• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Petra’daki Aeropress YENİ VERSİYON MU. YAZILARI KIRMIZI OLANLAR YENİ VERSİYON DİYE GEÇİYOR.
DÜN PETRA YA MAİL ATTIĞIMDA BİLMEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER. CUMA YENİ ÜRÜNLER GELECEĞİNİ VE BEKLEMEMİ SÖYLEDİLER.
Tam almak üzere son bir işlem yapmak üzere idim.

Aeropress'in kendi sitesinde 32$=250TL'ye geliyor. Kargo ücretsiz!! + vergi

Burası'da var hatta forum'da alanlarda oldu fakat eski versiyon sanırım 273 + vergi

Aeropress'in kendi sitesinde 32$=250TL'ye geliyor. Kargo ücretsiz!! + vergi

Burası'da var hatta forum'da alanlarda oldu fakat eski versiyon sanırım 273 + vergi
Kargo yalnızca Amerika içinde ücretsiz haberiniz olsun. Türkiye için 18 dolar kargo istiyor.

Lelit Kate Pl82T kovalıyorum indirimler başladığından beri. Amazon Almanya'dan kendisi getiriyor ve fiyatı güncel euro kuruna göre toplamda 8.000TL ile 8.250TL civarında gidip geliyor ve vade farksız 6'ya bölüyor. Gelbura'da maalesef en yüksek kurdan alındığı için 10.000TL'den stoğa girdi. Şu halde yeni makine için indirim sezonunu beklemiş olmak gereksiz oldu benim için.

Merhaba @Globally

Ne zaman başlıyorsunuz site üzerinden?

Bende aynı niyetle bekledim, en son amazon germany üzerinden satın aldım, bir önceki kahve makinamı alırken de gelburayı takip etmiştim. Gelbura'da stoklar çok istisnaen uygun fiyatlara satışa sunuluyor ve başlarsa da çok kısa zamanlarda tükeniyor, ya çok az stoğu uygun fiyatlı satıyorlar ya da millet kurt gibi bekliyor. Bana ilki daha muhtemel görünüyor.
Makineniz hayırlı olsun. Güzel günlerde enfes kahveler içmenizi dilerim. Uygun fiyat yakalayamazsam sizin yaptığınız gibi amazon üzerinden alacağım sanırım. Benden önce alıp deneyimlemeye başladığınız için de zaman zaman başınızı ağrıtabilirim. 😁

Petra'da indirimli Aeropress alanların dikkatine;
Sattıkları ürünler henüz ellerine ulaşmamış, haftaya diyorlar ama hangi gün ellerinde olacağı ve ne zaman kargoya verecekleri belli değil... Hukukçu arkadaşlar hukuken buna ne denir?

Petra'da indirimli Aeropress alanların dikkatine;
Sattıkları ürünler henüz ellerine ulaşmamış, haftaya diyorlar ama hangi gün ellerinde olacağı ve ne zaman kargoya verecekleri belli değil... Hukukçu arkadaşlar hukuken buna ne denir?
Selamlar Denizhan abi, firmalar bunu genelde yapıyor. Ürünlerin depolarına gelmesi biraz sürebiliyor. Ürünler Türkiye'dedir ama gümrükten çıkmamış olabilir ya da depoya nakil süreci devam ediyordur.

Satın alırken şöyle bir madde var.

Sözleşme konusu ürün, yasal 30 günlük (ve ALICI'nın önceden bilgilendirilmesi ile ek 10 günlük) süreyi aşmamak koşulu ile her bir ürün için ALICI'nın yerleşim yerinin uzaklığına bağlı olarak 7 iş günü içersinde süre içinde ALICI veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa, SATICI'nın anlaşmalı olduğu kargo firması tarafından teslim edilir. SATICI sattığı ürünleri KARGO firmaları aracılığı ile ALICI'lara göndermekte ve teslim ettirmektedir.

Selamlar Denizhan abi, firmalar bunu genelde yapıyor. Ürünlerin depolarına gelmesi biraz sürebiliyor. Ürünler Türkiye'dedir ama gümrükten çıkmamış olabilir ya da depoya nakil süreci devam ediyordur.

Satın alırken şöyle bir madde var.
E güzel... kendi adıma çıkarımım, bir halt etmişim, onu anlamış oldum... ve fakat uzunca bir süre için ülke sınırları içerisinden kahveye dair hiç bir şey almayacağım da kesinleşti... ticari anlamda veya hukuken olmasa da benim için ahlaki yönden kabul edilebilir bir şey değil... elin gavuru bunun adına ön sipariş diyor, baştan alırken ürünün elinde olmadığını biliyor ve ona göre karar veriyorsun, bence bunun adı ayıplı ticaret ama her konuda olduğu gibi bunun da b.kunu çıkarmışız işte... hayırlısı olsun...

Petra’daki Aeropress YENİ VERSİYON MU. YAZILARI KIRMIZI OLANLAR YENİ VERSİYON DİYE GEÇİYOR.
DÜN PETRA YA MAİL ATTIĞIMDA BİLMEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER. CUMA YENİ ÜRÜNLER GELECEĞİNİ VE BEKLEMEMİ SÖYLEDİLER.
Eski versiyon ve yeni versiyon arasındaki tek fark renk mi acaba bilen varsa öğrenebilir miyim? Şahsen sarı renkli olanı tercih ederim :D

Eski versiyon ve yeni versiyon arasındaki tek fark renk mi acaba bilen varsa öğrenebilir miyim? Şahsen sarı renkli olanı tercih ederim :D
Bunu bizzat aeropress'e mail atarak sormuştum. Gelen cevap:

Hello Hürkan,

Thank you for your email. There is no difference in the material between the gold and red print versions of the AeroPress. We simply changed the color of the regular AeroPress to be more in line with the look of the new AeroPress Go. If you have any other questions please let me know.

Sincerely,

Jenice Urcuyo
AeroPress, Inc.

Bunu bizzat aeropress'e mail atarak sormuştum. Gelen cevap:

Hello Hürkan,

Thank you for your email. There is no difference in the material between the gold and red print versions of the AeroPress. We simply changed the color of the regular AeroPress to be more in line with the look of the new AeroPress Go. If you have any other questions please let me know.

Sincerely,

Jenice Urcuyo
AeroPress, Inc.
aeropress go'yu sarı çıkarsalarmış ya :D

Geri