• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Amazon germany kullanıcısından ürün alanlar çok memnun. Gümrükte yalnızca 3 saat bekliyormuş. Değirmen için konuşmam gerekirse dozlaması var yani biraz pratikle hassas tartı aşamasını ortadan kaldırabilirsin. Öğütümde partikül eşitliği önemliyse Eureka indirimi peşinde koşmak daha iyi.

Amazon Türkiye yurt dışı ürün getiriyor mu şimdi?

Amazon Türkiye yurt dışı ürün getiriyor mu şimdi?
Getiriyor satıcısı amazon germany.
Direkt amazon.de üzerinden almaktan daha karlı çünkü stantart teslimat seçeneği var ve ithalat depozitosunu daha düşük hesaplıyor.

Direkt amazon.de üzerinden almaktan daha karlı çünkü stantart teslimat seçeneği var ve ithalat depozitosunu daha düşük hesaplıyor.

O depozito iade ediliyor aslında, Amazon Japonya iade etmişti bana, onda sorun yok fakat teslimat hızlı olacaksa ve gümrükten hızlı geçecekse iyiymiş. Kapsamı henüz fazla geniş değil sanırım bu yurt dışından gelen ürünlerin. Burada bulunmayan birçok şeyi bu şekilde getireceklerse piyasa altüst olur (inşallah).

Bugün instagram'da reklam olarak önüme düştü.
Paper Coffee Roasting'de %10 indirim + ücretsiz kargo olacakmış önümüzdeki üç gün.

Amazon germany kullanıcısından ürün alanlar çok memnun. Gümrükte yalnızca 3 saat bekliyormuş. Değirmen için konuşmam gerekirse dozlaması var yani biraz pratikle hassas tartı aşamasını ortadan kaldırabilirsin. Öğütümde partikül eşitliği önemliyse Eureka indirimi peşinde koşmak daha iyi.
Espresso için kullanmayı düşünüyorum. Yaklaşık 1 senedir delonghi + peugeot kronos kullanıyorum. El değirmeni biraz yorucu gelmeye başladığı için otomatik bir makine almaya karar verdim. Lelit Fred almayı düşünüyodum ama bunun fiyatı da cezbedici geldi açıkçası :)

Harbi en gıcık olduğum şey ya. Aylardır standart teslimat seçeneği yok amazon.de'de. E bakıyorsun var işte standart teslimat seçeneği amazon germany satıcısında. Ne saçmalıktır anlamadım.

O depozito iade ediliyor aslında, Amazon Japonya iade etmişti bana, onda sorun yok fakat teslimat hızlı olacaksa ve gümrükten hızlı geçecekse iyiymiş. Kapsamı henüz fazla geniş değil sanırım bu yurt dışından gelen ürünlerin. Burada bulunmayan birçok şeyi bu şekilde getireceklerse piyasa altüst olur (inşallah).
Artık çok azı iade ediliyor. O eski amazon.de'den eser kalmadı 😬.

Vay be, miktar neyse o iade edilmiyor yani. Vay tırtıkçılar.
Suçlu amazon değil bana kalırsa, kargo şirketleri ve gümrükçüler :devilish: amazon'u sömürdü. Sonra adamlar baktı olmuyor depozitoyu çok ciddi arttırdılar ve kargoyu ücretli hale getirdiler.

Son düzenleme:
İade miktarını görebileceğimiz bir yer var mı acaba? Yoksa ekstreden mi takip edeceğiz hocam? :coffee:
Satın aldıktan belli bir süre sonra amazon mail ile bildiriyor. Şu üründen şu kadar diğerinden şu kadar iade edilcek diye. Sonrasında bankaya bağlı olarak bir süre sonra iade yatıyor hesaba.

Petra bu gece 00:00dan sonra %20 indirim yapıyormuş. Baratza Encore düşünen varsa bakabilir. Kahvelerde ve Aeropress'te de aynı şekilde %20 var.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201125-163512.jpeg
    Screenshot_20201125-163512.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 66
Şu ana kadar indirim duyuran firmalar :

Boxx Coffee -- %15 + Ücretsiz Kargo
Spesific Coffee -- %15 (Kod : evdekalkahvesizkalma)
Baristocrat --%15
Petra -- %20
Shorts Coffe -- %15
Story Coffe -- %20 ( Kod : Storyblack)
Paper -- %10 + Ücretsiz Kargo

incommon -- %10 -Tüm kahveler için- (Kod : GEÇMİŞOLSUN)
incommon --%20 -Etiyopta idido, Tanzanya Mbeya- (Kod: EFSANECUMA)
Clean CUP -- %20
Coffeerem -- %15 -Kahvelerde Gecerli +100₺- (Kod: blackfriday)
Montag-- %15 (Kod: BLACKSALE)
Williams-- %20 -Kahvelerde Gecerli (Kod: BlackFriday)
Celsius'tan iyi bir indirim gelmezse (şuan %10 var ama daha fazla indirim olacağını belirtmişti Kahve masasında :ROFLMAO: ) Petra'nın indirimini değerlendireceğim sanırım.

Celsius 00.00'da indirim başlatacak herhangi bir oran belirtmemiş. :sneaky: ( Kod: SUFLE ) %25
Kahhve.com 21.00'da %70'e varan indirim başlatacak.

Son düzenleme:
Şuana kadar indirim duyuran firmalar :

Spesific Coffee -- %15 (Kod : evdekahvesizkalma)
Baristocrat --%15
Petra -- %20
Shorts Coffe -- %15

Celcius'tan iyi bir indirim gelmezse (şuan %10 var ama daha fazla indirim olacağını belirtmişti Kahve masasında :ROFLMAO: ) Petra'nın indirimini değerlendireceğim sanırım.
ıncommon da %10 yaptı ay sonuna kadar. kod: GEÇMİŞOLSUN

Baristocrat --%15
Petra -- %20
Shorts Coffe -- %15

Celcius'tan iyi bir indirim gelmezse (şuan %10 var ama daha fazla indirim olacağını belirtmişti Kahve masasında :ROFLMAO: ) Petra'nın indirimini değerlendireceğim sanırım.
Şu an story de bir ara williams ta olan “Anderache “ var. Enfes bi kahveydi.Bir de yanına idido.ohhh mis 🙈

Bu tam olarak doğru değil. Normalde standart teslimat seçeneğinde u-parcel var fakat öncelikli teslimatta ise DHL ya da UPS.
u-parcel ve DHL olursa kargo şirketi evet aynı gün çıkıyor. (Hatta DHL max 3 saat)

Fakaaaaaaat UPS olunca iş 3-4 günü bulabiliyor. Neden ve nasıl oluyor bu bilmiyorum fakat UPS'in gümrükle alıp veremediği var. Sonuç olarak öncelikli teslimatın avantajını da kaybettiriyor sana. Yurtdışı alışverişlerimde aramex'de dahil olmak üzere hepsini kullandım. Neredeyse tüm UPS teslimatlarımda ciddi gecikmeler yaşadım. (ayriyetten Aramex'in bile müşteri hizmetleri var ve max. 5dk içinde kendilerine ulaşabiliyorken UPS'de direkt robot konuşup suratına kapıyor.)

Baristocrat --%15
Petra -- %20
Shorts Coffe -- %15

Cleancup

Şu an story de bir ara williams ta olan “Anderache “ var. Enfes bi kahveydi.Bir de yanına idido.ohhh mis 🙈
O ikiliyi sepete attım ama Petra'nın Bensa Dııma'yı bu indirimde aldık aldık 100 lira da vermek istemiyorum açıkcası sonra :sick::D

Geri