiniz, bilmeden sanırımKavurmayla ilgili bir sıkıntı yok merak etmeyin, kahveden yana mutsuz kaldım. Boxx kavrum profili olarak favorilerimden![]()
Evet farkında olmadan sipariş geçtim. Batu bey sağolsun iptal için yardımcı oldu. Bana hitap eden bir çekirdek olmadı la rivera naturel.Kahveden yana mutsuz kaldım diyorsunuz da aynı kahveyi clean cup'tan sipariş etmişsiniz, bilmeden sanırımClean cup santa rosa'yı beğenirseniz sıkıntı boxx kavrumunda demektir.
Aynı kahvenin naturel olanı roasthead yani demleniyorda 54 tl indirim kodu girince daha da düşer.Aynı kahve diye duşunuyorum tedarikçi paylaşmamış ikisi de ama muhtemelen aynı.İki yeni kahve çıkmış. Burundi Kayanza (Yıkanmış) ve Burundi Kayanza (Honey).
Edit: İkisinde de yeni gelen indirimi var %15.
Aynen. Ben de diyordum ki yakın zamanda ben bu çekirdeği nerede gördüm. Burundi sipariş etmeye cesaretim yok ama bakalım...Aynı kahvenin naturel olanı roasthead yani demleniyorda 54 tl indirim kodu girince daha da düşer.Aynı kahve diye duşunuyorum tedarikçi paylaşmamış ikisi de ama muhtemelen aynı.
Boxxa gelen honey ve yikanmiş.Demleniyordaki naturel
Ben boxxda aylardir farklı bir çekirdek görmedim.Piyasadaki nispeten ucuz çekirdekleri alıyorlar sürekli.Etiyopya sidamo adında kahveleri de demleniyorda sürekli satılan hatta 30 tl falan bandında olan bir kahve.Aynı demek için tedarikci bilgisi lazim onu da malesef vermiyorlar.Şimdi boxxdaki sidamo mesela nitelikli kahve mi?Aynen. Ben de diyordum ki yakın zamanda ben bu çekirdeği nerede gördüm. Burundi sipariş etmeye cesaretim yok ama bakalım...
Ooovvv çok sert bu. 30 liralık çekirdeği 70 liraya mı satıyorlar yani...Ben boxxda aylardir farklı bir çekirdek görmedim.Piyasadaki nispeten ucuz çekirdekleri alıyorlar sürekli.Etiyopya sidamo adında kahveleri de demleniyorda sürekli satılan hatta 30 tl falan bandında olan bir kahve.Aynı demek için tedarikci bilgisi lazim onu da malesef vermiyorlar.Şimdi boxxdaki sidamo mesela nitelikli kahve mi?
Bunu bilmem imkansız.İkisinin de sitesinde çekirdekler var.Girip verilen bilgilere bakabilirsiniz.Tedarikçi vs olmadan bunu diyemeyizOoovvv çok sert bu. 30 liralık çekirdeği 70 liraya mı satıyorlar yani...
Espresso kavrumunu aldım. Gayet güzel içimi. Yağlı da değildi. Bir miktarını da vakumladim hatta.La Rivera natural üzdü. Rahatsız eden bir asiditesi var, arada baharat tatları geliyor. Kahve suyu tutmuyor bu arada, döktüğünüz gibi karafa akıyor. Demlemesi zor. Çekirdek yapısı iri, bir miktar da yağlı. Benim için Bolivar bu kahveden misliyle güzeldi.
10 günden önce içmeyin diyebilirimBurundi kayanza için önerebileceğiniz reçete var mıdır ?
Ben La Rivera'dan keyif aldım, uygun bir reçete bulunca paylaşırım fakat gayet güzel bir çekirdek olduğu belli. Tavsiye edebilirim rahatça.
V60
25 gr kahve 400 gr su
Cafec Traditional
75 gr. suyla 45 sn. bloom, sonra 250'ye tamamlama, 2. dakika başında 400'e tamamlamayla 4:10'da bitirdim