• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Eyy Petra,

İyi güzel indirim yapıyorsun bari kargo ücreti alma...

Petra bu gece 00:00dan sonra %20 indirim yapıyormuş. Baratza Encore düşünen varsa bakabilir. Kahvelerde ve Aeropress'te de aynı şekilde %20 var.

patlıcanın kilosu kaça geliyor ki :unsure: bir de bu indirim 169 liralık kahve kavanozunu kapsıyor mudur?

gelbura.com. Mahcup et bizi Grace'i geçen ayın fiyatlarına çek.....
%5 10 indirim her zaman oluyor zaten. Bunu beklemek çok gerekli değil. %5 indirim için blackfriday'i kimse beklemez. Attıkları blackfriday mesajları, mailleri, aramaları, reklamları vs. nin verdiği rahatsızlığı giderecek bir indirim yapmıyorlar, attığın taş ürküttüğün kuşa değmez dedikleri şey işte.
Misal gelbura Lelit grace in fiyatını 15 gün önceki 6000 den 7000 e çekmiş şimdi %15 indirimle 6000'e satacak. Kur son 10 günde düştü, artmadı. Hasılı eskiden indirimler oluyordu, internet alışverişinin lansman yıllarıydı sanırım onlar. Şimdi inek büyüdü artık sağıyorlar ineği.gelbura

Açıkçası indirim günlerinde bir kavurucunun en az %20 indirim yapmasını beklemek normal. Yapan nasıl yapıyor? Zümrüt Karaca 11.11'de nasıl yaptı? Cleancup nasıl yapıyor? Petra bile aeropress'i %20 indirimli satıyor.

Sonra bi bakıyorsun kavurucunun biri hikaye atmış. 200 lira üstüne %10 indirim! black friday! oldu canım...

Encore 1300 küsüre geliyor çok fiyat

Incommon Coffee 2 yeni çekirdek için %20 indirim kodu paylaşmış. ''EFSANECUMA''. Çekirdekler: Etiyopta idido, Tanzanya Mbeya

patlıcanın kilosu kaça geliyor ki :unsure: bir de bu indirim 169 liralık kahve kavanozunu kapsıyor mudur?
“Nitelikli Kahve”nin nitelikli olmasını sağlayan şey, her çekirdeğin ardındaki bilim ve harcanan o büyük emektir. Aslında kahve, insan demektir. Onu yetiştiren, onu işleyen, onu tadan ve onu servis eden insanlardan ibarettir…

Ben bu laftan sonra ikna oldum 🤔 kavanoz insan demektir...

Açıkçası indirim günlerinde bir kavurucunun en az %20 indirim yapmasını beklemek normal. Yapan nasıl yapıyor? Zümrüt Karaca 11.11'de nasıl yaptı? Cleancup nasıl yapıyor? Petra bile aeropress'i %20 indirimli satıyor.

Sonra bi bakıyorsun kavurucunun biri hikaye atmış. 200 lira üstüne %10 indirim! black friday! oldu canım...
Merhaba ben Petra’daki Aeropress için dünden beri %20 indirimi fark edemedim ben bir yerde hata yaptım sanırım 460 indirimli fiyatımı .

şimdi satın aldım, ödeme ekranında otomatik düşüyor indirim. 368 TL aras kargo dahil fiyatı.
Petra’daki Aeropress YENİ VERSİYON MU. YAZILARI KIRMIZI OLANLAR YENİ VERSİYON DİYE GEÇİYOR.
DÜN PETRA YA MAİL ATTIĞIMDA BİLMEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER. CUMA YENİ ÜRÜNLER GELECEĞİNİ VE BEKLEMEMİ SÖYLEDİLER.

Son düzenleme:
Geri