• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Boxx Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan htlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu an Brazil Serra Do Cabral içiyorum. Açıkçası çok ucuz diye aldım. Kavrumun üstünden 4 gün geçti. Başlangıçta biraz bitterlik alıyorum benle mi alakalı çözemedim fakat fincanın sonuna doğru bitterlik tamamen gidiyor ve floral, karamel tatlar geliyor. Bence bu fiyata denemeye değer bir kahve.
Edit: 1 ay önce de Ethiopia Chelelektu denemiştim fakat çok kötü bir değirmenim vardı. Ona rağmen nane limon tadını çok bariz bir şekilde alabildiğim keyifli bir fincan çıkmıştı fakat değirmenden dolayı bir standart tutturamadım. Tavsiye ederim ama benim de bir kez daha denemem gerekecek onu :LOL:

Şu an Brazil Serra Do Cabral içiyorum. Açıkçası çok ucuz diye aldım. Kavrumun üstünden 4 gün geçti. Başlangıçta biraz bitterlik alıyorum benle mi alakalı çözemedim fakat fincanın sonuna doğru bitterlik tamamen gidiyor ve floral, karamel tatlar geliyor. Bence bu fiyata denemeye değer bir kahve.
Edit: 1 ay önce de Ethiopia Chelelektu denemiştim fakat çok kötü bir değirmenim vardı. Ona rağmen nane limon tadını çok bariz bir şekilde alabildiğim keyifli bir fincan çıkmıştı fakat değirmenden dolayı bir standart tutturamadım. Tavsiye ederim ama benim de bir kez daha denemem gerekecek onu :LOL:
Bir kaç güne daha da oturur ve net bir fikir verir. Teşekkürler.

Deneme paketi aldım. İlk alışverişimdi.
Kargo ücretsiz üzerine de indirim vardı.
Ankara'dayım bir gün sonra elimdeydi.
Deneme paketlerinde kilitli yapı var. Bilgilendirme yazıları yeterliydi.
V60'ta demliyroum, aromaları beni gayet tatmin etti.
Tekrar alışveriş yapacağım.

Boxx un kavrumlarından çok memnun kaldım bende. Demleme-espresso kavurum seçeneği olmayanlardan bir daha çekirdek almayacağım.son 3 aydır rezil kahvelere bi dünya para verdim..

Buradan aldığım serra do cabral filtre için çok koyu. Kavruk tatlar çok ön planda. Espresso için kavurmuşlar sanki...
Ben de aynı sorunu yaşadım. Arkadan gelen enteresan bir acılık vardı bekledikçe de geçmedi. Fakat tadım notlarındaki aromaları çok bariz alabiliyordum biraz daha açık kavrulsa çok iyi çekirdek bence.

La Rivera natural üzdü. Rahatsız eden bir asiditesi var, arada baharat tatları geliyor. Kahve suyu tutmuyor bu arada, döktüğünüz gibi karafa akıyor. Demlemesi zor. Çekirdek yapısı iri, bir miktar da yağlı. Benim için Bolivar bu kahveden misliyle güzeldi.

La Rivera natural üzdü. Rahatsız eden bir asiditesi var, arada baharat tatları geliyor. Kahve suyu tutmuyor bu arada, döktüğünüz gibi karafa akıyor. Demlemesi zor. Çekirdek yapısı iri, bir miktar da yağlı. Benim için Bolivar bu kahveden misliyle güzeldi.
Yarisini çöpe attım ben.Yaglı konusuna katılıyorum.Çok kötü değildi ama ben begenmedim garip bi kahveydi

Complexx - La Rivera öneririm. Yaklaşık 2 hafta önce 2 paket aldım.Kavurma profili, çekirdeklerin homojenliği gayet başarılıydı.Tavsiye ederim.

Neler oluyor favori kavurucularıma yahu.

Geri